Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Κριση ή κρισαρα;;;;

BEAUTIFULL

Recommended Posts

προσπαθω εδω και δυο περιπου μηνες να βρω η χριστιανη ενα δωματιο οπουδηποτε -εκτος απο νησια-εχω παρει σβαρνα το ιντερνετ και αφου παλαβωσα με τις τιμες γενικοτερα αποφασισα να αποτανθω σε πρακτορεια οκ εχουν πακετα αλλα ολα υποχρεωτικα απο 7 ημερες και πανω τα περισσοτερα μονο πρωινο και ολα σε ξενοδοχεια ..που σημαινει 2 ατομα και το παιδι εως 12 χρονων δωρεαν !!! να θες απο 1000-1500 για 7 ημερες...και ερωτω δεν θα φας; δεν θα πιεις εναν καφε ενα παγωτο για το παιδι; οποτε θες αλλο ενα 500-700 την εβδομαδα για να πεις οτι πας-και αμα θες ημιδιατροφη σου λενε κατι τρελα ποσα την ημερα 25-35 το ατομο επιπλεον...και καλα εχω παρει τοσα τηλεφωνα (θα τα πληρωσω στον οτε) και ειναι ολα κλεισμενα!!! εχω απογοητευτει μεχρι που ειπα τελος δεν παω πουθενα!!!

πια κριση που βγαινουν στα καναλια και κλαιγονται ολοι..κι εμεις ενα δωματιο ζηταμε σαν ανθρωποι να βαλουμε το κεφαλι μας μεσα αλλα τιποτα κι αυτα κατω απο 100 για αυγουστο μιλαω - δυστυχως δεν μπορουμε να παμε αλλη εποχη- αλλα εστω αν εβρισκα καπου ρε γμτ θα τα εδινα αλλα γιατι να με υποχρεωνουν να παω σε μοναδες που κοβουν κεφαλια;; ετσι μου ερχεται να παω εξωτερικο ...με λιγοτερα και ολα μεσα ..αντε μη με πιασει καμια κρισαραααααα...

Διαφημίσεις

Προχτες εβλεπα στις ειδησεις ενα θεμα αντιστοιχο για την κριση και πως ο Πειραιας ειναι αδειος απο ταξιδιωτες. Δεν πιστεψα λέξη. Η επιβεβαιωση ηρθε απο την κουμπαρα μου που εχει μαγαζι σε νησι των κυκλαδων και μου ειπε πως δεν πεφτει καρφιτσα απο τον κοσμο, και μαλιστα πολυ περισσοτερο απο αλλες χρονιες. Η δευτερη επιβεβαιωση ηρθε απο ενα πελατη σε νησι του βορειανατολικου αιγαιου με περιγραφη ιδιας καταστασης.

Που ειναι η κριση οεο;;;;;

Γιατι δεν κοιτάτε να ενοικιάσετε σπίτι. Υπάρχουν μικρά σπίτια που είναι εξοπλισμένα και τα νοικιάζουν με τον μήνα την σεζόν ή και ολόκληρο τον χρόνο. Μπορείτε να βρείτε ακόμα και με 30 ?/ ημέρα

Επειδη το ζω από πολύ κοντά. Ο τουρισμός όντως έχει πάρα πολύ μεγάλη κρίση. Υπάρχουν τουριστικές μονάδες τεράστιες που δεν άνοιξαν.

Αλλά βρε παιδιά εμείς οι Έλληνες μόνο Αύγουστο ξέρουμε να πάμε διακοπές. Λογικό είναι να είναι τα πάντα γεμάτα. Και φυσικά η ζήτηση ανεβάζει τις τιμές. Οι ξενοδοχοι κακά τα ψέματα προσπαθούν να ξελασπώσουν από τους Έλληνες. Για ρώτα στα ίδια αρχές Σεπτέμβρη. Στο ένα τρίτο της τιμής θα τα βρεις όλα.

Διαφημίσεις

Εμεις παντως που κοιταζαμε για Λευκαδα βρηκαμε πολλα ενοικιαζομενα δωματια με διαθεσιμοτητα και με οικονομικοτατες τιμες... Κλεισαμε με 45 ευρω τη βραδια για την αλλη εβδομαδα...

Παντως παιζει ρολο και η περιοχη που ψαχνεις γιατι για Σκιαθο που κοιταζα ηταν ολα πανακριβα...

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Επειδη το ζω από πολύ κοντά. Ο τουρισμός όντως έχει πάρα πολύ μεγάλη κρίση. Υπάρχουν τουριστικές μονάδες τεράστιες που δεν άνοιξαν.

Αλλά βρε παιδιά εμείς οι Έλληνες μόνο Αύγουστο ξέρουμε να πάμε διακοπές. Λογικό είναι να είναι τα πάντα γεμάτα. Και φυσικά η ζήτηση ανεβάζει τις τιμές. Οι ξενοδοχοι κακά τα ψέματα προσπαθούν να ξελασπώσουν από τους Έλληνες. Για ρώτα στα ίδια αρχές Σεπτέμβρη. Στο ένα τρίτο της τιμής θα τα βρεις όλα.

Δυστυχώς φέτος κατάλαβα γιατί όλοι πάνε τον Αύγουστο διακοπές. Πχ, γιατί τότε κλείνει η εταιρία όπου εργάζεται ο σύζυγος, αλλά και γιατί όλοι οι παιδικοί σταθμοί κλείνουν τον Αύγουστο και πού να αφήσεις τα παιδιά τότε αν έχεις ήδη πάρει την άδεια τον Ιούλιο.

Ξαναλέω δυστυχώς, γιατί συμφωνώ με την Dawn. Απλώς λέω ότι τελικά σε πολλούς δεν δίνεται καν η επιλογή.

γιατι να με υποχρεωνουν να παω σε μοναδες που κοβουν κεφαλια;; ετσι μου ερχεται να παω εξωτερικο ...με λιγοτερα και ολα μεσα ..αντε μη με πιασει καμια κρισαραααααα...

στις οργανωμένες μέσω πρακτορείων συνήθως κλείνουν συμφωνίες με σχετικά καλά ξενοδοχεία....

εγώ που κοιτούσα για χανιά 7 διανυκτερευσεις σε πολύ καλό ξενοδοχείο με ημιδιατροφή αεροπορικά, φόροι αεροδρομίου και αμάξι μας βγαίνει τους 3 1400?. Και εμείς Αύγουστο μπορούμε..

Για που σκέφτεσαι μήπως μπορέσω να βοηθήσω γιατί κοίταξα σε αρκετα πρακτορεία αυτό το διάστημα

rQGhp3.png

παντως νωριτερα δηλ ιουνιο, εβρισκες απο πρακτορεια για αυγουστο σε μεγαλες μοναδες στην κρητη 7νυχτες με ημιδιατροφη, το παιδι δωρεαν, 308 το ατομο. εγω το βρηκα σχετικα καλο. μονο που επρεπε να οργανωσεις απο νωρις (και να πληρωσεις) τις διακοπες σου.

ε λοιπον αποφασισα να μην το αφησω για τελευταια στιγμη και να μην παρακαλαω την καθε κυριουλα με τα δωματιακια σε καθε νησι, λες και μου κανει και χαρη.

τωρα μενει να διαπιστωσω κατα ποσο επραξα σωστα.

α και κανω διαφημιση στην κρητη. με τοση πληθωρα δωματιων και ξενοδοχειων, ειναι ασυναγωνιστη σε τιμες!

παντως νωριτερα δηλ ιουνιο, εβρισκες απο πρακτορεια για αυγουστο σε μεγαλες μοναδες στην κρητη 7νυχτες με ημιδιατροφη, το παιδι δωρεαν, 308 το ατομο. εγω το βρηκα σχετικα καλο. μονο που επρεπε να οργανωσεις απο νωρις (και να πληρωσεις) τις διακοπες σου.

mmaria νομίζω ότι κάνεις λάθος διότι τα πακέτα βγαίνουν γύρω στο Μαιο έχουν τιμές για όλες τις σεζόν και δεν αλλάζουν κατά τη διαρκεια του καλοκαιριού...

Μήπως ενοείς από 308 το άτομο έχει διαφορά διότι είναι ο κράχτης τους και συνήθως είναι μόνο η διαμονή χωρίς πρωινό ή γευμα και ξενοδοχείο όχι και τόσο καλό. ..

Το έχω ψάξει αρκετά καλά:D

ΒΕUTIFUL αξίζει τον κόπο να μπεις στο pamediakopes.gr θα βρεις πολλές πληροφορίες

rQGhp3.png

Διαφημίσεις

DALIA, συμφωνω οτι δεν αλλαζουν οι προσφορες καθε πρακτορειου. εννοουσα οτι τωρα (τελος ιουλιου) μπορει να εχουν εξαντληθει πλεον τα δωματια - ξενοδοχεια των 308/ατομο. αναλογως τη ζητηση, μας παιζουν κι αυτοι. αλλωστε, να πω την αληθεια δεν την βλεπω πλεον αυτη την τιμη στις διαφημιστικες καταχωρησεις των συγκεκριμενων πρακτορειων!

ειναι σιγουρα με ημιδιατροφη (το εχω κλεισει οπως ειπα).

τωρα ποσο καλο ή οχι το ξενοδοχειο, ειπαμε, θα δειξει! απο internet καλο εδειχνε, αλλά ποτε δεν ξερεις.

και τα λεω ολα αυτα γιατι μεχρι φετος αρνιομουν κι εγω να παω μεσω πρακτορειου. ενω φιλοι που το ειχαν δοκιμασει ειχαν μεινει ευχαριστημενοι και παντα εβγαιναν πιο οικονομικα απο εμας που πηγαιναμε μονοι μας. ε τωρα το "τολμω"! ειπαμε, θα δειξει! αν αξιζει!

DALIA, συμφωνω οτι δεν αλλαζουν οι προσφορες καθε πρακτορειου. εννοουσα οτι τωρα (τελος ιουλιου) μπορει να εχουν εξαντληθει πλεον τα δωματια - ξενοδοχεια των 308/ατομο. αναλογως τη ζητηση, μας παιζουν κι αυτοι. αλλωστε, να πω την αληθεια δεν την βλεπω πλεον αυτη την τιμη στις διαφημιστικες καταχωρησεις των συγκεκριμενων πρακτορειων!

ειναι σιγουρα με ημιδιατροφη (το εχω κλεισει οπως ειπα).

έτσι ναι έχεις δίκιο άλλο κατάλαβα...

εννοείται ότι αυτά εξαντλούνται...πάντως απ'οσο ξέρω συνήθως τα ξενοδοχεία που κάνουν συμφωνίες με τα πρακτορεία είναι καλά...

Και εγώ πρώτη φορά το ψάχνω έτσι...

Για που κλείσατε για κρήτη ?

Εμείς κοιτάμε για χανιά

rQGhp3.png

εμεις ελουντα. εχουμε γυρισει σε απιθανα μερη στην κρητη, αλλά τωρα με παιδι πλεον ειπαμε κατι πιο ευκολο.

αν κοιτας χανια, ειναι υπεροχα. μονο θα ελεγα στο νομο χανιων να προσεξεις τον πλατανια που εχει μεν μεγαλες μοναδες αλλά γινεται και ενας πανικος απο ξεσαλωμενους εφηβους αλλοδαπους τουριστες. οπως επισης και μαλλια, χερσονησο (στο νομο ηρακλειου)