Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

πολλα τα προβληματα... θα τα καταφερω?

Recommended Posts

Καταρχην καλησπερα σε ολες και ολους... ειμαι νεο μελλος... παρακολουθουσα καποια πραγματα "απ'εξω" και ειπα να χτυπησω πορτα να μπω γιατι θα σκαγα αλλιως:lol:

Λοιπον ειμαι μικρη σε Ηλικια ειμαι αρραβωνιασμενη και πολυ πολυ ευτυχησμενη προσπαθω εδω και ενα χρονο και κατι να κανω παιδακι αλλα δεν με θελει μαλλον:cry:

Εχω τα εξις προβληματα... καταρχην αρκετα παραπανισια κιλα που δεν βοηθαν,αντιθετα με εχουν στην αναμονη, καπνιζω πολυ και εχω πολυκυστικες ωοθηκες αν και ο γυναικολογος μου με ενημερωσε πως δεν εχει καμια σημασια για το τελευταιο πιστευω πως σε συνδιασμο ολων αυτων εχω ερθει σε σημειο να μην μπορω να συλλαβω....!

Να προσθεσω σε ολο αυτο το τουρλουμπουκι πως εχω ατσαλο κυκλο λογο των κιλων μου δηλαδη π.χ. τωρα εχει να μου ερθει απο το πασχα... αυτο που λενε καθε πασχα και χριστουγεννα? εεε για μενα βγηκε:lol:

Προσπαθω με τον αντρα μου να αποκτησουμε παιδι και καθε χαμενο τεστ εγκυμοσινης με κανει να σπαραζω στο κλαμα και να πεφτω σε ελαφρια καταθλυψη....

Του στυλ "σαγαπω-μαγαπας" Εγω ποτε θα γινω μανα?:P

Τωρα μπορει να γελαω αλλα εχω περασει πολυ ασχημες στιγμες.....

Και ακομα πιο ασχημες ο αντρας μου ξημεροβραδυαζοντας πανω στον υπολογιστη να διαβαζει τροπους συλληψης .....!

Το ερωτημα ειναι ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ? τι πρεπει να κανω? θα κανω οτι χρειαστει για να μπορεσω να αποκτησω ενα αγγελουδι. Παντα μια ζωη ο φοβος μου ηταν και ειναι οτι δεν θα μπορεσω να γινω μανα να φερω ενα αστερι στον κοσμο αυτο και να του διξω το δρομο προς την ευτυχεια.

Ισως ειναι πολυ εγωιστικο που "κλαιγομαι" γιατι υπαρχουν γυναικες που προσπαθουν χρονια και δεν μπορουν και εγω με ενα μιση χρονο προσπαθιας απελπιζομαι....:-(

Βεβαια εχω μια κορη, η οποια δεν μιλαει αλλα γαβγιζει προσπαθωντας να καλυψει το κενο μεσα μου την λατρευω μα θελω παιδακι:-(

Συγνωμη αν σας κουρασα-μπερδεψα πολυ....!

Διαφημίσεις

καλωσηρθες κοπελα μου! καταρχην μην αγχωνεσαι! ολοι τραβαμε τα βασανα μας στην πλατη μας, η καθεμια με το δικο της θεμα.

καταρχην να κοιταξεις θυροσειδη, γενικη αιματος και να δεις τι θα κανεις με την σταθεροποιηση του κυκλου σου γιατιο η ωορηξια ειναι το θεμα μας!!!ο αντρας σου καλο ειναι να κανει και αυτος ενα σπερμοδιαγραμμα και συμβουλευτειτε εναν γυναικολογο!

:);)

Καλημερα και ευχαριστω για την απαντηση.....

Εχω κανει γενικες αιματος και ο θυρεοειδης μου ειναι στα φυσιολογικα του.

Για τη σταθεροποιηση του κυκλου μου το μονο που μπορω να κανω ειναι να χασω κανα κιλο

πιστευω γιατι αρνουμε να χαπακωθω απο τοσο μικρη ηλικια.

Οσο για τον αντρα μου εκανε συχνα εξετασεις σπερματος για το λογο οτι εκανε προταθλητισμο στο bodybuilding και με τα συμπληροματα που περνανε επρεπε να ελεγχουν συχνα αυτον τον τομεα. Και ειναι μια χαρα απο αυτο με απιστευτη κινητικοτητα και πυκνωτητα. Επομενος καταληγω στο συμπερασμα πως ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ.

Εχω απελπιστει πραγματικα, μου λεγαν το αγχως σου φταιει και ειχα χαλαρωσει για αρκετο διαστημα τωρα ομως ξανα ηρθε στο μυαλο μου το "προβλημα" και εχω αναστατωθει πιο πολυ απο καθε αλλη φορα.... συγνωμη γιαυτο που θα πω αλλα νοιωθω μιση.... :(