Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Στάση μωρού στον ύπνο

Guest theodoros

Recommended Posts

Guest theodoros

Το μωράκι μας έχει πονάκια καθώς και ήπια μορφή Παλινδρόμησης. Να μην τα πολυλογώ, με τόσα ξενύχτια και προσπάθειες να το βοηθήσουμε να κοιμηθεί παρατήρησα πως αν του βάλω ένα μικρό μαξιλαράκι κάτω από τα πόδια, ώστε να είναι ελαφρώς σηκωμένα, κοιμάται πιο εύκολα και δείχνει πιο χαρούμενος :wink:

Μήπως του κάνουμε όμως κάποιο κακό βάζοντας το μαξιλαράκι αυτό - βέβαια δε το κάνουμε συνέχεια, αλλά ίσως ένα μικρό υπνάκο κάθε μέρα θα το κάνει έτσι.\

ευχαριστώ

Διαφημίσεις

Κοιτα η παλινδρομηση ειναι τα υγρα του στομαχου προς τα επανω. Αν σηκωνεις τα ποδια το διευκολυνεις να βγαλει τα υγρα (σκεψου το σαν σταση). Κανονικα οταν υπαρχει παλινδρομηση σηκωνεις το κεφαλι και τον κορμο ωστε το στομαχι να ειναι πιο χαμηλα. Η καλυτερη σταση για παλινδρομηση ειναι το μπρουμυτα αλλα δεν το προτεινω σε κανενα. Εγω την κοιμιζα μπρουμυτα πανω στο στηθος μου. Μονο ετσι. Αλλιως ειναι επικυνδινο ή τουλαχιστον ετσι λεγανε γιατι και αυτο αρχιζει και κουτσο ακυρωνεται. Στην τελικη η ελαφρια ανακληση του κεφαλιου/ανω κορμου ειναι η καλυτερη για τετοιο θεμα. Ρωτησε και τον γιατρο σου.

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Guest theodoros
Κοιτα η παλινδρομηση ειναι τα υγρα του στομαχου προς τα επανω. Αν σηκωνεις τα ποδια το διευκολυνεις να βγαλει τα υγρα (σκεψου το σαν σταση). Κανονικα οταν υπαρχει παλινδρομηση σηκωνεις το κεφαλι και τον κορμο ωστε το στομαχι να ειναι πιο χαμηλα. Η καλυτερη σταση για παλινδρομηση ειναι το μπρουμυτα αλλα δεν το προτεινω σε κανενα. Εγω την κοιμιζα μπρουμυτα πανω στο στηθος μου. Μονο ετσι. Αλλιως ειναι επικυνδινο ή τουλαχιστον ετσι λεγανε γιατι και αυτο αρχιζει και κουτσο ακυρωνεται. Στην τελικη η ελαφρια ανακληση του κεφαλιου/ανω κορμου ειναι η καλυτερη για τετοιο θεμα. Ρωτησε και τον γιατρο σου.

Ευχαριστώ για την απάντηση σου! Ξέχασα να αναφέρω ότι έχω είδη δώσει μία ελαφριά κλήση στην κούνια του, ώστε η κοιλιά του να είναι πιο χαμηλά σε σχέση με το κεφαλάκι του - όπως και σε ένα relax. Απλά σηκώνουμε ελαφρώς, χωρίς να σηκώνεται και ο ποπός του ή η μέση του, τα ποδαράκια του.

και πάλι ευχριστώ