Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Δημοτικός παιδικός σταθμός

Recommended Posts

Θα ήθελα να ρωτήσω όσες στέλνεται τα παιδάκια σας σε δημοτικό παιδικό σταθμό πόσο πληρώνεται για τα τροφεία?Γιατί ακούω τιμές με μεγάλες αποκλίσεις κι αναρωτιέμαι πόσο θα πληρώνουμε.Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Διαφημίσεις

Οι τιμες διαμορφωνονται αναλογα με την φορολογικη δηλωση.Και μετα παει αναλογα με την περιοχη αλλα δεν ειναι μεγαλες αποκλισεις.Εγω εκανα αιτηση σε 2 δημους και οι τιμες ειναι σχεδον ιδιες.Αλλα κανονικα οταν κανεις αιτηση σε ενημερωνουν ποσο περιπου θα πληρωνεις αναλογα με τη δηλωση.

Υπαρχουν κ ειδικες κατηγοριες,οπως τριτεκνοι κτλ οι οποιοι ειτε δεν πληρωνουν καθολου,ειτε ενα πολυ μικρο ποσο.

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

Θα ήθελα να ρωτήσω όσες στέλνεται τα παιδάκια σας σε δημοτικό παιδικό σταθμό πόσο πληρώνεται για τα τροφεία?Γιατί ακούω τιμές με μεγάλες αποκλίσεις κι αναρωτιέμαι πόσο θα πληρώνουμε.Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Καλημερα εμενα μου ζητησαν να κανω μια αιτηση πριν απο 10 μερες η οποια ηταν για να μειωθει το ποσο στο τροφεια

Στιε 15 Ιουλιου θα μαθω εαν μου εχουν παρει τα μωρα στον παιδικο και το ποσο θα δινω

Στον παιδικό που πάω τον γιο μου έχει το καλό ότι δεν πληρώνεις καθόλου.

Τωρα όμως μας προέκυψε το "κακό" ότι δεν θα τον πάρουν την νέα χρονιά και έχω αρχίσει το ψαξιμο. Δυστυχώς μας ενημέρωσαν αργά και δεν μπορώ να απευθυνθώ σε άλλο Δήμο.

Στον Δήμο που μένω πάντως (γιατί ο μικρός πάει στον Δήμο που μένει η μαμά μου) οι τιμές είναι από 60Ε - 90Ε το μήνα ανάλογα με την φορολογική δήλωση.

Kiki + George = Panagiotis + Maria