Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

γειά σας κορίτσια,

θέλω τη γνώμη σας για τις πάνες βρακάκι. η κόρη μου χρονίζει τον αύγουστο και ήδη αρχίζει να αντιδρά όταν την ξαπλώνω για άλλαγμα και έχω αρχίσει να σκέφτομαι σοβαρά τις πάνες βρακάκι. τώρα αρχίζει σιγά σιγά να κάνει βηματάκια, σηκώνεται άνετα στο πάρκο και την κούνια της, δηλαδή όταν πιάνεται από κάπου. θέλω τη γνώμη σας. ευχαριστώ

Διαφημίσεις

νομιζω οτι ειναι η καταλληλη ηλικια για πανες βρακακι. ειναι αλλωστε πιο βολικες και για τη μαμα. δεν εχεις να προσεχεις πως εκλεισες τη πανα, αν πηγε πολυ μπροστα ή πισω και τετοια.

και εγώ από τέτοια ηλικία άρχισα να τις χρησιμοποιώ για τους ίδιους λόγους (δεν ήθελε να τον ξαπλώνεις με τίποτα) και με βόλεψαν πάρα πολύ.

απλώς αν της φοράς πανα-βρακακι εχεις δυσκολία να την αλλαξεις από κακά! καλύτερα κρατατην ανοιχτη πανα για το σπίτι και για ευκολία να εχεις βρακακι για τις εξοδους σας.

age.png

Εχω κι εγω μια απορια για τις πανες βρακακι..οταν κανουν κακακια πως τις αλλαζεις?δεν θα πασαληφθον παντου τα κακακια?Artemida sorry που εκμεταλλευομαι το θεμα σου για να ρωτησω..αλλα κι η δικια μου δυσανασχετει παρα πολυ οταν την ξαπλωνω για να την αλλαξω και δεν ξερω τι θα κανω οταν θα μεγαλωσει περισσοτερο και τωρα την κραταω εγω και περπαταει μετα που θα μπορει και μονη της δε θα μπορω καν να την κραταω ξαπλωμενη..

Διαφημίσεις

Εχω κι εγω μια απορια για τις πανες βρακακι..οταν κανουν κακακια πως τις αλλαζεις?δεν θα πασαληφθον παντου τα κακακια?Artemida sorry που εκμεταλλευομαι το θεμα σου για να ρωτησω..αλλα κι η δικια μου δυσανασχετει παρα πολυ οταν την ξαπλωνω για να την αλλαξω και δεν ξερω τι θα κανω οταν θα μεγαλωσει περισσοτερο και τωρα την κραταω εγω και περπαταει μετα που θα μπορει και μονη της δε θα μπορω καν να την κραταω ξαπλωμενη..

δεξια και αριστερα στο πλαι εχει κατι σα διακεκομμενες γραμμες που το τραβας και σκιζει η πανα.το εχουν ολες οι εταιρειες αυτο.

δεξια και αριστερα στο πλαι εχει κατι σα διακεκομμενες γραμμες που το τραβας και σκιζει η πανα.το εχουν ολες οι εταιρειες αυτο.

αααααααααα..οκ thanks για την απαντηση..δεν το ηξερα

απλώς αν της φοράς πανα-βρακακι εχεις δυσκολία να την αλλαξεις από κακά! καλύτερα κρατατην ανοιχτη πανα για το σπίτι και για ευκολία να εχεις βρακακι για τις εξοδους σας.

Καμία δυσκολία εάν το παιδακι στέκεται μόνο του! Σηκώνει το ένα ποδαράκι πρώτα και μετά το άλλο! Ασε βεβαίως που σκίζονται κιόλας από τα πλάγια, αλλά θεωρώ καλύτερο να μάθει να σηκώνει τα ποδαράκια για να προχωράει σιγά σιγά στην εκπαίδευση για το κανονικό βρακάκι ,αλλά και για να ανεξαρτητοποιείται!

Διαφημίσεις

Καμία δυσκολία εάν το παιδακι στέκεται μόνο του! Σηκώνει το ένα ποδαράκι πρώτα και μετά το άλλο! Ασε βεβαίως που σκίζονται κιόλας από τα πλάγια, αλλά θεωρώ καλύτερο να μάθει να σηκώνει τα ποδαράκια για να προχωράει σιγά σιγά στην εκπαίδευση για το κανονικό βρακάκι ,αλλά και για να ανεξαρτητοποιείται!

απλώς καθαρίζεται πιο ευκολα απο τα κακα οταν ειναι ξαπλωμένο παρα όρθιο

νομίζω...

age.png

επίσης, επειδή ετοιμαζόμαστε για διακοπές,έχω μάθει ότι η Libero έχει και πάνες που μπαίνουν μέσα από το μαγιώ και ότι είναι πολύ πιο απορροφητικές σε σχέση με την απλή πάνα. έχετε ακούσει κάτι?έχει και κάποια άλλη εταιρεία τέτοιες πάνες?

ναι υπαρχουν. swimpant λέγοται και είανι σε 2 μεγέθη.

ειναι πάνες-μαγιο. φοριούνται κανονικα αντι για μαγιό

δεν ξερω πού θα τις βρεις, εγω δεν τις εχω δει σε σουπερ μαρκετς. αν κανετε μπανιο σε πισινα, ναι να τις χρησιμοποιήσεις. αλλιώς δε σου χρειάζονται για τη θάλασσα...

http://www.liberoclub.gr/Pages/Products/ProductCategory.aspx?id=38223

βαλ' του μαγιουδακι κανονικα!

age.png

μωρέ δεν κρατιέται ακόμα μόνη της για την πάνα βρακάκι, δεν στηρίζεται ακόμα καλά στα ποδαράκια της.να περιμένω πρώτα να περπατήσει και μετά?

επίσης, επειδή ετοιμαζόμαστε για διακοπές,έχω μάθει ότι η Libero έχει και πάνες που μπαίνουν μέσα από το μαγιώ και ότι είναι πολύ πιο απορροφητικές σε σχέση με την απλή πάνα. έχετε ακούσει κάτι?έχει και κάποια άλλη εταιρεία τέτοιες πάνες?

Αυτες οι πανες δεν φουσκωνουν οταν βραχουν απο εξω και συγκρατουν τα κακακια (για να μην λερωθει το μαγιω). Δεν κρατανε ομως τα τσισα (στι τσακ την γλυτωσε το καθισματακι του αυτοκινητου)...

Διαφημίσεις

Εχω κι εγω μια απορια για τις πανες βρακακι..οταν κανουν κακακια πως τις αλλαζεις?δεν θα πασαληφθον παντου τα κακακια?.

κι εγω την ιδια απορια ειχα.. και μετα πως τις τυλιγεις επισης..

παντως απο τη στιγμη που αρχιζουν και στεκονται καλα, νομιζω οτι ειναι καταλληλες.. μια και ο δικος μου δεν ξαπμλωνε για να αλλαχτει λεπτο..

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

Αυτες οι πανες δεν φουσκωνουν οταν βραχουν απο εξω και συγκρατουν τα κακακια (για να μην λερωθει το μαγιω). Δεν κρατανε ομως τα τσισα (στι τσακ την γλυτωσε το καθισματακι του αυτοκινητου)...

το δικο μας καθισματακι δεν την γλυτωσε :confused: Νομιζα οτι θα κρατουσαν σαν τις κανονικες πανες

• 3 weeks later...
και από άποψη τιμής? είναι πιο φθηνά από τα Libero?δεν έχω δεί

7QLup3.png

ναι

τα μπειμπιλινο και μπειμπιγκο ειναι πιο φθηνα από τα λιμπερο

age.png

Αν εγγραφείς, όμως, στο site της Libero θα σου στέλνουν εκπωτικά κουπόνια για τις πάνες και θα σου κοστίζουν πιο φθηνά. Εμένα μου στένουν κάθε 2 μήνες. Επίσης, αν στείλεις 5 barcodes θα σου στείλουν και δωράκι ;)