Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πονος απο ακουσιο οργασμο..

Recommended Posts

:oops: Αν κ ντρεπομαι και κοκκινιζω γιαυτο, φοβαμαι ταυτοχρονα γιαυτο και ζηταω την αποψη σας. Το πρωι ξυπνησα απο σουβλιές που ενιωθα λόγω οργασμού που ειχα στη διαρκεια του υπνο μου. (Και πριν μεινω εγγυος τυχαινε να εχω ονειροξεις οταν δεν συναντιωμασταν συχνα με τον ακατονομαστο.) Αυτο όμως σε προβληματισε γιατι ενιωσα εντοπο πονο με τις συσπασεις και εχω την αισθηση οτι καπου διαβασα οτι αυτο αποτελει καποιο συμπτωμα για κατι που δεν θυμαμαι τι ακριβως κ οσο κ αν εψαξα το ιντερνετ δεν μπορεσα να το βρω. Εχει τυχει σε καμία σας? Τωρα ειμαι καλα δεν νιωθω καποια ενοχοχληση κ ντρεπομαι να παρω τον γιατρο να τον ρωτησω... Please help!!!!!!!!!

ο πρίγκιπας μου..

Διαφημίσεις

Καλημερα....κ εμενα μου εχει τυχει:oops:...αλλα επειδη κοιμαμαι πολυ ελαφρια ξυπναω και σταματανε οι σπασμοι αλλα κ εγω ποναω...οχι παρα πολυ...μου ειχε τυχει κ στην προηγουμενη εγκυμοσυνη μου η οποια δυστυχως δεν ειχε αισιο τελος...χωρις να θελω να σου βαλω ιδεες απλως ηταν παλινδρομος κυηση...πρεπει μαλλον να βαλουμε κοσκινο κ να παρουμε ενα τηλ. τους γιατρους μας ε????τι λες????

Λογω αποκολλησης ειναι απαγορευμένες οι επαφές απο το γιατρό. Αλλα και λόγω χωρισμού μου με το πρωην (ας μην τον χαρακτηρίσω καλυτερα και στεναχωρεσω και το μωρακι μου) και να επιτρεπόταν δεν προβλέπεται...

ο πρίγκιπας μου..

Ααααα!!!τοτε λογω τις αποκολλησης πρεπει οπωσδηποτε να τον παρεις τηλ. ασε τις ντροπες κ παρτον αμεσως!!!!!!!Εισαι ξαπλα?παιρνεις φαρμακα???

Διαφημίσεις

καλημέρα! όντος υπάρχει ενας πόνος μετα απο οργασμό σε περίοδο εγκυμοσύνης. εγω οταν τον ενιωσα πίστευα πως κατι ειχε πάθει το παιδι αλλα μετα ενημερώθηκα. βέβαια είσαι στην αρχή της εγκυμοσύνης και κάποιοι γιατροι θεωρούν πως 1ο τρίμηνο καλό ειναι να αποφεύγονται τετοιες καταστάσεις. ομως στην περίπτωση της ονείρωξης τι να κάνεις?πάντως στον ύπνο μου συμβαίνει και μένα...:)

M6bap3.png

cik1p3.png

salomi καλημερα!οταν λες ενημερωθηκες...απο τον γιατρο σου?τι ξερεις ακριβως???Για να μας καθυσυχασεις.......

απ οτι θυμάμαι κάνει συσπάσεις η μήτρα κατα τον οργασμό γι αυτο κ λένε πως προς στο τέλος της εγκυμοσύνης οι επαφές καμια φορά προκαλούν και πιο γρήγορη γέννα. οι συσπάσεις αυτές λόγο της κατάστασης (εγκυμοσύνη) προκαλούν ενόχληση. ρωτήστε και τον γιατρό σας δεν ειναι κακό το ακούν συνέχεια. ουτε η ονείρωξη ειναι κακό το αντίθετο θα ελεγα...:))

M6bap3.png

cik1p3.png

Ευχαριστω salomi,καλα ναι το ξερω οτι γενικα δεν ειναι κακο κ γω το παθαινα στον υπνο μου πριν την εγκυμοσυνη αν δεν ειχαμε συχνες επαφες,αλλα ξερεις τωρα πως ειμαστε στην εγκυμοσυνη φοβομαστε κ το παραμικρο...κ εγω ειμαι πολυ φοβιτσιαρα θα ελεγα,εξαιτιας τις προηγουμενης που παλινδρομησε...το θελω σαν τρελλη το αγγελουδι μου!!!!!!!

Μιλησα πριν λιγο με μια φιλη που γεννησε προσφατα και μου ειπε να μην ανησυχω και οτι κ αυτη το παθαινε πολυ συχνα και γεννησε εναν υγιεστατο παιδαρο. Πηρα το γιατρο μου αλλα εξεταζε κ θα επικ/σει μαζι μου αργοτερα (ενημερωσα την γραμματεα του οτι δεν ειναι κατι επειγον)

ο πρίγκιπας μου..

Διαφημίσεις

και εγω τον πηρα αλλα δεν το σηκωνει το πρωι ειναι στο μαιευτηριο ως επι το πλειστον,απογευματα ειναι στο ιατρειο...να της ζησει της φιλης σου ο παιδαρος!!!!

καλημερα κοπελα μου! απο οτι εχω ακουσει δεν ειναι κατι ανησυχητικο! ο γιτρος αναλογα θα σου πει ναι ή οχι για τις επαφες σου, αλλα τωρα ειναι αλλη κατασταση οποτε δεν πιστευω..ενημερωσε μας ομως!

:);)

Κοριτσια,αν και δεν ειμαι εγκυος τωρα ,αυτο που περιγραφετε μου συνεβαινε οταν ημουν,ενημερωσα τον γιατρο και μου εδωσε αμεσως μαγνησιο και yotopar για να μην εχω συσπασεις.Πολλες φορες μεταφερουμε μεσα στο ονειρο μια φυσικη κατασταση που βιωνουμε την ωρα του υπνου.Δηλαδη ,στην δικη μου περιπτωση,η μητρα εκανε συσπασεις καποιες φορες απο την 12η εβδομαδα και ετσι βιωνα εναν ακουσιο οργασμο(δεν εφερνε δηλ.ο οργασμος τις συσπασεις ,αλλα οι συσπασεις τον οργασμο).Να ενημερωσετε τον γιατρο σας.

Μιλησα με τον γιατρο μου κ ειπε να μην ανησυχω ειναι κατι φυσιολογικο λογω ορμονων να υπαρχουν τέτοια ονειρα με τις προαναφερόμενες συνεπειες... (Μαγνησιο ήδη παιρνω) Αρκει βεβαια να μην εμφανιστουν αιμορασίες ή υποπτα υγρα

ο πρίγκιπας μου..

Διαφημίσεις