Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ελεος πια με τους κακούς επαγγελματίες!

Recommended Posts

Εν οψη της βαφτισης του μικρού μου, μου συνέβησαν τα εξής 2 περιστατικά:

1)Πήγα να παρω γλειφιτζούρια μπαστουνάκια απο μαγαζί που πουλαει γλυκίσματα και κουφέτα στο μοσχάτο. Είχα μιλήσει με την υπεύθυνη και μου είχε πει οτι εχει αυτό ακριβώς που ήθελα. Φτανω εκει και μπροστα στην πόρτα βλεπω ακριβως τα μπαστουνακια που μου αρεσανε. Της λεω εχετε 150 κομματια, απο ο,τι μου εχετε πει απο το τηλεφωνο, ετσι? μου λεει ναι βεβαιαως.

Διαλεγω και τα κουφετα και περιμενω να τα παρω.

Μετα απο 10 λεπτα ερχεται ενας και μου φερνει μια κλειστη κουτα με τα πραγματα μεσα. Του λεω ανοιξε την και βαλτα σε 2 σακουλες γιατι ειμαι με την συγκοινωνια και δεν μπορω να παρω την κουτα στο χερι. Την ανοιγει και τί να δω? Κατι ασχετου χρώματος μπαστουνακια ροζ και πρασινα!!!

Το λεω στην κυρια αυτη και μου λεει α δεν καταλαβα οτι θελατε τα αλλα!!!

Μα ειμασταν τοση ωρα μπροστα και το συζητουσαμε, της ειχα δειξει και το δειγμα μπομπονιερας που ειχα φερει μαζι μου, και της εξηγησα γιατί ήθελα τα συγκεκριμένα!!! Ελεος δλδ που δεν καταλαβε!!!Ροζ μπαστουνακια σε βαφτιση για αγορακι θα ζηταγα???

Και έπισης μου είπε οτι αυτα που θελω τα πολύχρωμα είναι για τα Χριστούγεννα για αυτο δεν τα εχει!!! :rolleyes: μας δουλευει κανονικά δλδ, λίγο πριν τα ειχε, τωρα θυμήθηκε οτι ειναι για τα Χριστούγεννα???

Και φυσικα δεν τα πηρα, αλλα νευριαζω με την ιδεα οτι θα τα ειχα παρει αν δεν ειχα ανοιξει την κουτα, και στο σπιτι θα εβλεπα τί εγινε! Και τί θα εκανα ρε κοριτσια? Θα πηγαινα παλι στο Μοσχατο απο νεο Ηράκλειο με συγκοινωνία να τα δωσω πίσω?Σε μια βδομαδα είναι η βαφτιση!!!

2) Πήγα για υλικά για τις μπομπο σε αλλο μαγαζι στο Αιγαλεω. Καλα εκει μιλάμε για γαϊδουριά! Ηταν οικογενειακή επιχειρηση, βαριόντουσαν τη ζωή τους. Τους ρωταγα -ποσο εχει αυτή η μπομπονιέρα?

-καθήστε να δω...

χλατς χλουτς τα πόδια να σερνονται μεχρι να παει στον καταλογο να δει...

Τιμές δεν είχε πανω στα ειδη, οποτε για καθε τι που με ενδιέφερε επρεπε να παει να δει τον καταλογο...εκανε λες και της ελεγα τιποτα περιεργο. Μα τις τιμες ρωτουσα, τί αλλο???

Ρωτάω πού ειναι τα τουλια και οι οργαντζες για να διαλεξω χρώμα. Μου λενε, ααα αυτα ειναι στην αποθήκη, δεν μπορεις να τα δεις. πες μου ποιο χρωμα θες να σου φερω. Μα τί να παρω χωρίς να το δω???τζίφος και αυτο.

Μετα ζηταω να δω τα καφασακια για να βαλω τις μπομπονιερες. Μου λεει, αυτα τα 2 εχω,(κατι πολυ μικρα). Τα βλεπω και ηταν και τα 2 σπασμενα σε ενα σημειο! Της το λεω και μου λεει, ε αυτα εχω μονο....:shock: Αν θες σου φτιαχνουμε εμεις και αλλα, αλλα θα χρεωθεις αλλα 5 ευρώ επιπλεον για το καθενα!!!:shock: Και λεω εγώ τωρα: αφου στον καταλογο λεει οτι υπαρχουν και κανουν 15 ευρω εκαστο, γιατι να πληρωσω αλλα 5 ευρω? δεν το καταλαβα αυτο!!!εγω παραγγελνω 2 καλαθια, το ποιος τα φτιαχνει τί με νοιαζει???δλδ αλλη τιμη εχουν ετσι και αλλη τιμη αλλιώς???και η αλλη λύση είναι τα σπασμένα?

Τεσπα εξυπηρετηση μηδεν !!!! Η μαμα μου που ηταν μαζι, μου λεει παμε να φυγουμε αμεσως... Και πραγματι δεν αγορασα τπτ τελικα, ενώ θα μπορουσα να παρω καποια υλικα.

Αναρωτιέμαι τελικά, ζούμε σε εποχή κρίσης και ο κόσμος διαμαρτύρεται. Βλέπω όμως οτι ο Ελληνας είναι Ελληνας, δεν αλλάζουμε ρε παιδί μου. Αντί να σοβαρευτούν και να σκιστούν να εξυπηρετήσουν, μην χασουν κανενα πελάτη, αυτοι το βιολι τους.

Εγώ ομως θα τους δυσφημίζω οπου σταθω και οπου βρεθω.

Διαφημίσεις

Κοπελιά μου μπορείς να μου στείλεις π.μ. με το όνομα του μαγαζιού στο Αιγάλεω, γιατι φοβάμαι οτι έχω κάνει παραγγελεια απο εκει.

Ωχ, και εγώ σκέφτομαι να φτιάξω μόνη μου τις μπομπονιέρες! Λέτε να μην αξίζει τελικα;

Φυσικά και αξίζει, απλά θέλει λίγο περισσότερο τρέξιμο και χρόνο! Ακριβώς επειδή οι επαγγελματίες έχουν μικρότερο κέρδος από τα υλικά ξεχωριστά σε σχέση με τη μπομπονιέρα έτοιμη, προσπαθούν να μας κάνουν να κουραστούμε και να οδηγηθούμε στην αγορά έτιμης μπομπονιέρας.

Όπως είπε και η φίλη παραπάνω, αντί να κοιτάξουν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους, τώρα εν μέσω κρίσης, πάνε να κοροϊδέψουν τον κόσμο. Να προσέχουν όμως γιατί ο κόσμος έχει ξυπνήσει, ξέρει τι θέλει και δεν έχει πλέον λεφτά για πέταμα... να τα ξεχάσουν αυτά που ήξεραν!

Διαφημίσεις

Όπως είπε και η φίλη παραπάνω, αντί να κοιτάξουν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους, τώρα εν μέσω κρίσης, πάνε να κοροϊδέψουν τον κόσμο. Να προσέχουν όμως γιατί ο κόσμος έχει ξυπνήσει, ξέρει τι θέλει και δεν έχει πλέον λεφτά για πέταμα... να τα ξεχάσουν αυτά που ήξεραν!

δεν ξερω αν εχει ξυπνήσει ο κόσμος, το θέμα είναι οτι πρέπει να ξυπνήσει!

Για την βάφτιση παρήγγειλα και απο αγγλία κάτι πραγματάκια, και οι άνθρωποι είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ. Μου έστειλαν αμεσως email, η παραγγελία ήρθε στις 15 μέρες, οπως μου ειχαν πει, όλα σωστά και στο μαιλ που τους εστειλα για μια διευκρίνηση, μου απάντησαν αυθημερόν.

Δηλαδή πρεπει τα λεφτά μας να φεύγουν εξω??? Αυτό είναι ευκολο παιδιά. Εγώ σκεφτόμουν να βοηθάω την ελληνική αγορα, αλλά με τετοιες συμπεριφορες, τί να πω, μαλλον θα αρχίσω να ψωνίζω γενικά απο ιντερνετ και ευρώπη...

παντως θεσσαλονικια ειμαι αλλα τους αθηναιους επιχειρηματιες παντα τους θεωρουσα πιο σοβαρους..

και ως τωρα δεν με εχουν διαψευσει...top θεωρω τον Παριση με τα βαπτιστικα -γαμου ειδη που μου εστειλε την παραγγελια μου αψογη την επομενη ημερα..και ενα σωρο αλλες επιχειρησεις που συνεργαζομαι..

τυχαινουν και οι αναποδες στιγμες σε ολους.τι ν απω..αλλο κακο να μην σας βρει και ολα να πανε κατευχην στις πιο χαρουμενες μερες τις ζωης σας..

Πολύ καλά έκανες και δεν πήρες τίποτα. Ψάξε και αλλού και σίγουρα θα βρείς επαγγελματίες - δεν είναι όλοι ίδιοι -. Μόνο όταν βρεις αυτόν που θα σε σεβαστεί αγόρασε, εφόσον τα πληρώνεις δεν τα παίρνεις τζάμπα..........