Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

sos τρελλο αγχος!

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια εχω μπει στην 8η εβδομαδα και οπως σε ολες σας φανταζομαι το αγχος μου ειναι να εξελιχθουν ολα καλα!χθες ομως εκανα μια χαζομαρα!εφαγα χαλασμενο αυγο και το ωραδυ που κοιμομουν με πειραξε με ταση για εμετο εντονη ζαλαδα και κρυο ιδρωτα!λετε να επιβαρυνω το εμβρυο με αυτο?δε πηρα το γιατρο γιατι το πρωι ημουν καλα!και το αλλο ειναι οτι εχω αρχισει και βγαζω υγρα οχι καφε απολυτα αλλα βλεννες σκουρεσ χρωματικα γιατι σημερα κουραστηκα στη δουλεια!το θεμα ειναι οτι τα ιδια υγρα εβγαλα και πριν 1 εβδομαδα και πηγα στο γιατρο και δεν ηταν τιποτα τελικα!συγνωμη που ειπα τοσα πολλα αλλα δε ξερω τι να κανω!εχει συμβει σε καποια αυτο!

KLinp2.pngjvcQp2.png

Διαφημίσεις

Καταρχήν ηρέμησε και με το καλό να δεχτείς το μωράκι σου! Κατά δεύτερον εγώ θα έπαιρνα τηλέφωνο το γιατρό μου όχι για το αυγό, αλλά για τα υγρά..Όχι πως θεωρώ ότι είναι κάτι ανησυχητικό (γιατρός δεν είμαι βέβαια) αλλά γιατί να μην σου επιβεβαιώσει ο γιατρός σου ότι δεν είναι κάτι για το οποίο αξίζει να αγχώνεσαι;

συγχαρητηρια κοριτσακι για την εγκυμοσυνη σου και ολα να πανε καλα! καλο ειναι να παρεις τηλεφωνο0 τον γιατρο σου. για ποιον λογο να αγχωνεσαι και να ανησυχεις οταν μπορεις να τον παρεις τηλ;;;

εγω ειμαι της αποψης οτι ειναι να ρωτας παρα να βασανιζεσαι....

:);)

αχ κοριτσια μιλησα με τη βοηθο του και μου ειπε οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα ουτε για το ενα ουτε για το αλλο για τα υγρα απλα μου ειπε να περιμενω τισ καλλιεργειες που εχω κανει για να τις δουμε!ηρεμησα αρκετα αλλα αυτο το αγχος μεχρι να περασει ενας μηνας μεχρι να ερθει ο επομενος υπερηχος δε παλευεται!

KLinp2.pngjvcQp2.png