Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΣΤΗΝ 26Η ΒΔΟΜΑΔΑ ΙΣΧΙΑΚΟ!!!ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ?

Recommended Posts

ΣΤΗΝ 25 ΚΑΙ 5ΜΕΡΕΣ ΕΚΑΝΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ!!!ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ?ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΓΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Διαφημίσεις

στην ιδια εβδομαδα κ μενα η μικρη μου ειχε κανει την λεκανη μου αιωρα!!!!οταν πηγα 32 εβδομαδων κ εκανα υπερηχο,το κεφαλακι ηταν κατω(υποταγη!!!που λεει κ ο αντρας μου) μην αγχωνεσαι!!νωρις ειναι ακομα!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!ΜΑΚΑΑΑΑΑΡΙ!!!ΕΙΧΕΣ ΕΥΚΟΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟΚΕΤΟ?ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ?Η ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ?ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ!!ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ Ο ΠΛΑΚΟΥΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΙΣΘΙΟΣ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΣ ΑΛΛΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ!!

Μην αγχώνεσαι, έχεις καιρό ακόμα μπροστά σου. Μπορεί να γυρίσει καμμιά δεκαριά φορές μέχρι να γεννήσεις. Εμένα ήταν σε σωστή θέση μέχρι και την 34η εβδομάδα και ξαφνικά γύρισε ισχυακά και ανέβηκε τόσο ψηλά σε σημείο που ενώ σε όλη την εγκυμοσύνη δεν είχα εμετούς, στον 9ο μήνα άρχισαν οι εμετοι λόγω πιέσεων στο στομάχι. Δεν κατέβηκε καθόλου ούτε ξαναπήρε σωστή θέση οπότε γέννησα με καισαρική. Μην αγχώνεσαι όμως νωρίς είναι ακόμα.

εγκυμοσυνη εχω ακομα!!!ευκολη ειναι,σε οτι αφορα την μικρη..τιποτα δεν εκανα διαφορετικο απο πριν..μην ανησυχεις..ολα καλα θα πανε!!

Διαφημίσεις

Εμένα στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχε πάρει θέση από τον 7ο μήνα, μόνο που στον ένατο γύρισε σε οπίσθια ινιακή προβολή με το κεφάλι του τεντωμένο προς τα πίσω, με αποτέλεσμα να βγαίνει το πιγούνι του μπροστά και να μεγαλώνει η διάσταση του κεφαλιού. Μόλις ο γιατρός είδε πως το κεφάλι του το είχε έτσι ήθελε να με πάει για καισαρική, λέγοντάς μου ότι εάν κατέβει το παιδί στην λεκάνη και το κεφάλι του δεν το μαζέψει, τουλάχιστον έτσι ώστε να κοιτάει ευθεία, τότε υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να μην χωράει να περάσει από την μήτρα και ίσως να μην μπορέσει να το βγάλει ούτε με καισαρική αφού θα έχει κατέβει για τα καλά στην λεκάνη! Τότε επειδή είχα άλλες 2 εβδομάδες μπροστά μου, μέχρι την ΠΗΤ, και το παιδί ήταν σχετικά μικρό σε κιλά, του ζήτησα να το αφήσουμε άλλη μια εβδομάδα και βλέπουμε! Επίσης τον ρώτησα αν υπάρχει καμία άσκηση που μπορεί να το βοηθούσε να γυρίσει και μου είπε όχι!

Τότε διαβάζοντας ένα βιβλίο που είχα, βρήκα κάτι ασκήσεις και της έκανα μέχρι το επόμενο ραντεβού με τον γιατρό! Στον επόμενο υπέρηχο το μωρό είχε μαζέψει το κεφάλι του και την επόμενη μέρα που τελικά γέννησα με φυσιολογικό τοκετό είχε στραφεί στο πλάι όπου και είναι η καλύτερη θέση που μπορεί να πάρει ένα μωρό για να βοηθήσει τον τοκετό να γίνει πιο εύκολος!

Δεν ξέρω αν τελικά ήταν οι ασκήσεις που τελικά βοήθησαν στο να πάρει σωστή θέση το παιδί ή απλά έτυχε. Πάντως εγώ προσπάθησα και δεν το μετάνιωσα λεπτό. Έχω σαν αρχή στην ζωή μου μια ατάκα ''Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες, παρά για κάτι που δεν έκανες'' και ως τώρα έχω βγει κερδισμένη!

Πάντως, πιστεύω πως μέχρι τουλάχιστον την 31-32η εβδομάδα που το μωρό είναι σχετικά μικρό έχει χώρο για να αλλάζει συχνά θέση. Η γνώμη μου είναι, πως αν κι' εσύ έχεις βρει κάποιες ασκήσεις που μπορούν να βοηθήσουν το μωρό σου να γυρίσει προς τα κάτω, καλό θα ήταν να της εφαρμόσεις! Πάντα όμως να γίνονται προσεχτικά και αν κάποια από αυτές σε δυσκολεύει μην την κάνει καθόλου! Εγώ από τις τρεις που είχα βρει, έκανα μόνο τις δυο, γιατί είχα πολύ μεγάλη κοιλιά και ήμουν σε πολύ προχωρημένη εγκυμοσύνη και η τρίτη με δυσκόλευε!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΑΓΧΩΜΕΝΗ!ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!ΞΕΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΟΠΙΣΘΙΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΑΜΗΛΟ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ?:P

Εγώ και στις 2 μου εγκυμοσύνες είχα πρόσθιο χαμηλό που είναι πολύ χειρότερο από τον οπίσθιο. Ο πλακούντας μου, ανέβηκε με λίγο παραπάνω ξεκούραση, ξάπλα και λιγότερο περπάτημα, λόγω του ότι μου δημιουργήθηκε μια μικρή αποκόλληση, από μεγάλο κραδασμό σε ταξί λόγω λακκούβας (στην 1η μου εγκυμοσύνη), και στην 2η πάλι μια μικρή αποκόλληση από την αρχή της εγκυμοσύνης που δεν εντοπίσαμε τον λόγω, αν δηλαδή ήταν από κάποιο κραδασμό ή απλά δεν είχε κολλήσει καλά ο πλακούντας.

Το ότι είναι οπίσθιος να μην σε ανησυχεί. Γενικά σου συνιστώ, να προσέχεις τους κραδασμούς και να ξεκουράζεσαι αρκετά, όταν βρίσκεις ευκαιρία, ώστε να ανέβει ο πλακούντας γρήγορα για να μην ανησυχείς!

Καλό υπόλοιπο εγκυμοσύνης!

ΣΤΗΝ 25 ΚΑΙ 5ΜΕΡΕΣ ΕΚΑΝΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ!!!ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ?ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΓΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

καλησπέρα κοριτσάκι!! με το καλό και ένα πόνο!!

Και εγώ είμαι έγκυος στο πρώτο μου μωράκι και κατανοώ τις ανησυχίες σου!!!

Εμένα μέχρι και τον έκτο μήνα ήταν με κεφαλική προβολή, στον έβδομο άλλαξε θέση και ήταν ισχυακό και τώρα στην 33 εβδομάδα γύρισε ξανά με το κεφάλι προς τα κάτω και εύχομαι να μείνει εκεί!!!! Οπότε μην αγχώνεσαι έχει ακόμα αρκετό χώρο για να γυρίσει το μωράκι σου!!!!

:-P

cpi8oebdl.png

Διαφημίσεις

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΟΥ!!ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ!!!ΓΕΝΝΗΣΕΣ ΦΥΣΙΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΘΙΟ?ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ;)

Ναι, γέννησα με φυσιολογικό τοκετό αλλά με τεχνητούς πόνους, γιατί αργούσε να γίνει η διαστολή! Επισκληρίδιο δεν έκανα.

Και σε εσένα καλό καλοκαίρι!

Ναι, γέννησα με φυσιολογικό τοκετό αλλά με τεχνητούς πόνους, γιατί αργούσε να γίνει η διαστολή! Επισκληρίδιο δεν έκανα.

Και σε εσένα καλό καλοκαίρι!

δεν εκανεσ???απο πονο?σε ποιο γεννησεσ?????να σου ζησει!!!;)

εμενα η μικρουλα μου ηταν ισχυακη απο οταν μπηκα στον τεταρτο μηνα... αφου αγανακτησαμε να μαθουμε οτι ηταν ζουζουνα... εμεινε ετσι μεχρι την 39 που γεννησα με καισαρικη. δεν ξερω αν θα γυρνουσε κανονικα αν περιμενα αλλες δυο βδομαδες που ειχα το περιθωριο αλλα ηταν δυσκολο να γυρισει οσο μεγαλωνε... εσυ βεβαια εχεις περιθωριο ακομα, ειναι νωρις να αγχωθεις... εμενα δεν ειχε κουνησει καθολου τοσους μηνεσ...δεν ξερω αν ηταν τεμπελα η αν σφηνωσε, το μονο που ξερω ειναι οτι εδω και τρεις μηνες που τη εχω αγκαλια δεν με ενδιαφερει καθολου το πως ηρθε στη ζωη μου, απλα οτι ηρθε!!! :D:D:D

δεν εκανεσ???απο πονο?σε ποιο γεννησεσ?????να σου ζησει!!!;)

Ευχαριστώ πολύ!

Απ' όταν μου έβαλαν τους τεχνητούς πόνους, πονούσα περισσότερο και ιδιαίτερα στην μέση μου, καθώς έχω δισκοπάθεια, αλλά με την βοήθεια του συζύγου και μιας φοβερής μαίας που είχε ο γιατρός μου, τα κατάφερα! Γέννησα στο Έλενα με τον κ. Κονδυλιό!

Ευχαριστώ πολύ!

Απ' όταν μου έβαλαν τους τεχνητούς πόνους, πονούσα περισσότερο και ιδιαίτερα στην μέση μου, καθώς έχω δισκοπάθεια, αλλά με την βοήθεια του συζύγου και μιας φοβερής μαίας που είχε ο γιατρός μου, τα κατάφερα! Γέννησα στο Έλενα με τον κ. Κονδυλιό!

εμενα ειναι στο ιασω αλλα δεν μου αρεσει καθολου η μαια του!!!μιλαω και με μια κοπελα στο forum η οποα εχει γεννησει σε εκεινον και εκεινησ δεν τησ αρεσε καθολου!!καλο καλοκαιρι!!!:D

Διαφημίσεις