Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αντιβιωση κ προβληματα!

Recommended Posts

καλημερα!!!ειμαι αισιως στην 35η εβδομαδα κ την προηγουμενη εβδομαδα,μου εδωσε (με την συμφωνη γνωμη του γιατρου μου)η οδοντιατρος μου αντιβιωση για ενα καταραμενο δοντι:mad::mad:

Αν κ ετρωγα γιαουρτια κλπ η γνωστη φαγουρα μετα την αντιβιωση εμφανιστηκε...λετε να μου δημιουργησει προβλημα με την γεννα??

ευχαριστω πολυ!

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!!!!!

Χρειαστηκε και εγω να παρω αντιβιωση το τελευταιο διαστημα της πρωτης εγκυμοσυνης μου για αλλο λογω βεβαια αλλα η καταληξη ηταν η ιδια,εντονη φαγουρα και μια ωραιοτατη κολπιτιδα.

Αυτο που ειχα κανει τοτε ηταν να παρω κατι υποθετα αλλα δεν θυμαμαι ποια ακριβως γιατι μου ειχε πει η γυναικολογος μου οτι απο εκει θα βγει το παιδι οποτε οφειλουμε να ειχουμε την περιοχη απολυτα καθαρη χωρις κανενα κυνδινο να μεταδωσουμε κατι στο μωρο.Ετσι και εκανα πηρα τα υποθετα αφου ειχα μπει στον μηνα μου για να μην προκαλεσουμε κατι που δεν θελαμε και τα συπτωματα εξαφανιστηκαν μετα την θεραπεια.

Με το καλο να παρεις αγκαλιτσα το μωρακι σου!!!!!!!!!!!

Οταν μια εγκυμονουσα μπανει στον μηνα της κανει ουτως η αλλως καλλιεργεια κολπικου υγρου για να διαπιστωθει τυχον υπαρξη κολπιτιδας, μυκητων, στρεπτοκοκκου. Με το καλο το μωρακι σου.

sYSBp3.pngR9zap3.png