Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

6η εβδομάδα και πόνος αριστερά (μάλλον...)

Recommended Posts

Καλημέρα!

Το προηγούμενο Σάββατο έκανα τεστ εγκυμοσύνης, όπου βγήκε θετικό.

Δεν πρόλαβα να χαρώ και πολύ καθώς την Δευτέρα που μας πέρασε είχα αίμα και όχι σταγόνες...πολύ αίμα. Πήγα κατευθείαν στο γιατρό μου, στον υπέρηχο δεν φάνηκε κάτι, αφού ήταν πολύ νωρίς για να φανεί (μόλις 5η εβδομάδα). Μου είπε πως ή έχει ξεκινήσει η διαδικασία αποβολής οπότε δεν κάνουμε τίποτα ή έχει γίνει κάποια αποκόλληση και μπορεί να το σώσουμε.Μου έγραψε utrogestan και από τότε είμαι ξάπλα. Το αίμα συνέχισε να υπάρχει αλλά με σταδιακή μείωση μέχρι και σήμερα όπου δεν έχω καθόλου. Το θέμα είναι πως από χτες το στήθος μου ξαναφούσκωσε(γιατί είχε πέσει) και έχω ένα πόνο, μάλλον όχι πόνο...σφύξιμο να το πω...πίεση να το πω....κάτι τέτοιο τελοσπάντων στην αριστερή πλευρά και φοβάμαι για εξωμήτριο....

Μακάρι να ήξερα τι γίνεται εκεί μέσα...:?

Τώρα είμαι 6 1/2 εβδομάδων(αν είμαι ακόμα) και την Τετάρτη θα πάω ξανά για υπέρηχο...έχω μεγάλη αγωνία.

Μήπως είχε καμία από εσάς αντίστοιχει εμπειρία?Πώς κατέληξε?

Ευχαριστώ! αν και δεν σας γνωρίζω ούτε εσείς εμένα, μου κρατήσατε πολύ καλή παρέα όλη αυτή τη βδομάδα!

Διαφημίσεις

Γειά σου Vasoula. Γιατί δεν κάνεις αύριο μια χωριακή για να δεις αν αυξάνεται. Εγώ έχω πάθει εξωμήτριο και το καταλαβα όταν έκατσα μπρούμιτα. Ένιωσα ένα εξόγκωμα. Από την άλλη είχα και μια εγγυμοσύνη στην οποία είχα από την 6 εβδομάδα αίμα αλλά συνεχίστηκε (Βέβαια γεννησα πρόωρα την πρωτοχρονιά και δεν τα κατάφερε...). Ευχομαι όλα να πάνε καλά και θα πάνε!

Σ' ευχαριστώ άννα! Ναι, ίσως και να κάνω αύριο μια χοριακή.

Στο εξωμήτριο που αναφέρεσαι είχες πόνους ή αιμοραγία ή το κατάλαβες μόνο από το εξόγκωμα?

Σευχαριστώ για το ενδιαφέρον... προσπαθώ να προετοιμάζομαι για το χειρότερο για να χαρώ με το καλύτερο.

vasoula συγγνώμη που δεν απάντησα αλλά κάθε κυριακή πάμε βόλτα από το πρωί και γυρνάμε βράδυ. Τέλος πάντων. Ναι είχα αίμα μια μέρα πριν την καθηστέρηση σταμάτησε για δύο μέρες και μετά είχα συνέχεια. Απλά τώρα θυμήθηκα ότι την πρώτη φορά είχα πόνο δεξιά ενώ τη δεύτερη που ήταν το εξωμήτριο όλως παραδόξως δεν είχα.