Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

5η εβδομαδα αποριες..

Recommended Posts

Έχω μια απορια....και είπα να την εκφράσω..

είμαι στην 5η εβδομάδα και ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι περιμένω το δεύτερο παιδί μου..είμαι σε περίεργη φάση και προσπαθώ να δεχτώ την αλλαγή.

Μέσα σε όλα..ο αγαπημένος μου γιατρός..μου απαγόρευσε..να πάω διακοπές..τις οποίες έχω προγραμματίσει απο τον Μάρτιο..και μου απαγόρευσε και το σεξ μέχρι τον 4ο μήνα λέει!!! Άκουσον άκουσον!!!! Και σε σας τα ίδια είπε ή μόνο εμένα έβαλε σε καραντίνα??????

Και δεν είναι ότι έχω κανένα πρόβλημα απλά λέει είναι νωρίς ακόμα....

Το μπάνιο στην θάλασσα σε τι ακριβώς πειράζει...??..γιατι για το σεξ το ψιλοκαταλαβαίνω..

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Διαφημίσεις

elepet καλησπερα!!ειναι λιγο αυστηρουλης ο γιατρος σου μου φαινεται!:shock:

εμενα μου επετρεπε το μπανιο στη θαλασσα,οχι ομως σε πολυ κρυα νερα,μου επετρεπε κ τις ερωτικες επαφες,αλλα οχι αποτομα πραγματα κ οταν μπηκα στον μηνα μου πηγα ταξιδι 5 μερες,4 ωρες μακρια βεβαια!επαθε ενα ψιλοεγκεφαλικο οταν της το ειπα,αλλα το δεχτηκε!!:rolleyes::rolleyes:

επισης στον 4ο ταξιδεψα κ με αεροπλανο,χωρια τα ταξιδια με καραβι μια φορα το μηνα για να με δει,επειδη αλλου μενω κ αλλου γεννησα!!!

υπαρχει συγκεκριμενος λογος που δεν σ'αφηνει να τα κανεις αυτα???η' απλα για σιγουρια να μην παθεις τιποτα??:confused:

''Κ όταν ξυπνάς κάθε πρωί,τον ήλιο σαν κοιτάξεις,στην αγκαλιά του πρωινού ποτέ να μην ξεχάσεις,να ψάχνεις μέσα στη ζωή τα άνθη τα λευκά της κ την ευχή μου θα τη βρείς μέσα στη μυρωδιά της''

ΝΙΚΟΣ-ΜΑΡΙΑ-ΘΑΝΑΣΗΣ!!!

Για σιγουριά μην πάθω τίποτα λέει.Μας κόβει το σεξ..μας κόβει το φαγητο..μας κόβει τισ διακοπές..τις βολτες με το αυτοκίνητο..ουφ!!!! θα σκάσω καλοκαιριατικα!!!!!

Μα το σεξ?? κόβεται το σεξ???? που λέει και η Θεοπούλα!

A3Oip2.png

MzPrp2.png

kalispera se oles...eyxome ta kalitera! O dikos mou giatros pou eine k 8eios mou , mou apagorepse diakopes kai sex gia 9 mines :P Eine poli epikindino na pas na kolimpiseis h na akoumpiseis stin ammo giati uparxei kindinos na koliseis kapion mikita..! KAI de kanei na pernoume farmaka! giayto kane ayth tin mikri 8isia gia to aggeloudi sou...:lol:

Διαφημίσεις

kalispera se oles...eyxome ta kalitera! O dikos mou giatros pou eine k 8eios mou , mou apagorepse diakopes kai sex gia 9 mines :P Eine poli epikindino na pas na kolimpiseis h na akoumpiseis stin ammo giati uparxei kindinos na koliseis kapion mikita..! KAI de kanei na pernoume farmaka! giayto kane ayth tin mikri 8isia gia to aggeloudi sou...:lol:

9 μήνες???? όχι εμένα δεν το προχώρησε τόσο πολυ..μετα τον τεταρτο μου είπε με αφήνει ελευθερη!

A3Oip2.png

MzPrp2.png

κι εγω στη δευτερη εγκυμοσυνη ειμαι... αλλα τετοιες απαγορευσεις δεν εχω ουτε σε αυτη ουτε στη πρωτη εγκυμοσυνη.... ο δοκτορ μου, παντα λεει "η εγκυμοσυνη ειναι ενα φυσιολογικοτατο γεγονος για τη γυναικα... ολα επιτρεπονται αλλα με μετρο"...

μονο απααγορευει το σεξ 40 μερες πριν το τοκετο και 40 μετα....

αλλα σε καταλαβαινω... οι ορμες για το αντρικο κορμι τους πρωτους μηνες βαραγανε κοκκινα!!!!! μετα ηρεμω....

αλλα να σου πω την αληθεια το ψιλοφοβαμαι το σεξ κι εγω κι ο καλος μου, αρα δε πολυκανουμε.... μετα τη γεννα ομως ανανεωνομαστε κανονικα!!!!!!!!!!

Ακριβως τα ιδια ειχε πει κ σε μενα ...Ουτε σεχ ουτε θαλασσα.Στη θαλασσα δεν κανει να μπεις γιατι εκτος του οτι μπορει να κολλησεις μυκητα, μπορει το κρυο νερο να σου προκαλεσει συσπασεις κ να αποβαλλεις.Υπομονη! Καλοκαιρι ειναι θα περασει...Εξαλλου παιδι θα φερεις στον κοσμο.Αξιζει!!!

i55Ip3?r=1285530151

και εμενα ακριβως τα ίδια μου είπε η γυναικολόγος μου,όχι σεξ μεχρι να κλεισουμε το 3μηνο και βλεπουμε,όχι ταξιδια,οχι οδήγηση,όχι μπανια στην θαλασσα για τους λόγους που πολύ σωστα έγραψε η mariazei βεβαια σε εμενα υπαρχει και λόγος,εχω λίγο αίμα-καφε οποτε δικαιολογήται να φοβάται αλλα σε σένα γιατί?? βεβαια βρε κορίτσια καλύτερα να φυλάμε τα ρουχα μας που λενε και έχουμε καιρο να κάνουμε όλα τα παραπάνω!!

** ευτυχως που δεν μου εκοψε το φαγητο γιατι τοτε θα την δαγκωνα!!!

YiMXp3.png

και ταξίδευα και σεχ έκανα με τις "ευλογίες" του γιατρού μου...προσωπικά πιστεύω, αν δεν υπάρχει συγκεκριμένο ιατρικό πρόβλημα δεν υπάρχει και λόγος να σταματήσεις δραστηριότητες που σε ευχαριστούν, πάντα βέβαια φροντίζοντας να μη γίνεται επικίνδυνη η κάθε δραστηριότητα για σένα και το μωρό σου..... όσον αφορά το μπάνιο στη θάλασσα το 1ο τρίμηνο δε γνωρίζω γιατί ήταν χειμώνας, πάντως απο τον προηγούμενο μήνα μου είπε απο μόνος του οτι μπορώ να κάνω μπάνια.

gNrhp2.png

Διαφημίσεις

συνηθως τα μπανια στο 1ο τριμηνο δεν τα συνιστουν οι γιατροι. εμενα τουλαχιστον δεν μου εχει κανει νυξη για μπανια. λογικο ειναι αλλα και να μου ελεγε δεν προκειται να πηγαινα..

:);)

Κορίτσια γεια σας! Είμαι καινούργια στο φόρουμ, πριν από λίγες μέρες έμαθα ότι είμαι έγκυος και είμαι πολύ χαρούμενη αλλά και αγχωμένη,γιατί είναι η πρώτη φορά!Κι εγώ με βάση την ημερομηνία σύλληψης είμαι περίπου στην 5η βδομάδα και ο γιατρός μου απαγόρευσε σεξ στο πρώτο τρίμηνο.Μου είπε να είμαι προσεκτική με κάποιες τροφές και να αποφεύγω τη χρήση πολλών καλλυντικών (εκτός βέβαια απο αποσμητικό, ενυδατική και κάποια άλλα βασικά). Moυ έδωσε να διαβάσω και ένα βιβλίο που έχει γράψει για την εγκυμοσύνη στο οποίο γράφει πολύ χρήσιμα πράγματα!Επιπλέον, δεν είναι αρνητικός στο θέμα του μπάνιου,αλλά μου είπε ότι μπορεί να κολλήσω διάφορα οπότε καλύτερα να μην κάνω!Ο άντρας μου έχει φρικάρει όχι τόσο με το σεξ (δείχνει κατανόηση και κάνει υπομονή), αλλά με το θέμα των διακοπών, την άλλη βδομάδα που θα ξαναπάω για τον β υπέρηχο θα τον ρωτήσω αλλά δε νομίζω να είναι και πολύ θετικός...οπότε πάνε οι διακοπούλες, ούτε για τριημεράκι δεν μας βλέπω να φεύγουμε...:(

Mdvgp2.png

I00Jp2.png

πολύ αυστηρός ο γιατρός σου. Εμένα σεξ και κολύμπι άφοβα από την αρχή. Απλά στο σεξ όχι ελεύθερα. Και η ηλιοθεραπεία απαγορευεταη και όχι ταξίδι με αεροπλανο μέχρι τον τέταρτο. Αν η πρώτη σου εγκυμοσύνη ήταν ομαλή γιατί τέτοια αυστηρότητα τώρα;

26/10/10 Ήρθε η kisha junior και είναι όντως γκαυ.....τσα!

Ο μικρός μου είναι κέβλαρρ  ! 20/02/12

Καλησπέρα σας. Και εγώ είμαι περίπου στην 5η εβδομάδα και ο γιατρός μου μου είπε όχι sex. Έχω ακούσει ότι όταν μια γυναίκα έχει οργασμο οι συσπάσεις της μήτρας είναι σαν της γέννας.

Τώρα όσον αφορά το μπάνιο η ξαδέρφη μου που είναι στον 4ο μήνα και έχουμε τον ίδιο γιατρό, της είπε μόνο αν είναι σίγουρη ότι η θάλασσα είναι καθαρή και όχι πολύ κρύα.

Για να είμαι ειλικρινής αν μου πει και μένα το ίδιο για τις διακοπές, θα πάω διακοπες αλλά μπάνιο δεν θα ρισκάρω να κάνω.

Qxemp2.png

• 1 month later...

Μα τα αντιμυκητιασικά δεν απαγορεύονται στην εγκυμοσύνη. Δεν είναι αντιβίωση και είναι τοπικά. Αλλά και να μη θεραπευτούν οι μύκητες , αν δεν υπάρχει ενόχληση, δεν είναι κακό, διότι δεν κινδυνεύει το έμβρυο.

Αν πλένεσαι μετά τη θάλασσα (όχι μετά από 5-6 ώρες αλλά μετά από 1-2) δεν υπάρχει κίνδυνος για μύκητες!

Στο σεξ οι συσπάσεις γίνονται κολπικά και όχι στη μήτρα! Στον έννατο απλά υπάρχει κίνδυνος να επηρεαστεί ο τράχηλος.

6Jmep3.png

8nxrp3.png

Διαφημίσεις

πολύ αυστηρός ο γιατρός σου. Εμένα σεξ και κολύμπι άφοβα από την αρχή. Απλά στο σεξ όχι ελεύθερα. Και η ηλιοθεραπεία απαγορευεταη και όχι ταξίδι με αεροπλανο μέχρι τον τέταρτο. Αν η πρώτη σου εγκυμοσύνη ήταν ομαλή γιατί τέτοια αυστηρότητα τώρα;

κισακι κ εγω κ στις 3 εγκυμοσυνες μια χαρα κανω σεξ ως το τελος:rolleyes: οχι κ καθε μερα δηλαδη αλλα...κανουμε..!με προφυλαξη παντα για να μην εχουμε κανενα ατυχημα γιατι τα σπερματοζωαρια προκαλουν συσπασεις.

κ κολυμπι μου επετρεψε αρκει να αλλαζω μαγιο αμεσως κ να πλενομαι.κ αεροπλανο επισηςαπο 18 μεχρι 23 εβδ.

σε μια ομαλη εγκυμοσυνη μια χαρα μπορεις να τα κανεις ολα αυτα