Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Διαφραγματοκήλη

Recommended Posts

Kαλησπέρα σας, είναι η πρώτη φορά που γράφω και θα ήθελα την βοήθειά σας...γεννησα στις 18/6 ενα πανέμορφο αγοράκι, δυστυχώς ομως δεν μπόρεσα ούτε μια αγκαλιά να το πάρω. Με το που γεννήθηκε παρουσίασε ταχύπνοια,ο παιδίατρος μας καθησυχασε οτι συμβαίνει σε πολλά νεογένητα κατα τις πρώτες ώρες. Η ταχύπνοια όμως συνεχιζόταν και ο μπέμπης έκλεινε σχεδον το πρώτο 24ωρο. Το μωρό μεταφέρεται στο νοσοκομείο, του κανουν ακτινογραφια και απο εκει το στελνουν σε πανεπιστημιακο νοσοκομειο με διαγνωση δεξια διαφραγματοκηλη..την ιδια ημερα το μωρακι διασωληνωθηκε και διακομιστηκε στο Ιπποκρατειο Θεσσαλονικης για να χειρουργηθει. Στις 20/6 χειρουργηθηκε και μεχρι σήμερα ειναι στην εντατικη διασωληνωμένο καθως δεν μπορει να αναπνευσει μόνο του. Η εγχείρηση δεν πέτυχε μας είπαν και την Δευτέρα θα του κάνουν αξονική για να δουν καλυτερα το πνευμονακι του και το διάφραγμα και να αποφασίσουν τι αλλο μπορεί να γίνει. Δύσκολες ωρες για μας και το μωρό μας...Μήπως κάποιος γνωρίζει κάποιο παρόμοιο περιστατικο, νεογέννητο με διαφραγματοκηλη που χειρουργήθηκε; Στην εντατική δεν μας λένε πολλά...

• 1 month later...

Διαφημίσεις

• 1 year later...

διαφραγματοκηλη ειχε και το δικο μου το μωρο!Γεννηθηκε και αμεσως το πηγαν στο Παιδων!τελικα με τα πολλα χειρουργηθηκε και μετα απο 30μερες το πηραμε σπιτι!τα πραγματα ειναι δυσκολα εχει παλλινδρομηση και μαλλον θα ξαναχειρουργηθει!το δικο σου μωρο πως τα παει?

διαφραγματοκηλη ειχε και το δικο μου το μωρο!Γεννηθηκε και αμεσως το πηγαν στο Παιδων!τελικα με τα πολλα χειρουργηθηκε και μετα απο 30μερες το πηραμε σπιτι!τα πραγματα ειναι δυσκολα εχει παλλινδρομηση και μαλλον θα ξαναχειρουργηθει!το δικο σου μωρο πως τα παει?

Το μωράκι της Φανούλας δεν τα κατάφερε τελικά και έφυγε 5 μηνών... Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά να σε ενημερώσω επειδή ρώτησες....

Εύχομαι να είναι όλα περαστικά...

Διαφημίσεις

σ'ευχαριστω πολυ!πολυ λυπαμαι για το μωρακι της φανουλας:cry:

το δικο μου μωρο δεν εχει ευτυχως αναπνευστικα προβληματα και εκτος απο την παλλινδρομιση ειναι πολυ καλα!ειναι ενα χαρουμενο και πανεξυπνο παιδακι!τωρα ειναι 7 μηνων!μηπως γνωριζεις πως τα πανε αυτα τα μωρακια μετα το χειρουργειο οσον αφορα την παλλινδρομηση?

• 2 years later...

Και φέτος 2014 αλλο ενα περιστατικό με διαφραγματοκήλη εμβρύου... η κορούλα μου, χωρίς αίσιο τέλος. Απλά το αναφέρω- θα ανοίξω άλλο thread με λεπτομέρειες...

Έχω κάνει φιλότιμες προσπάθειες να μαζέψω πληροφορίες ώστε όταν έρθει άλλη μανούλα αντιμέτωπη με διαφραγματοκήλη να μην αρχίζει από το μηδέν...

Σε αυτή την κλειστή ομάδα στο facebook υπάρχουν κι άλλες μανούλες, αρχεία, βίντεο και πληροφορίες όλα σχετικά αποκλειστικά με την διαφραγματοκήλη εμβρύου.

https://www.facebook.com/groups/771803742841212/

DUUqp3.png