Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Παλλινδρόμηση

Recommended Posts

Χθες το απόγευμα πήγαμε με τον άντρα μου για υπερηχογράφημα.Ήμουν επτά εβδομάδων και ειχα λίγο αίμα αλλά τίποτα άλλο. Τελικά το μωρό παλινδρόμησε. Δεν τη σχεδιάζαμε αυτή την εγκυμοσύνη αλλά είμαι κουρέλι.

line_line_typew3_beg_d_typew11_time_1242446400_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Διαφημίσεις

σε καταλαβαίνω απόλυτα εγω την τρίτη έκανα απόξεση...ήμουν 10 εβδομάδων σε δίδυμη πρώτη φορά έγγυος...Από σήμερα όμως νιώθω ότι η επόμενη φορά δεν θα'ναι έτσι..Πιστεψέ το η επόμενη φορά δεν θα'ναι έτσι είμαστε υγιείς και γρήγορα θα γίνουμε μανούλες!!!!Εγώ ηδη αρχίζω να ψάχνω αν υπάρχουν κάποιες επιπλέον εξετάσεις να κάνω όπως πχ για θρομβοφιλία κτλ..Και κάτι άλλο δεν ξέρω για σένα αλλά εγω είχα τρομερό αγχος το οποίο δεν το ξανακάνω με τιποτα την επόμενη φορά!!!

geia sas koritsia,elpizw na xareite suntoma me kala nea!!kai gw eixa palinromiki prin ena mina peripou kai ntwra pou perimenw periodo,eimai asxima psixologika.eixa mykoplasma,de kserw an ftiaei ayto,de mou eipe tpt o giatros,eipe oti sumbainei....ksrete mipws koritsia pote mporoume na ksanakanoume prospa8eies??

Διαφημίσεις

εγω ειχα δυο παλινδρομες.εκανα ενα σωρο εξετασεις.ολα καλα.τι να πω και τι να σκεφτω.νιωθω οπωσ νιωθετε διπλα.μακαρι να πανε ολα καλα

7Ggjp2.png

geia sas koritsia,elpizw na xareite suntoma me kala nea!!kai gw eixa palinromiki prin ena mina peripou kai ntwra pou perimenw periodo,eimai asxima psixologika.eixa mykoplasma,de kserw an ftiaei ayto,de mou eipe tpt o giatros,eipe oti sumbainei....ksrete mipws koritsia pote mporoume na ksanakanoume prospa8eies??

εμενα μου ειπε μετα την 1η περιοδο...δεν ξερω αν εχει να κανει αλλα εγω δεν απεβαλα, επρεπε να κανω αποξεση...

JiM5NjA7JiM5NDU7JiM5NTU7JiM5NTM7ICYjOTQ1OyYjOTYwOyYjOTU5OyAmIzk2NDsmIzk1MTsmIzk1NzsgJiM5NDU7JiM5NjE7JiM5Njc7JiM5NTE7Li4uLi4u.jpg

Κοριτσια καλημερα ηθελα να γραψω και την δικια μου ιστορια!

Ειμαι σχετικα νεα στο forum!γραφτηκα μολισ βρηκα τα δυσκολα!

Ειχα 2 αποβολεσ η πρωτη ηταν τον δεκεμβριο του 2009 και η δευτερη ηταν

30/5/2010! εκανα εξαιτασεισ αλλα δεν βγηκε τιποτα!

Δηλαδη ειμαι καλα!Δεν μπορω να καταλαβω γιατι εγινε αυτο και μαλιστα 2 φορεσ!

Και

Καλησπέρα.

Το πρωί μίλησα με το γιατρό μου.Ο καρυότυπος του εμβρύου φυσιολογικός ανοσολογικές φυσιολογικές θυροειδής φυσιολογικός.Αιτία δε βρίσκει ακόμη. Προς το παρόν επικαλείται ψυχολογικό παράγοντα.Ναι ήμουν στρεσαρισμένη αλλά είναι δυνατόν να αποβάλεις απ αυτό;

line_line_typew3_beg_d_typew11_time_1242446400_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα.

Το πρωί μίλησα με το γιατρό μου.Ο καρυότυπος του εμβρύου φυσιολογικός ανοσολογικές φυσιολογικές θυροειδής φυσιολογικός.Αιτία δε βρίσκει ακόμη. Προς το παρόν επικαλείται ψυχολογικό παράγοντα.Ναι ήμουν στρεσαρισμένη αλλά είναι δυνατόν να αποβάλεις απ αυτό;

Δεν ξερω αν η ψυχολογια επηρεάζει...οι γιατροι λενε οτι επηρεάζει και πολυ μαλιστα...εγω πιστευω οτι η φυση αποφασιζει (ο Θεος) για καποιο λογο τι θα γινει...:?

JiM5NjA7JiM5NDU7JiM5NTU7JiM5NTM7ICYjOTQ1OyYjOTYwOyYjOTU5OyAmIzk2NDsmIzk1MTsmIzk1NzsgJiM5NDU7JiM5NjE7JiM5Njc7JiM5NTE7Li4uLi4u.jpg

Κοριτσια καλημερα ηθελα να γραψω και την δικια μου ιστορια!

Ειμαι σχετικα νεα στο forum!γραφτηκα μολισ βρηκα τα δυσκολα!

Ειχα 2 αποβολεσ η πρωτη ηταν τον δεκεμβριο του 2009 και η δευτερη ηταν

30/5/2010! εκανα εξαιτασεισ αλλα δεν βγηκε τιποτα!

Δηλαδη ειμαι καλα!Δεν μπορω να καταλαβω γιατι εγινε αυτο και μαλιστα 2 φορεσ!

Και

Γεια σου ΤΕΤΗ..

Επειδή θυμήθηκα ένα μέλος που έχει κάνει 5 αποβολές χωρίς προφανή λόγο, σου παραθέτω το θέμα της για να δεις τι εξετάσεις έχει κάνει..

Σκέφτηκα πως θα σε βοηθούσε να δεις τι κινήσεις έκανε μια κοπέλα η οποία προφανώς το ψάχνει πολύ..

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=64239

Ισως θα μπορούσες να επικοινωνήσεις και μαζί της..(με την ΠΗΓΑΣΟΣ αλλά και με την Νικουδάκι)

Δεν ισχυρίζομαι πως έχετε το ίδιο πρόβλημα και σε καμία περίπτωση δεν θέλω να σε αγχώσω περισσότερο απλώς ίσως να σε βοηθούσε στο θέμα των εξετάσεων..

Σου εύχομαι καλή επιτυχία! Και σε όλες τις κοπέλες εδώ μέσα.

Πολλά φιλιά

Nothing you would take... Everything you gave...

καλημέρα κι ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Λυπάμαι πολύ για τη κοπέλα που έχασε το μωρό της 5φορές αλλά και για όλες εσάς που βιώσατε το ίδιο.Πότε πότε σκέφτομαι οτι κάποιος εκεί ψηλά δε θέλει να μου το δώσει.Και την προηγούμενη φορά πάλι προβλήματα είχα.

ΣΕ/ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ,ΜΙΑ ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ Κ ΜΙΑ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ.ΟΣΟΣ ΚΑΙΡΟΣ Κ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΥΠΕΡΗΧΟ Κ ΜΟΥ ΒΡΗΚΑΝΕ ΜΙΑ ΚΥΣΤΗ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 5,5cm ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΩΟΘΗΚΗ.ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ;

• 2 months later...

Διαφημίσεις