Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ ???

petalouditsa

Recommended Posts

Βαπτίζουμε την αγγελινα μας τον σεπτεμβρη και έφτιαξα τις προσκλήσεις οι οποιες θελουν τυπογραφείο.οχι μαγαζι που κανει λιγο απο ολα (γιατι ειναι 3σελιδες η μια)

εδώ στο νησι που μενω πηγα να ρωτήσω σε ενα τέτοιο μαγαζί,

μου είπαν οτι θα παρουν προσφορα απο το τυπογραφείο κ θα μου πουν.

θα ειναι δηλαδή οι μεσάζοντες..

και λεω τωρα εγω..αν χρειάζομαι τυπογραφείο γιατι να μην το βρω μονη μου και να γλιτώσω τα λεφτα που θα παρουν οι μεσάζοντες..

εχετε να μου προτείνετε καποιο τυπογραφείο?κατι?

2 πράγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα·Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος...

Albert Einstein

Διαφημίσεις

κοριστιααααα ..κανείς, τιποτα?

2 πράγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα·Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος...

Albert Einstein

οταν λες οτι θα ειναι 3 σελίδες η μια τι εννοείς ???

θα είναι σαν φυλλάδιο δηλαδή ??? τι παχος θα εχει το χαρτί ??

και θα του κάνεις και τσάκιση ???

εξήγησε μου αν θες να καταλάβω τι ψάχνεις για να σε βοηθήσω (αν μπορώ)

ειναι παραμύθι,το οποιο του εχω αλλάξει τα λογια κ θελω να το τυπωσω.

καρφίτσα λεγετε ο τροπος που το 'δένουν'.

φαντάσου λοιπον οτι ειναι ενα μικρο βιβλιαράκι.

Albert Einstein

Διαφημίσεις

δεν βγαινει καλο,δοκιμασα.

ειναι κ μπροστά -πισω στη σελίδα..ασε που κ να το κανω πως θα το δέσω?

Albert Einstein

Μπορεις να τυπωσεις ενα μια φορα (δεν θυμαμαι τις λειτουργιες του word) θα το ψαξω και να βγαλεις -αν εχεις φωτοτυπικο- τις σελιδες μπρος και πισω ευκολα. Μετα για τη βιβλιοδεσια, πουλανε σε μαγαζια σαν το πλαισιο, μηχανηματακια που ειτε κανεις θερμοκολληση (που δεν συμφωνω γιατι μετα ξεκολλανε) ειτε τα δενεις με σπιραλ. Δεν ειναι ακριβες αυτες οι "μηχανες". Αλλα...:idea:!!! Αφου το παραμυθακι σου ειναι 3 σελιδες μονο, παρε καρδουλα μου ενα περφορατερ (διακορευτη), αυτο που ανοιγεις τρυπες σε φυλλα ντοσιε, με 3-5 ευρω και δεσε τις 3 σελιδουλες με ωραιοτατη σατεν κορδελιτσα (απο τις τρυπουλες) σε χρωμα της αρεσκειας σου!!!:-D Καλη επιτυχια

4usdp3.png

vasso, δε νομιζεις οτι η ποιοτητα της σπιτικης εκτυπωσης θα ειναι χαλια.

δεν θελω να φαίνεται ασχημο το αποτελεσμα..

ξερω γω..

μηπως εννοειες να εκτυπώσω 1 επαγγελματικά κ τα αλλα να τα φωτοτυπήσω..κατι δεν καταλαβα..

Albert Einstein

και αυτο θα μπορουσες να κανεις (να εκτυπωσεις 1 επαγγελματικο & τα αλλα φωτοτυπιες)..Εγω εννοουσα οτι ισως μπορεις να εκτυπωσεις και με το word απο το σπιτι σου τις σελιδες μπρος-πισω αλλα δεν εχω χρονο ακομα να ψαξω πως το κανει αυτο το word και δεν το θυμαμαι αυτη τη στιγμη:-( Γιατι να ειναι χαλια η ..οικιακη εκτυπωση?? Οχι, βρε δε νομιζω...Υπολογισε μονο ποσα τετοια παραμυθακια χρειαζεσαι, αν ο χρονος σου σε φτανει και αν επισης εχει πολλες εικονες & πολυ χρωμα το παραμυθακι, μηπως ξοδευτεις πολυ με τα μελανια...

4usdp3.png

Διαφημίσεις

Βαπτίζουμε την αγγελινα μας τον σεπτεμβρη και έφτιαξα τις προσκλήσεις οι οποιες θελουν τυπογραφείο.οχι μαγαζι που κανει λιγο απο ολα (γιατι ειναι 3σελιδες η μια)

εδώ στο νησι που μενω πηγα να ρωτήσω σε ενα τέτοιο μαγαζί,

μου είπαν οτι θα παρουν προσφορα απο το τυπογραφείο κ θα μου πουν.

θα ειναι δηλαδή οι μεσάζοντες..

και λεω τωρα εγω..αν χρειάζομαι τυπογραφείο γιατι να μην το βρω μονη μου και να γλιτώσω τα λεφτα που θα παρουν οι μεσάζοντες..

εχετε να μου προτείνετε καποιο τυπογραφείο?κατι?

θες τυπογραφείο στην Αθήνα;

κυρία Πόπη Αγγελίδη 210-7663755, 6977-261731

αυτο που πρότεινε κάποια φιλη είναι να το τυπώσεις σπίτι και να το φωτοτυπίσεις σε λεπτό χαρτονάκι. στο πλαίσιο εχει συραπτικό με μακρύ "χερι" που μπορείς να τα συραψεις μόνη σου.

θα μπορούσα να σε βοηθήσω, το εχω κανει με τα προγράμματα στις παραστάσεις μου, αλλα διαβάζω... νησί;

age.png

Μπορεις να τυπωσεις ενα μια φορα (δεν θυμαμαι τις λειτουργιες του word) θα το ψαξω και να βγαλεις -αν εχεις φωτοτυπικο- τις σελιδες μπρος και πισω ευκολα. Μετα για τη βιβλιοδεσια, πουλανε σε μαγαζια σαν το πλαισιο, μηχανηματακια που ειτε κανεις θερμοκολληση (που δεν συμφωνω γιατι μετα ξεκολλανε) ειτε τα δενεις με σπιραλ. Δεν ειναι ακριβες αυτες οι "μηχανες". Αλλα...:idea:!!! Αφου το παραμυθακι σου ειναι 3 σελιδες μονο, παρε καρδουλα μου ενα περφορατερ (διακορευτη), αυτο που ανοιγεις τρυπες σε φυλλα ντοσιε, με 3-5 ευρω και δεσε τις 3 σελιδουλες με ωραιοτατη σατεν κορδελιτσα (απο τις τρυπουλες) σε χρωμα της αρεσκειας σου!!!:-D Καλη επιτυχια

petalouditsa λέω να κάνω και εγώ κάτι παρόμοιο με σκίτσα που θα μας φτιάξει ο νονός και σκεφτόμουν να το δέσω όπως λέει η Βάσω με κορδελίτσες.

το θέμα είναι η εκτύπωση όμως, ο εκτυπωτής μου είναι αρχαίος και εκτυπώνει χάλια οπότε και γω για τυπογραφείο προσανατολίζομαι...

κ εμενα που ειναι καινουριος χαλια ειναι η εκτυπωση..

το δοκιμασα,πολυ προχειρατζα.το θεμα δεν ειναι το δεσιμο αλλα η εκτύπωση.

κ ακομα να βρω τυπογραφειο..

Albert Einstein

μου απάντησαν απο το μαγαζι..

το τυπογραφείο θελει 350 ε για 100 κομματια.+25ε το μαγαζι για να μου το φτιαξει.

πολλα ειναι 3.5 ευρο η μια προσκληση..

μετα μου ειπε οτι αν μικρύνουμε λιγο την διασταση θα παει 160ε τα 70 κομμάτια (με ψηφιακη εκτυπωση)

επισης οσα τυπογραφεία πηρα δεν ασχολούνται με 100 κομματια κ με παρεπεμσαν σε μαγαζια με εκτυπώσεις..

μηπως καταφερω να τα κανω μονη μου??πως να τα εκτυπωσω κ να βγει καλυτερη η ποιοτητα??

Albert Einstein

Διαφημίσεις

δηλαδη λες να παω να φτιαξω 1 στο μαγαζι κ μετα να το φωτοτυπησω??

ειμαι εντελως ασχετη..

τωρα πηγα να δομιμασω το word κ πονεσε το κεφαλι μου.

Albert Einstein

Γεια σας κορίτσια,

Θα μπορούσα να σας βοηθήσω, γιατί είναι ο αντρας μου τυπογράφος. Αν θέλετε στείλτε μου μύνημα τι ακριβώς χρειάζεστε, να τον ρωτήσω.

γεια σου ελφι..

καταρχήν πρεπει να ρωτήσεις τον αντρα σου αν ασχολείται με λιγότερα απο 100 κομμάτια.

αν ναι..εγω θελω να εκτυπώσω ενα βιβλιαρακι με 12 σελιδες,δηλαδη 3 φύλα Α4 τυπωμένα μπρωστα πισω.

αν μπορεσεις να ρωτησεις τιμη.στειλε μου πμ.ευχαριστω παρα πολυ!!!

Albert Einstein

• 9 months later...
http://www.aldigron.gr/servises-products/prints-offset-digital/ δεσ και εδω εκανα καρτεσ και εγινα σπυδεεσ η κοπελα που το εχει εινα πολυ εξυπηρετικη κ μου τα εκανε σχεδον στην μιση τιμη για ρωτα κ μου τα εστηλεκαι στην πολη μου ;););)

.....

http://tsoonami.gr/deal/105e-gia-100-prosklitiria-gamoy-i-baftisis-apo-tin-giokas-graphics--aksias-215e--ekptwsi-51-16pc/250

Εμείς πήραμε τα προσκλητηρια από αυτόν. Από 250 που μου είχαν πει κέντρο Αθήνας τα πήραμε 150. Γιατί δεν του κάνεις μία ερώτηση με μειλ?

η βάφτιση εγινε σεπτεμρη 2010,(τραυματική εμπειρία-το επόμενο ΑΝ κανω ,θα το βαφτίσω στη θαλλασα ,χύμα στο κύμα!!!!)

τωρα αν βοηθατε καμια αλλη κοπελα..εχει καλως.

Albert Einstein

η βάφτιση εγινε σεπτεμρη 2010,(τραυματική εμπειρία-το επόμενο ΑΝ κανω ,θα το βαφτίσω στη θαλλασα ,χύμα στο κύμα!!!!)

τωρα αν βοηθατε καμια αλλη κοπελα..εχει καλως.

:lol::lol::lol: