Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΦΑΚΕΛΟΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ - SOS!!!!!

vaitsa

Recommended Posts

Καλημέρα! Είμαι νέα στο forum και θα ηθελα σας παρακαλώ τα φώτα σας.... Παρήγγειλα προσκλητήρια με φακέλους ροζ περλέ και αντί για αυτούς μου έδωσαν σομόν περλέ, ισχυριζόμενοι ότι αυτός ο νέος κωδικός κυκλοφορεί πλεον ως ροζ...!!!!! Έχω θυμώσει πάρα πολύ με την ανευθυνότητά τους και την άρνησή τους να μου τους αλλάξουν.... Ξέρει κάποια από εσάς πού μπορώ να προμηθευτώ ΡΟΖ περλέ τετράγωνους φακέλους? Δεν ξέρω τι να κάνω.... Ευχαριστώ εκ των προτέρων....

Διαφημίσεις

Δε μου λέτε και μένα που θα βρω οικονομικους φακέλους online ή που να τα στέλνουν σπίτι τεσπα. έχω έτοιμο το προσκλητήριο κι έχω κολλήσει στο φάκελο!

Το παιδί μπαίνει στη ζωή σου & κάνει τόση φασαρία, που δεν αντέχεις.

Το παιδί φεύγει και αφήνει τόση ησυχία, που νομίζεις θα τρελαθείς.

Διαφημίσεις

δηλαδη το προσκλητηριο ειναι ροζ κ ο φακελος σομον??

εγω δεν θα τα επερνα καθολου κ θα ζητουσα κ τα λεφτα μου πισω..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Vaitsa,

στις 12/07/2010 ήμουν στο ΠΛΑΙΣΙΟ στη Λ.Βουλιαγμένης και είδα να έχουν ροζ περλέ φακέλους (είναι ανοιχτό ροζ, δεν το δείχνει στο site τους το χρώμα). Είδα 2 διαστάσεις 17Χ17 και 16Χ16 αλλά η μία από τις 2 διαστάσεις (δυστυχώς δεν θυμάμαι ποιά από τις 2) είναι ροζ ανοιχτό ματ. Είχαν 1 πακέτο από κάθε διάσταση. Κάθε πακέτο έχει 10 φακέλους.

Πάρε τηλέφωνο πάντως και ρώτησέ τους πριν πας. Στο site τους έχουν τα τηλέφωνα κάθε καταστήματος αρκεί να πατήσεις πάνω στην περιοχή που βρίσκεται το κάθε κατάστημα και σου ανοίγει παραθυράκι με δ/νση και τηλέφωνο καταστήματος.

Φιλικά,

Μαίρη