Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Α.Μ.Ε.Α (ΑΤΟΚΟ ΔΑΝΕΙΟ 25 ΕΤΩΝ ΜΕΣΩ Ο.Ε.Κ)

Recommended Posts

Α.Μ.Ε.Α (ΑΤΟΚΟ ΔΑΝΕΙΟ 25 ΕΤΩΝ ΜΕΣΩ Ο.Ε.Κ)

Χαίρεται θέλω να σας ρωτήσω εάν κάποιος γνωρίζει για τα άτοκα δάνεια 25ετειας που δίνει ο Ο.Ε.Κ και εάν ισχύει αυτό.

Είμαστε μια οικογένεια 3μελης η σύζυγός μου είναι Α.Μ.Ε.Α με 67% αναπηρία και άνω επ'αόριστο και συνταξιούχος πλέον.

θα ήθελα σας παρακαλώ πληροφορίες για το πρόγραμμα αυτό διότι στο ΣΙΤΕ του Ο.Ε.Κ δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο για να ενημερωθώ σχετικά, υπάρχει κάποιος user σε αντίστοιχοι θέση που να έχει κάνει χρήση αυτού του δανείου??

Ευχαριστώ εκ των προτέρων:)

ΡΟΖ ΚΟΣΜΟΣ ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ.http://www.breastcancerhellas.gr/

breast-cancer-ribbon.jpg

Διαφημίσεις

υπαρχουν πληροφοριες στο σαιτ του οεκ!τα εχει μαζι με τα δανεια τριτεκνων-πολυτεκνων!δυστυχως τα δανεια τριτεκνων πολυτεκνων υπαρχει περιπτωση να τα κοψουν,κοιτα για περισσοτερες πληροφοριες στο θεμα λιγο παρακατω''κοβουν τα δανεια των τριτεκνων!

οταν πας στο www.oek.gr θα δεις αριστερα στις επιλογες προγραμματα,πατα το και μετα επελεξε ειδικο προγραμμα πολυτεκνων και αμεα!επειδη εγω εχω κανει αιτηση για των τριτεκνων και τους τηλεφωναω συχνα για να μαθω τι γινεται αν μαθω κατι θα στο γραψω,μου ειπαν να περιμενω το σεπτεμβρη!θα σου στειλω σε π.μ και ενα ''μυστικο τηλεφωνο''που μου εδωσαν να παιρνω να ρωταω ,αφου τους εβρισα γιατι τα τηλεφωνα κοινου στο συγκεκριμενο τμημα των ατοκων δανειων δεν τα σηκωνουν ποτε!οπο τε πηγαινε πανω δεξια στα προσωπικα μηνυματα και βρες το τηλεφωνο που θα σου στειλω (επειδη βλεπω οτι εισαι καινουριος στην παρεα μας σου τα εξηγω:-D )και αυριο θα σε ενημερωσουν

αν μπορω να βοηθησω καπως αλλιως πες μου!