Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

μεταφορα μητρικου γαλακτος!

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!εχω ενα προβλημα..θελω να φυγω διακοπες σε 1 μηνα περιπου και δεν θηλαζω το μωρο μου παρα βγαζω το γαλα με θηλαστρο και το ταιζω.δεν του δινω καθολου ξενο γαλα.θελω να ταξιδεψω αλλα δεν ξερω πως να μεταφερω το γαλα μου...καμια ιδεα?επισης θα ηθελα να συζητησουμε οτιδηποτε αφορα τις κοπελες που "θηλαζουν" με θηλαστρο.

αληθεια ποτε εδραιωνεται ο θηλασμος και πως το καταλαβαινουμε?

Διαφημίσεις

Φανταζομαι οτι θα εχεις κατεψυγμενα αποθεματα. Μπορεις να παρεις ενα ισοθερμικο κουτι και να το γεμισεις με παγοκυστες μεχρι να βρεις τον νεο μονιμο χωρο αποθηκευσης-ψυξης.

Εγω βγαζω γαλα και με το θηλαστρο λογω δουλειας. Μεγαλο παιδεμα. Ο γιατρος μου εχει πει να αποφευγω το θηλαστρο παντως γιατι μπορει να μου κανει ζημια στο στηθος (ραγαδες κλπ).

Υπαρχει καποιος λογος που του το δινεις αποκλειστικα ετσι?

Θελεις να μεταφερεις αυτο που εχεις ή αναρωτιεσαι τι θα κανεις κατα τη διαρκεια του ταξιδιου? Εγω ειχα παρει μια τσαντα ισοθερμικη και παγοκυστες. Ομως αυτο που εκανα ηταν να τραβαω γαλα και να το δινω στο μισαωρο κατα τη διαρκεια του ταξιδιου και οταν βρηκα ψυγειο αντλουσα παλι για το επομενο γευμα

• 1 month later...

κι εγω στην ιδια κατασταση ειμαι.δεν θελει καθολου το στηθος.εχω μεγαλες θηλες που δεν τη βολευουν δεν τρωει χαζολογαει κοιμαται και μενει νυστικη.καθε μιση ωρα ξυπναγε και εκλαιγε.ετσι ξεκινησα να βγαζω με το θηλαστρο και να της το δινω.τουλαχιστον ετσι ειναι μια χαρα και δεν υπαρχει λογος να της δωσω ξενο.πλεον το στηθος ειναι μονο πιπιλα γι αυτην.τη βαζω βεβαια καθε μερα αλλα καταληγει να γελαει να της φευγει να την περνει ο υπνος κι εγω καταληγω αγκαλια με το θηλαστρο!!!!!κουραστικο ειναι αλλα κριμα ειναι να φαει ξενο.εγω στη θεση σου θα εκανα οτι ειπαν τα κοριτσια.με καλυψαν.οσο για μια βολτα η εναν καφε βγαζω το κατεψυγμενο το περνω μαζι και ζηταω οπου ειμαι λιγο βραστο νερο και ετσι το ξεπαγωνω.