Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μπλούζα θηλασμού

Recommended Posts

Νομίζω οτι δεν έχει πουθενά στο forum αναφορά για αυτές τις μπλούζες και επειδή εμένα με βοήθησαν πολύ νομίζω πως αξίζει τον κόπο να τις ψάξετε. Η εταιρεία λέγεται ΒΟΟΒ και είναι σουηδική. Εχει μπλούζες και φορέματα θηλασμού που ανοίγουν στο στήθος και βολεύουν απίστευτα για τις μανούλες που θέλουν να θηλάζουν εκτός σπιτιού! Τις ανακάλυψα κάποια περίοδο που είχα δικό μου μαγαζί με ρούχα εγκυμοσύνης και ευτυχώς φροντισα να κρατήσω αρκετές για μένα πριν κλείσει το μαγαζί!Δυστυχώς δεν ξέρω αν και που κυκλοφορούν στην Ελλάδα - αν και είμαι σίγουρη ότι όλο και κάποιοι θα τις έχουν ανακαλύψει! Φαντάζομαι οτι όποια κοπέλα ενδιαφέρεται θα μπορούσε να τις βρει και σε κάποιο e-shop.

Άνοιξη έχει η καρδιά εσένα σαν κοιτά...

Διαφημίσεις

Οχι δεν φαινεται τίποτα! Ουσιαστικά είναι δύο υφάσματα στην περιοχή του στήθους το ένα πάνω από το άλλο! Δεν μπορώ να το περιγράψω και πολύ καλά αλλά νομίζω το σαιτ τους είναι www.boobdesign.com. Επίσης είναι τέλεια τα φορέματα θηλασμού αλλά και το κολάν εγκυμοσύνης που καλύπτει όλη την κοιλίτσα! Το κολάν στην κυριολεξία το έλιωσα αφού το φορούσα πριν και μετά την εγκυμοσύνη. Δεν είναι πολύ φτηνά αλλά πίστεψέ με δεν παθαίνουν τίποτα και δεν ξεχυλώνουν ΚΑΘΟΛΟΥ. Και από ότι θυμάμαι στο μαγαζί όλα βγαίνουν από πολύ-πολύ μικρό νούμερο μέχρι ΧΧΧL!!!

Άνοιξη έχει η καρδιά εσένα σαν κοιτά...

μπλούζες θηλασμού σε πολύ καλές τιμές έχει και το H&M, στο τμήμα εγκυμοσύνης, στο εμπορικό κέντρο Avenue.

Stellinula, καλύπτουν και όσοι σε βλέπουν νομίζουν ότι κοιμάται το μωρό

http://thebabyorchard.com/images/GlamTank-BabyBlueMayraNursing.jpg

Διαφημίσεις

Εγώ είχα πάρει από το Prenatal... Αλλά να σας πω την αλήθεια επειδή δεν είχα πάρει πολλά κιλά μου σπάει τα νεύρα που έχει αυτό το ξεχείλωμα στην κοιλιά και φαίνεται οτι έχω κοιλιά ενώ δεν έχω... Και πραγματικά δεν το καταλαβαίνω... Γιατί οι μπλούζες θηλασμού να είναι και εγκυμοσύνης? Αφού όταν θηλάζεις το έχεις γεννήσει το μωρό!!!!

JQVOp3.png