Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ταμπλέτες πλυντηρίου planet

Recommended Posts

Καλησπέρα σας.

Εδώ και αρκετό καιρό χρησιμοποιώ το υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων της συγκεκριμένης εταιρείας , λόγω των δερματικών προβλημάτων που παρουσιάζει κατά καιρούς ο μικρός μου γιός, από το οποίο είμαι και ευχαριστημένη , συν του ότι είναι και καλύτερο για το περιβάλον μας.

Είπα λοιπόν να δοκιμάσω και τις ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων, της ίδιας εταιρείας, από τις οποίες όμως είμαι φοβερά απαγοητευμένη , γιατί τα ποτήρια τα βγάζει σε άθλια κατάσταση.Δεν βλέπονται , είναι όχι βρώμικα από τη χρήση ,αλλά μέσα στους λεκέδες.Η συσκευασία πάνω γράφει ότι είναι 5 σε 1, οπότε δεν χρειάζεται να συμπληρώσω κάτι , όπως αλάτι κλπ.

Τα πλένω στους 55-65 βαθμούς , αλλά πάλι χάλια βγαίνουνε.

Τις έχετε δοκιμάσει και έχετε τα ίδια χάλια αποτελέσματα ή κάνω εγώ κάτι λάθος?Και όχι τίποτα άλλο αλλά έχω ακόμα 5 κουτιά άνοιχτα , διότι τα είχανε προσφροά μαζί με το απορρυπαντικό πλυντηρίου.:(

Διαφημίσεις

Χρησιμοποιώ τις ταμπλέτες εδώ και περίπου 3 μήνες και δεν εντόπισα κάτι από αυτό που περιγράφεις. Βέβαια στο πλυντήριο έχω βάλει αποσκληρυντικό (γιατί από την εταιρία ύδρευσης που πήρα να ρωτήσω, η σκληρότητα του νερού μας ήταν στα όρια του μέτριου προς σκληρό) και λαμπρυντικό (γιατί όταν πρωτοέβαλα πλυντήριο είχαν κάποια σημάδια από τα άλατα του νερου-δεν είχα βάλει αποσκληρυντικό κι επίσης τα έβγαλα από το πλυντήριο πολλές ώρες μετά)

Πλένω στο πρόγραμμα ECO (δηλαδή 50 βαθμούς). Ταμπλέττες calgonit σ'αυτό το πρόγραμμα μου έχουν αφήσει υπολείματα στη θήκη απορρυπαντικού, οι planet ποτέ.

Χρησιμοποιώ τις ταμπλέτες εδώ και περίπου 3 μήνες και δεν εντόπισα κάτι από αυτό που περιγράφεις. Βέβαια στο πλυντήριο έχω βάλει αποσκληρυντικό (γιατί από την εταιρία ύδρευσης που πήρα να ρωτήσω, η σκληρότητα του νερού μας ήταν στα όρια του μέτριου προς σκληρό) και λαμπρυντικό (γιατί όταν πρωτοέβαλα πλυντήριο είχαν κάποια σημάδια από τα άλατα του νερου-δεν είχα βάλει αποσκληρυντικό κι επίσης τα έβγαλα από το πλυντήριο πολλές ώρες μετά)

Πλένω στο πρόγραμμα ECO (δηλαδή 50 βαθμούς). Ταμπλέττες calgonit σ'αυτό το πρόγραμμα μου έχουν αφήσει υπολείματα στη θήκη απορρυπαντικού, οι planet ποτέ.

Να υποθέσω λοιπόν ότι πρέπει να βάζω και λαμπριντικό-αποσκληρυντικό.Μα η συσκευασία γράφει επάνω 5 σε ένα.Τες πα , θα το δοκιμάσω και αυτό , γιατί μέχρι τώρα τα ποτήρια τα έπλενα στα χέρια.

Εγώ με άλλες εταιρίες calgonit και fairy δεν είχα ποτέ πρόβλημα ειδικά οι ΄πρώτες είναι καταπληκτικές , αλλά λιγάκι ακριβές.΄

Για να δούμε λοιπόν...

:P

Διάβασα σε μια άλλη συζήτηση του forum ότι χρησιμοποιούν και λευκό ξύδι αντί για λαμπρυντικό (ίσως το δοκιμάσω όταν τελειώσει το λαμπρυντικό μου, αν και απ'οσο κατάλαβα το πλυντήριο το χρησιμοποιεί με αργούς ρυθμούς)

Διαφημίσεις