Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

5 1/2 ΜΗΝΩΝ ΜΕ 2 ΔΟΝΤΑΚΙΑ

Recommended Posts

Ο μπεμπουλης μου τα εβγαλε με διαφορα 3 μερες το ενα απο το αλλο.Απο την μια λεω ξεμπερδεψαμε και απο την αλλη πολλοι μου λενε οτι οσο πιο νωρις τα βγαλει τοσο πιο ευκολα θα χαλασουν:cry:Ισχυει παιδια αυτο????

Διαφημίσεις

Ο μπεμπουλης μου τα εβγαλε με διαφορα 3 μερες το ενα απο το αλλο.Απο την μια λεω ξεμπερδεψαμε και απο την αλλη πολλοι μου λενε οτι οσο πιο νωρις τα βγαλει τοσο πιο ευκολα θα χαλασουν:cry:Ισχυει παιδια αυτο????

γεια σου, να σου ζησει το νινι!!! Κι εγω το ακουσα αυτό αλλά πια η διαφορά? Δηλαδη αν τα εβγαζε 2 μήνες πιο μετά θα ήταν πιο γέρα? Ή θα κρατουσαν 2 μήνες πιο πολύ? Ουτως ή άλλως στα 5 θα έχουν καινούρια δοντακια. Απλά θα έχεις λίγη δουλεια παραπάνω τωρα γιατι θα πρέπει να τα καθαρίζετε :D και θα ξεμπερδέψετε πιο νωρίς απο τα δοντακια και τον πόνο

ουτως η άλλως αυτά είναι προσωρινά τα δόντια...τι γερά δλδ;

ο καθένας ό,τι θέλει λέει... αν αργούσε να βγάλει δόντια θα σου έλεγαν οτι θα σκλήραιναν τα ούλα κ θα πονούσε περισσότερο...-έτσι έλεγαν σε εμάς που βγάλαμε το πρώτο 10,5 μηνών

τελικά ούτε καταλάβαμε τα δόντια απλά μια μέρα με δάγκωσε...οπότε...μη πολυδίνεις σημασία...

Μπαινω να σου απαντησω γιατι δεν τα καταλαβαινω αυτα τα πραγματα!!!!Ο δικος μου εβγαλε τα πρωτα δοντακια του 4 μηνων!!!!!και????????????????

Μπορει να μην ειναι τοσο γερα μπορει να χαλασουν μπροει ομως και να ειναι μια χαρα!!!!

αυτο που θελω να πω ειναι να μην ανησυχεις και να μην ακους βλακειες....

Οποια ηλικια και να βγαλουν τα μωρακια δοντακια καποια στιγμη ολα θα επισκεφτουν τον οδοντιατρο!!!!:):):):):)

ΕΛΛΗ, κι εμεις σαν κι εσας. και μαλιστα ολα τα δοντακια μεχρι τωρα, σε ζευγαρια τα βγαλαμε.. μολις βγαλαμε την πρωτη 8αδα, αρχισαμε δειλα-δειλα, να τα βουρτσιζουμε.. τωρα στα 2μιση, μας εχει γινει συνηθεια κ τα πλενουμε χωρις πιεση...

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

Διαφημίσεις

Ελλη, μην αγχωνεσαι.

Ραδιο αρβυλα ειναι αυτα!!!

Ξερεις ποσα εχεις να ακουσεις ακομα απο διαφορους ξερολες???

Ουουουουουουουουου!!!!!!!!

αχ μην ακους κανεναν,η κορη μου ειναι 16μιση μηνών κ εχει 3 δοντια ,τα έβγαλε παρα πολύ δύσκολα κ ταλαιπωρηθηκε πολύ...κ εχει να βγάλει άλλα 17,θα προτιμουσα να τα ειχε βγαλει μικρή!!

NJMAp3.png