Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

λαχανιασματα και εκτκτες στην αρχη εγκυμοσυνης

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια πριν 5 μερες εμαθα οτι ειμαι εγκυος με 5.570 χοριακη.δεν εχω παει ακομα στο γιατρο γιατι θελει να με δει 1 ιουλιου.το θεμα ειναι οτι εδω και δυο μερες.λαχανιαζω πολυ ευκολα και εχω συχνα εκτακτες.νιωθω λες και δε μου φτανει καλα ο αερας(οσο πιο απλα μπορω να το εξηγησω)δεν ειχα ποτε προβλημα με τη καρδια.με πιανε και πριν τιν εγκυμοσυνη αυτο αλλα σπανια.μηπως ξερει καποια κοπελα κατι?

KLinp2.pngjvcQp2.png

Διαφημίσεις

Μην ανησυχείς καθόλου... να φανταστεις ότι σήμερα εγώ πήγα καρδιολόγο για να βεβαιωθούμε ότι όλα αυτα ειναι φυσιολογικά. Κι εγω ειμαι 8 εβδομάδων κι εχω ταχυπαλμίες και κουραζομαι πολύ ευκολα. Οσο για τις έκτακτες... ειχα μια πολύ δυνατη προχτες που μου κόπηκε η ανάσα!!! Αλλά αν θέλεις να βγαλεις την έννοια αυτή απ' το μυαλό σου, κάνε κι εσύ μια επισκεψούλα... απλά για να μην ανησυχεις... καλή εγκυμοσύνη σου ευχομαι!!!

Σ' ευχαριστώ Θεέ μου...

aUeJp3.png

κι εγω ειχα στην αρχη λαχανιασμα και τωρα εχω και δυσπνοια.πηγα στον κερδιολογο,ολα καλα.και η γυναικολογος απο την αρχη μου ειεπ οτι ειναι φυσιολογικο.και με την ζεστη τωρα θα ταλαιπωρηθουμε λιγο παραπανω.αν εχεις χρονια να απς σε καρδιολογο κανε εναν πληρη ελεγχο,δεν χανεις τιποτα.σου ευχομαι καλη συνεχεια.και με το καλο το μωρακι σου.

Nrulp3.png?mUxDOJnd

ευχαριστω πολυ κοριτσια.η αληθεια ειναι οτι εχω πολυ αγχος για να πανε ολα καλα!μεχρι ειδικα να κανω το πρωτο ραντεβου με το γυναικολογο!ελπιζω μετα να ηρεμησω λιγο και να περασουν ολα!ευχαριστω και σε εσας ολα καλα να πανε!

KLinp2.pngjvcQp2.png