Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

λεκες σε ασπρο μαρμαρο πως θα βγει;

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα!Μηπως μπορειτε να με βοηθεσετε;Ξερετε πως μπορω να βγαλω λεκεδες απο το πατωμα; Εχω ασπρο μαρμαρο και δεν ξερω τι να κανω. Ειναι κατι λεκεδες που εχουν ποτισει.Καποιος μου ειπε να δοκιμασω ασπρο οινοπνευμα. Καμια ιδεα;

Xρωμα δεν αλλαζουνε τα ματια...μονο τροπο να κοιταμε.

tALVp3.png

Διαφημίσεις

αλατι και λεμονι μαζι αστο να ποτησει το μαρμαρο εχει πορους σαν σφουγγαρι τριφτο λιγο και θα γινει πολυ καλη δουλεια αν οχι τελεια

εγω παντως βαζω οταν ειναι κατι πολυ εμφανες χειροτερα δεν γινεται απλως θελει μονο τοπικα και να μην σου ξαναπεσει τιποτα μετα φωναζεις τον μαρμαρα για τριψιμο

Διαφημίσεις

Μαρμαρο Διονυσου ειναι???

Αν σε εξυπηρετει υπαρχει ενα μαγαζι στην Χαμοστερνας στο υψος του Ταυρου που πουλαει και καθαριστικα για μαρμαρα.Αλλα μπορεις να ρωτησεις και σε μαντρες που πουλανε πετρες κ μαρμαρα.Αρκει να ξερεις τι μαρμαρο ειναι κ θα σου πουν πως θα το καθαρισεις.

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

Δεν πρόκειται να καθαρίσει με τίποτα. Κάπου διάβασα για κάτι καθαριστικά, τα οποία όμως βάζεις πριν γίνουν οι λεκέδες, σε όλο το πάτωμα, για να μην ποτίζει τόσο πολύ. Τελικά ωραία τα μάρμαρα, αλλά θέλει να είσαι με το βετέξ στο χέρι. Εμένα έτυχε να πέσει χυμός, και το σκούπισα το ίδιο δευτερόλεπτο, και πάλι πρόλαβε και πότισε και δεν βγήκε.

κοριτσια ευχαριστω. μαλλον δεν το γλιτωνω το τριψιμο απο μαρμαρα. μπορει να τριψει μονο τοπικα ή πρεπει ολο το πατωμα;

tALVp3.png

Διαφημίσεις

Δυστυχως το σπιτι ειναι καινουριο μολις 1,5 χρονο εχει που μπηκαμε οποτε για τριψιμο σε ολο το πατωμα ουτε λογος ακομα.Πρεπει να περασουν καποια χρονια για να αξιζει και τον κοπο!Μαλλον θα ανεχτω τους λεκεδες που εχω κανει απο απροσεξια!Αντε το χειμωνα δεν φαινονται με τα χαλια το καλοκαιρι ομως; Και ολο εκει πηγαινει το ατιμο το ματι μου και βουρλιζομαι ενω ενας ξενος δυσκολα να το προσεξει.

tALVp3.png

Δυστυχως το σπιτι ειναι καινουριο μολις 1,5 χρονο εχει που μπηκαμε οποτε για τριψιμο σε ολο το πατωμα ουτε λογος ακομα.Πρεπει να περασουν καποια χρονια για να αξιζει και τον κοπο!Μαλλον θα ανεχτω τους λεκεδες που εχω κανει απο απροσεξια!Αντε το χειμωνα δεν φαινονται με τα χαλια το καλοκαιρι ομως; Και ολο εκει πηγαινει το ατιμο το ματι μου και βουρλιζομαι ενω ενας ξενος δυσκολα να το προσεξει.

είναι αυτο που λέμε "έλα μωρέ, πολλο'ι θα το δούν, λίγοι θα το καταλάβουν":D:D:D