Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους!

Η μικρή μου (4 ετών) γύρισε χθες από το σχολείο και ανέβασε δέκατα τα οποία μέχρι τις 21:00 το βραδυ έιχαν γίνει 38,8. Της έδωσα depon και επεσε ο πυρετός. Στις 03:00 ξανα-ανανέβασε μέχρι 38 και το πρωί πια έφτασε στο 38,2 και της έδωσα depon πριν φυγω για την δουλεια. Όλη μέρα σημερα είναι απύρετη - αλλά δεν τρώει!

Οι αμυγδαλές της είναι πρησμένες - και ο λαιμός κόκκινος - το ξέρουμε αυτό γιατι την προηγούμενη βδομάδα που πήγαμε στην παιδίατρο την είδε και μας το είπε, αλλά δεν είχαμε κανενα θέμα τότε,΄ούτε με πυρετό ούτε με ανορεξία.

Από διάθεση είναι πολύ καλά, αλλά μου είπε η μητέρα μου που την κράτησε σήμερα, ότι είχε και σάλια, και λίγο αλλαγή στην φωνή της και δεν ήθελε να φάει.

Νομίζω οτι εχουμε να κανουμε με αμυδγαλύτιδα - θα παρω και την παιδίατρο το απογευμα να δω τι θα μου πει...

Αλλα καμμία ιδεα? θα πρεπει να παρει αντιβιωση? Δεν γίνεται να το αποφυγουμε?:cry:

Διαφημίσεις

Δυστυχώς Άννα μου φοβάμαι πως πρέπει να πάρει αμυγδαλίτιδα. Εμείς έχουμε περάσει πάραααα πολλές (έχει ευαισθησία στις αμυγδαλές) και πάντα παίρνουμε αντιβίωση (αν και δεν μας την δίνει εύκολα η γιατρός για άλλο λόγο)

Αλλά οι αμυγδαλές κάνουν πολύ πυρετό και συνήθως μαζεύουν και πύον, οπότε αναπόφευκτα.

Το καλύτερο που λες να ρωτήσεις την παιδίατρό σου και φυσικά να την δει πριν της δώσει κάτι.

Μου έχει τύχει και το εξής: Την βλέπει το απόγευμα η γιατρός (με πυρετό) και μου λέει ότι περνάει απλά μια ίωση. Το βράδυ δράμα και ο πθρετός στα ύψη. Την πάει την άλλη μέρα η μητέρα μου και η γιατρός τραβούσε τα μαλλιά της. Δεν πίστευε ότι αυτό το παιδί το είχε δει το προηγούμενο απόγευμα. Οι αμυγδαλές της κάτασπρες και φυσικά πήραμε αντιβίωση.

Σου εύχομαι πάντως όλα να πάνε καλά και να την αποφύγετε.

Περαστικά σας!!!

Καλησπέρα!

Ο πυρετός περασε, αλλα είμαι σιγουρη ότι εχει αμυγδαλίτιδα. Είναι κόκκινες οι αμυγδαλές της και με τον μεγενθυτικό φακό είδα λίγο πύον. Έχει αλοιωθεί και η φωνή της. Σήμερα θα πάμε στην παιδίατρο το απόγευμα, αλλά θα ήθελα να την δει και ΩΡΛ - πήρα στο ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ και το πρώτο διαθέσιμο ραντεβού είναι στις 20 Ιουλίου - λετε να την πάμε στα εξωτερικά ιατρεία?

Ναι γιατί όχι? Νομίζω μάλιστα ΔΕυτέρα εφημερεύει το Πεντέλης, πήγαινε την.

Σε ποια περιοχή είσαι? Το ρωτώ γιατί ή δική μας η παιδίατρος (που την θεωρώ άριστη) είναι στο ΙΚΑ Ν.Ερυθραίας. Εάν θέλεις να σου δώσω πληροφορίες.

Περαστικά σας!!!

Ειμαι Μεταμορφωση - και εχω 2 παιδιατρους. Μια που ειναι στην Πευκη και μια που ειναι στο ΙΚΑ Ν.Φιλαδελφειας. Σημερα θα την πάμε στην Δευτερη γιατι ειναι να μου γραψει κατι εξετασεις αιματος να κανει η μικρη και λεγαμε με τον ανδρα μου αφου θα ανεβαιναμε στο ΠΑΙΔΩΝ Πεντελης να την εβλεπε και ΩΡΛ -Πεμπτη ή Παρασκευή πρωι. Αλλα δεν εχει πρωινα ραντεβου μεχρι της 20 Ιουλιου

Και λεω μπας και πω στην παιδιατρο εκει να μου δωσει παραπεμπτικό και να την δει ΩΡΛ στα εξωτερικα.

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΜΥΓΔΑΛΙΤΙΔΑΣ ΜΕ ΠΥΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑ Η ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ Η ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΜΕ ΝΥΣΤΕΡΙ! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΙΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΣ ΜΟΥ. ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΧΩ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΧΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΜΥΓΔΑΛΙΤΙΔΑ.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΑΣΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ, ΔΕΣ ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ Η ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗ ΜΙΚΡΟΥΛΑ!

τελικα πηρε αντιβιωση το παιδι? πως ειναι? κοριτσια και μενα ειχε αμυγδαλιτιδα πριν απο 1 1/2 μηνα και πηρε αντιβιωση η οποια μετα απο 3-4 μερες εμφανισε εξανθημα και ο παιδιατρος χωρις να τον δει ειπε οτι ηταν της αμυγδαλιτιδας κι οχι της αντιβιωσης σε σημειο το παιδι να γενισει παντου σαν το φυσικο του δερμα να ειναι το κοκκινο. μεγαλη στεναχορια περασα αλλα δωξα το θεο εγινε καλα. ακομα το κραταω κι αν ηταν οντως η αντιβιωση κουνια που τον κουναγε. ειχαμε παρει aygmentin. εσεις? και η κοπελα που εχει χρονια τι αντιβιωσ δινεται η παιρνετε?

yqMlp3.png

ΓΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ!

ΕΙΣΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΩ! ΣΑΓΑΠΩ!

Αφού την πήραξε η αντιβίωση.Βρες ένα παιδίατρο που να είναι και ομοιοπαθητικός μαζί.Η προηγούμενη κοπέλα βρήκε λύση στη ομοιοπαθητική.Οι πολλές αντιβιώσεις δεν κάνουν καλό στο οργανισμό.

Ο θηλασμός είναι μια ΥΠΕΡΟΧΗ σχέση(δεν είναι γάλα σε κονσέρβα)Η κατσικούλα θηλάζει το κατσικάκι, η γαιδουρίτσα το γαιδουράκι,η γατούλα το γατάκι, γιατί οχι και ο άνθρωπος το ανθρωπάκι...

Το augmentin είναι κλασσικό φάρμακο που μπορεί να κάνει εξάνθημα και να γίνει αλλεργία. Σε εμάς δεν είχε τύχει (σε γνωστούς ναι) αλλά σε εμάς είχε γίνει το ίδιο με το ceclor και φυσικά αμέσως το αλλάξαμε με άλλη αντιβίωση.

Διαφημίσεις

ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΤΙΣ ΑΝΤΙΒΙΩΣΕΙΣ ΕΧΩ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ, ΟΠΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ, ΤΗΛΕΦΩΝΩ ΣΤΟΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΑ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΑ. ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ.