Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Θεμα Βαπτισης φρουτα

Μυρτακι

Recommended Posts

Κοριτσια ειδα αυτα τα κερακια και μου αρεσουν πολυ. Σκεφτομαι να τα παρω για μπομπονιερες. Φοβαμαι ομως οτι δεν θα καταφερω να τα κανω μπομπονιερες. Πως να βαλω τα κουφετα; Θα στεκονται; Πειτε μου σας παρακαλω την γνωμη σας.

Διαφημίσεις

δοκιμασε σε ενα τουλινο πουγκι ετσι ωστε να φαινονται κ βαλε μεσα κ τα κουφετα. επισησ μπορεις να τα βαλεις κ σε κουτακι χαρτινο ή πλεξι γκλας

Μυρτάκι τα κεράκια είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ! Πάρα πολύ ωραία, ενθουσιάστηκα γιατί τα βλέπω πρώτη φορά! Αλλά σκέψου λίγο ότι για μπομπονιέρα, ειδικά για καλοκαίρι...μήπως πάρουν άρωμα τα κουφέτα;Λέω εγώ τώρα...:confused:

Διαφημίσεις

Το εχω σκεφτει και εγω αυτο με το αρωμα αλλα εχω φαει κολλημα δεν ξερω τι να κανω. Πρεπει να βρω μια λυση. Μια φιλη μου ειπε να τα δινω οπως ειναι και τα κουφετα να τα βαλω σε μια μελαλη γυαλα και παιρνει οποιος θελει, αλλα δεν μου πολυ αρεσει σαν ιδεα

δοκιμασε σε ενα τουλινο πουγκι ετσι ωστε να φαινονται κ βαλε μεσα κ τα κουφετα. επισησ μπορεις να τα βαλεις κ σε κουτακι χαρτινο ή πλεξι γκλας

σοβαρη παραληψη ειναι αρωματικα

βαλε τα κουφετα σε τουλι κανονικα για μπομπο κ δινε χωριστα τα κερακια

Θα μπορούσες ίσως να βάλεις το κεράκι σε ένα πλεξι-γκλας κουτί και να κρεμάσεις απ' έξω με πουγκάκι μικρό, από το δέσιμο του κουτιού, τα κουφέτα.

Διαφημίσεις

Πολύ ομορφα τα φρουτα...

Εγω θα τα εδεινα σκετα και θα ειχα μεγάλα ποτηρια σαμπάνιας με κουφετα που θα επαιρνε ο καθενας οσα ηθελε...

Ειναι ιδιαιτερη μπομπο και θα χαλουσε οτιδηποτε αλλο...ή ακομη θα το τυλιγα μεσα σε ζελατινα και θα κρεμουσα απεξω τα κουφετα αλλά προτιμω το 1ο

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Η ιδεα με τις χυμα μπομπονιερες και να παιρνει ο καθενας οσο θελει , δεν με ενθουσιαζει (sorry κοριτσια..)

Εγω θα σου προτεινα να τυλιξεις τα κουφετα πρωτα σε ζελατινα (διαφανες) και μετα σε οτι θελεις (πουγκι-τουλι κ.τ.λ.) για να αποφυγεις τυχον μυρωδιες. Οσον αφορα το δεσιμο πανω στις μπομπο, θα μπορούσες με ψιλη κορδελα οργαντζας (που ειναι και ημιδιαφανες) να κανεις ενα δεσιμο και απο τις 4 πλευρες (οπως σε ενα κουτακι-δεματακι ας πουμε) να δεσεις εναν καλο κομπο και μετα επανω στον κομπο δενεις το τουλι ή το πουγκι με τα κουφετα, για να ειναι πιο σταθερο.

Επίσης θα μπορουσες να ετοιμασεις χωρια κρεμαστα κουφετα με κορδελες , (οπως οι κλασικες οι κρεμαστες) και να τις στερεωσεις (απο το κεντρικο πιασιμο της κρεμαστης) επανω στα κερακια-φρουτακια καρφωνοντας 1-2 καρφιτσες (που δεν θα φαινονται κιολας) . Αν σκεφτω και κατι αλλο θα επανελθω... Με το καλο η βαφτισή σας.

Παρενθεση: ωραια η ιδεα σου με τα κερακια-φρουτακια. Θα μπορουσες να ακολουθησεις και εναν στολισμο εκκλησιας-τραπεζιων στο αντιστοιχο θεμα με φρουτα και κερια, αν θελησεις εχω καποιες ιδεες.... φιλια

Η ιδεα με τις χυμα μπομπονιερες και να παιρνει ο καθενας οσο θελει , δεν με ενθουσιαζει (sorry κοριτσια..)

Εγω θα σου προτεινα να τυλιξεις τα κουφετα πρωτα σε ζελατινα (διαφανες) και μετα σε οτι θελεις (πουγκι-τουλι κ.τ.λ.) για να αποφυγεις τυχον μυρωδιες. Οσον αφορα το δεσιμο πανω στις μπομπο, θα μπορούσες με ψιλη κορδελα οργαντζας (που ειναι και ημιδιαφανες) να κανεις ενα δεσιμο και απο τις 4 πλευρες (οπως σε ενα κουτακι-δεματακι ας πουμε) να δεσεις εναν καλο κομπο και μετα επανω στον κομπο δενεις το τουλι ή το πουγκι με τα κουφετα, για να ειναι πιο σταθερο.

Επίσης θα μπορουσες να ετοιμασεις χωρια κρεμαστα κουφετα με κορδελες , (οπως οι κλασικες οι κρεμαστες) και να τις στερεωσεις (απο το κεντρικο πιασιμο της κρεμαστης) επανω στα κερακια-φρουτακια καρφωνοντας 1-2 καρφιτσες (που δεν θα φαινονται κιολας) . Αν σκεφτω και κατι αλλο θα επανελθω... Με το καλο η βαφτισή σας.

Παρενθεση: ωραια η ιδεα σου με τα κερακια-φρουτακια. Θα μπορουσες να ακολουθησεις και εναν στολισμο εκκλησιας-τραπεζιων στο αντιστοιχο θεμα με φρουτα και κερια, αν θελησεις εχω καποιες ιδεες.... φιλια

Λοιπον φιλεναδα τις ιδιες ιδεες εχουμε τα παραγγειλα τα φρουτα και πηρα και 2 για δειγμα σπιτι. Πηρα και σελοφαν χοντρο και κορδελα οργαντζα(λαχανι και κοκκινο) και τουλι (λαχανι και κοκκινο) αυριο θα κανω και δοκιμες για το πως θα δεθουν και θα σας πω.

Πες μου τις ιδεες που εχεις για τον στολισμο

Για να σε βοηθισω αγορασα και ραννερ νομιζω οτι μου το ειπαν Σπριντερ το ειδος που πηρα σε κοκκινο χρωμα για ολα τα τραπεζια.

Αγορασα επισης και οργαντζα με το μετρο νομιζω 10 μετρα .( Εξω απο την εκκλησια εχει ενα κιοσκι και λεω να την βαλω σαν κουρτινα αλλα κατι μου λειπει για να ολοκληρωσω την ιδεα μου

Πηρα καραμελες ζελεδακια σε σχηματα φρουτων (αχλαδι φραουλα βατομουτα κ.α)

Παραλιγο να το ξεχασω εχω απο προηγουμενο στολισμο γυαλες για τα τραπεζια και αγορασα επιπλεοντα κερακια φρουτων.

Δεν εχω αποφασισει πως θα τα χρεισιμοποιησω ολα αυτα μαζι, αλλα μιας και πηγα Αθηνα και τα ειδα και μου αρεσαν τα πηρα. Περιμενω ιδεες για τον στολισμο, σας ειπα τον εξοπλισμο μου και περιμενω τις γνωμες σας

καλημέρα! Μυρτάκι τα φρουτοκεράκια τα παρήγγειλες κατ'ευθείαν από την εταιρεία; πόσα πήρες και πόσο σου κόστισαν; θα σου τα στείλουν στο σπίτι σου ή πρεπει να πας να τα πάρεις;

μου ακούγεται ωραία η ιδέα σου, είδα ότι έχει και κερακια-λουλούδια και κεράκια-κοχύλια που είναι εξίσου όμορφα!!!

καλημέρα! Μυρτάκι τα φρουτοκεράκια τα παρήγγειλες κατ'ευθείαν από την εταιρεία; πόσα πήρες και πόσο σου κόστισαν; θα σου τα στείλουν στο σπίτι σου ή πρεπει να πας να τα πάρεις;

μου ακούγεται ωραία η ιδέα σου, είδα ότι έχει και κερακια-λουλούδια και κεράκια-κοχύλια που είναι εξίσου όμορφα!!!

Τα αγορασα απο την εταιρεια αλλα χονδρικη γιατι το επαγγελμα μου τεριαζε και ετσι μου τα εκοψαν τιμολογιο

Διαφημίσεις

εμενα θα μου αρεσε παντως πολυ και να δεθουν τα κουφετα εξω απο το κουτακι οπου θα ειναι το κερακι μεσα σε χαρτι περιτυλιγματος..αυτο το μαλακο χαρτι, οχι το γυαλιστερο δεν ξερω πως το λενε...

αυτο το εξωτερικο δεσιμο, το κανουν στην αμερικη πολυ, το ειχα δει οταν εψαχνα για μπομπονιερες γαμου και μου φανηκε πολυ στυλατο!

Κοριτσια ειδα αυτα τα κερακια και μου αρεσουν πολυ. Σκεφτομαι να τα παρω για μπομπονιερες. Φοβαμαι ομως οτι δεν θα καταφερω να τα κανω μπομπονιερες. Πως να βαλω τα κουφετα; Θα στεκονται; Πειτε μου σας παρακαλω την γνωμη σας.

Μυρτάκι, μπορείς να βάλεις ένα ένα τα κουφέτα σε τούλι και το κεράκι επίσης σε ένα τούλι μόνο του. Τα κουφέτα θα τα ενώσεις με κορδελίτσες από τα κεράκι και θα κρέμονται. Επίσης για να δώσεις χρώμα μπορεί να χρησιμοποιήσεις χρωματιστά σελοφάν, και θα είναι πολύ όμορφο. Το έχω δει σε μπομπονιέρα βάπτισης, μην νομίζεις ότι το φαντάστηκα. Καλή επιτυχία σε ότι αποφασίσεις.

Λοιπον για στολισμο εκκλησιας εχω δει: γλάστρες βασιλικου (οι γλαστρες επενδυμενες με γαζα στα χρωματα σου και μια κορδελα φιογκο ) και στο κεντρο της γλάστρας ενα μήλο (κοκκινο) ή ρόδι ή οτι αλλο φρουτο σου ταιριαζει χρωματικα καρφωμενο πανω σε ξυλακι ή σε αυτο που στερεωνουν τα μπαλονια, δεν ξερω πως λεγεται. Προσοχη το φρουτο που θα επιλεξεις να ειναι σκληρο για να στερεωθει καλα στο ξυλακι (θα μπορουσε να ειναι και ψευτικο-πλαστικο αλλα θα τρυπηθει δυσκολα ισως στο ξυλακι). Εννοειτε γαζα κατω απο τις γλαστρες σαν διαδρομος ή οπου αλλου σε βολευει (δεν ξερω πως ακριβως ειναι η εκκλησια σας). Αν σου φαινεται too mutch μπορεις να βαλεις εναλλαξ βασιλικους με φαναρακια με κερια. (τι ωρα ειναι η βαφτιση?) Επίσης εναλλακτική αλλα δεν ξερω αν σου ταιριαζει... εγω εκανα στη βαπτιση της ανηψιας μου στρογγυλα φωτιστικα χαρτινα (απο τα jumbo) με 3 ευρω/τεμαχιο, τα οποια τρυπησα και εδεσα κορδελιτσες φιογκακια σε διαφορα χρωματα , και στο ανοιγμα επανω τοποθετησα μια συνθεση απο ορχιδεες και γυψοφιλη που εφτιαξα και στερεωσα δενοντας το στο σιδερακι που εχει το φωτιστικο, και τα εβαλα στην αρχη και στο τελος του νοητου διαδρομου πανω στη γαζα (εξωτερικα της εκκλησιας). Εσυ θα μπορουσες αντι για λουλουδια να βαλεις φρουτο.

Πρεπει να ανεβασω photo να το δεις για να καταλαβεις. Επίσης το κιοσκι θα ειναι πολυ ωραιο για διακοσμηση , μηπως εκει να εβαζες το τραπεζι με τις μπομπονιερες? βολευει? Καλη και η ιδεα σου για διακοσμηση με οργαντζα αλλα δεσ'το στο τελος μηπως ειναι υπερβολικο, διαφορετικα θα μπορουσες να την τυλιξεις στις κολωνες του.

Εσωτερικα της εκκλησιας εκτος της κολυμπηθρας δε θα σου προτεινα να στολισεις κατι αλλο. ή αν θες κατι πολυ διακριτικο. Εγω ειχα δεσει στα κολωνακια του διαδρομου (ενα παρα ενα) κορδελα που κρεμοταν μεχρι κατω και στο δεσιμο ειχε μια μικρη ορχιδεα (διακριτικο) ή κατι αντιστοιχο απο το θεμα σου αλλα οχι φρουτο σιγουρα. Στο τραπεζι των ευχων - μπομπονιερας επενδυσε με γαζα ή με ασπρο απλο τραπεζομαντηλο και το κοκκινο ρανερ που πηρες απο πανω(διαγωνια ή καθετα για να φαινεται) βαλε γυαλες με ζαχαρωτα (εχει σε σχημα φρουτων) ή αυτα τα ζελεδακια που πηρες ηδη, κανενα φαναρακι...

Στα τραπεζια της δεξιωσης βαλε τα κοκκινα ρανερ σου με γυαλες με επιπλεοντα κερια-φρουτα ή βασιλικους με φρουτο (απο την εκκλησια) ή κουβαδακια με ζαχαρωτα και ανεμομυλους-μπαλονακια-φρουτο σε ξυλακι..

Αν θες περιεγραψε μας την εκκλησια να εχουμε πληρεστερη εικονα για τον στολισμο και αν αποφασισεις κατι απ'ολα αυτα που θα σου προτεινουν και οι συνφορουμιτισες, το ξαναβλεπουμε πιο συγκεκριμενα. Φιλια (καταχρηση χωρου?? μη το ξαναπειτε αλλα με συνεπαιρνει... )

πω πω χείμμαρος η ΓΙΟΥΤΖΙΝ!!:D Τι κάνεις τέλη Αυγούστου;;(τότε έχουμε τη βάφτιση) Πολύ μου αρέσουν οι ιδέες σου!!! Εγώ δεν τα πάω καθόλου καλά με αυτά:roll:

Τα αγορασα απο την εταιρεια αλλα χονδρικη γιατι το επαγγελμα μου τεριαζε και ετσι μου τα εκοψαν τιμολογιο

Ευχαριστώ που απαντήσες! Αν θέλεις μου στέλνεις σε πμ ή και εδώ αν δεν πειράζει πόσο σου κοστίσανε; Νομίζω ότι μπορώ και εγώ να τα παραγγείλω χονδρικής μέσω της κουνιάδας μου αλλά θέλω πριν να έχω μια ιδέα για το κόστος!

ZAHARINI τελος αυγουστου θα ειμαι ανεργη, οποτε και με περισσότερο ελευθερο χρονο και "ισως" και με καθαροτερο μυαλο.. Ευχαριστως να βοηθησω . Με το καλο η βαπτισή σας !!! και εδω θα ειμαστε...

ZAHARINI τελος αυγουστου θα ειμαι ανεργη, οποτε και με περισσότερο ελευθερο χρονο και "ισως" και με καθαροτερο μυαλο.. Ευχαριστως να βοηθησω . Με το καλο η βαπτισή σας !!! και εδω θα ειμαστε...

Σ'ευχαριστώ πολύ καλή μου!! Εύχομαι πάντως σύντομα να βρεις κάτι άλλο και ας μην έχεις τον έλευθερο χρόνο να με βοηθήσεις!!:D Δυστυχώς με την κρίση είμαστε όλοι σε αναμμένα κάρβουνα...