Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Κοριτσια καλημερα,πηγα προχθες να κανω εναν υπερηχο κ μου ειπε ο γιατρος εκει, οτι η μικρη ειναι απο την μεση κ πανω σαν παιδι 35 εβδομαδων κ τα ποδια της ειναι 33 εβδομαδων..Εγω διανυω την 33 εβδομαδα..Εχετε ακουσει τιποτα παρομοιο??μου ειπε να μην ανησυχω κ οτι δεν ειναι κατι αλλα οσο να'ναι....:?:?:?

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημερα,πηγα προχθες να κανω εναν υπερηχο κ μου ειπε ο γιατρος εκει, οτι η μικρη ειναι απο την μεση κ πανω σαν παιδι 35 εβδομαδων κ τα ποδια της ειναι 33 εβδομαδων..Εγω διανυω την 33 εβδομαδα..Εχετε ακουσει τιποτα παρομοιο??μου ειπε να μην ανησυχω κ οτι δεν ειναι κατι αλλα οσο να'ναι....:?:?:?

Τώρα τί να πω;;;;; Γιατί δηλαδή σου είπε κάτι τέτοιο ο γιατρός σου;;; Για καλό;;; Για κακό;;;; Άκου γλυκιά μου, μια χαρά είναι το παιδάκι σου! Απλώς ποτέ οι μετρήσεις στα διάφορα μέρη του σώματος δεν είναι απολύτως ακριβείς ούτε βγάζουν πα΄ντα την ίδια ηλικία εμβρύου! Εμένα τώρα σε αυτή την εγκυμοσύνη, το μηριαίο βγαίνει ακριβώς στην εβδομάδα που είμαι, η κοιλιά 1,5 εβδομάδα παραπάνω, το κεφάλι μια εβδομάδα παραπάνω, το βάρος 2 εβδομάδες παραπάνω κλπ κλπ. Σε επόμενο υπέρηχο μπορεί να έχει αλλάξει αυτό. Στην περσινή εγκυμοσύνη μου το κεφάλι έβγαινε 1,5 εβδομάδα μικρότερο, το ίδιο και η κοιλιά κλπ κλπ και μια χαρά γεννήθηκε η μπέμπα! Όλα καλά θα πάνε... Με το καλό...