Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

σπιτι μου σπιτακι μου....

neraides

Recommended Posts

κοριτσια καλημερα!!! ελπιζω να γραφω στην σωστη ενοτητα το προβλημα μου το οποιο ειναι το εξης...εδω και 9 μηνες εχω φυγει απο το πατρικο μου και ζω με τον αντρα μου σ'ενα σπιτι που ειχε αγορασει. το θεμα ειναι οτι εγω ΜΙΣΩ την περιοχη που μενει δεν θελω ουτε να την βλεπω...και για να γινω πιο ξεκαθαρη και χωρις παρεξηγηση αν καποια μανουλα μενει εκει εγω εμενα στο θησειο και ο συζηγος στον κωλονο...δεν μπορω να μενω εκει με τιποτα αντι να συνηθιζω καθε μερα που περναει γινομαι ψυχολογικα ολο και πιο χαλια!!! δεν εχει κατι το σπιτι ισα ισα που ειναι μεγαλο και καινουργιο το θεμα ειναι οτι ειναι μια περιοχη η οποια δεν ειναι καθολου λειτουργικη δεν εχει απολυτος τιποτα ενα λεοφορειο το οποιο δεν με εξυπηρετει καθολου να πηγαινω στις δουλειες μου μια τραπεζα για ολη την περιοχη και γινεται συναιχεια πανικος και κανα 2 σουπερ μαρκετ μικρα και πανακριβα γιατι ειναι συνικιακα και καταλαβενετε τι τιμες εχει...για τους αλλοδαπους δεν το συζητω χαμος φοβασαι να περπατησεις....το πατρικο μου απεχει 10 λεπτα με το αμαξι και 20 λεπτα με τα ποδια δεν ειναι μακρυα αλλα δεν μπορω θελω να φυγω απο κει το λεω στον αντρα μου καθε μερα και δεν θελει να φυγει, μπορει να ακουγεται υπερβολικο αλλα θελω να γυρισω στο θησειο ολες μου οι δουλειες ειναι εκει τον σεπτεμβρη γενναω θα χρειαστω βοηθεια αν εμενα θησειο σε 2 λεπτα θα ερχοταν η μαμα μου ή η πεθερα μου ή η κουνιαδα μου γιατι και κεινες θησειο μενουν θα ηταν αλλιως τωρα εγω οταν θα παω για δουλεια θα πρεπει να περνω το μωρο να οδηγαω μεχρι θησειο στο σχολασμα να το ξαναπερνω και αντε ξανα μανα τα ιδια και καθε φορα που θα εχω καποια δουλεια εκει θα πρεπει να περναω αυτο το μαρτυριο...ξερω δεν ειναι μακρυα αλλα στο θησειο εχω οτι χρειαζομαι ειναι μια περιοχη αρκετα λειτουργικη και ανετη....ο αντρας μου δεν ξεκολλαει απο το κωλονο εκει εχει λεει σπιτι εκει θα μεινουμε...τι θα κανωωωω;;;;;;;;; στεναχωριεμαι.....!!!!!!!!!!!!!!!!! εχετε παρομοιο προβλημα κοριτσια;;;; help!!!!!!!!

Διαφημίσεις

δεν ζηταω να ξαναγυρισω θησειο να μενουμε ολοι μαζι στο πατρικο μου ζηταω να ξαναγυρισουμε θησειο να νοικιασουμε ενα σπιτι μονοι μας εννοειται απλως τονιζω οτι στο θησειο μενουν οι δικοι μας και θα εχω κοντα την βοηθεια που θελω και θα κανω και τις δουλειες μου πιο ανετα χωρις να κανω το μωρακι μου βαλιτσα περα δωθε......(ακαδημια πλατωνος-κωλονος εκει ειμαστε τωρα δυστυχως)...

Δεν έχω την παραμικρή ιδέα ΠΟΥ είναι αυτές οι περιοχές και ομολογώ βαριέμαι να μπω google earth για να δω...

Το σίγουρο είναι ότι είχες συνηθίσει στο θησείο, ότι εκεί μεγάλωσες από ότι καταλαβαίνω, ότι εκεί είναι όλοι και όσα αγαπάς...

Το κακό είναι ότι το σπίτι στο οποίο μένεις τώρα είναι αγορασμένο και ο σύζυγος δε θέλει να φύγει...

Αυτό είναι κάπως δύσκολο, να διαφωνείτε σε αυτό, γιατί έχοντας ζήσει κάτι παρόμοιο ΚΑΙ με το μωρό, ξέρω πόσο μπορεί να σου χαλάσει την ψυχολογία όλο αυτό και την καθημερινότητα σου...Αν έχεις κατασταλάξει ότι ΔΕΝ πρόκειται να αγαπήσεις το μέρος-για αυτό πρέπει να ξεχάσεις το ΠΩΣ ήσουν στο θησείο και να προσπαθήσεις να δεις τα θετικά στο μέρος που μένεις τώρα-δεν μπορεί, όλο και κάτι θα υπάρχει...-πρέπει να βρείτε μια λύση από κοινού με τον σύζυγο σου...Ο άντρας σου βλέπει τα αρνητικά αλλά τα παραβλέπει επειδή έχει αγοράσει το σπίτι ή δε βρίσκει τίποτα αρνητικό...??Θα ήθελε να μείνει στο θησείο??Στη τελική-λέω κάτι τραβηγμένο-νοικιάζεται το σπίτι και με το ενοίκιο, νοικιάζεται για σας ένα στο θησείο ή ακόμα και το πουλάτε για να πάρετε καινούργιο σε μια περοιοχή που αρέσει και στους δυο...

(Πάντως 10 λεπτά με το αμάξι δε σημαίνει ότι κάνεις το μωρό βαλίτσα...Τίποτα δεν είναι-και δε μένω Αθήνα, απλά από αυτά που ακούω, οι αποστάσεις εκεί είναι πολύ μεγαλύτερες...)

Διαφημίσεις

κοριτσια καλημερα!!! ελπιζω να γραφω στην σωστη ενοτητα το προβλημα μου το οποιο ειναι το εξης...εδω και 9 μηνες εχω φυγει απο το πατρικο μου και ζω με τον αντρα μου σ'ενα σπιτι που ειχε αγορασει. το θεμα ειναι οτι εγω ΜΙΣΩ την περιοχη που μενει δεν θελω ουτε να την βλεπω...και για να γινω πιο ξεκαθαρη και χωρις παρεξηγηση αν καποια μανουλα μενει εκει εγω εμενα στο θησειο και ο συζηγος στον κωλονο...δεν μπορω να μενω εκει με τιποτα αντι να συνηθιζω καθε μερα που περναει γινομαι ψυχολογικα ολο και πιο χαλια!!! δεν εχει κατι το σπιτι ισα ισα που ειναι μεγαλο και καινουργιο το θεμα ειναι οτι ειναι μια περιοχη η οποια δεν ειναι καθολου λειτουργικη δεν εχει απολυτος τιποτα ενα λεοφορειο το οποιο δεν με εξυπηρετει καθολου να πηγαινω στις δουλειες μου μια τραπεζα για ολη την περιοχη και γινεται συναιχεια πανικος και κανα 2 σουπερ μαρκετ μικρα και πανακριβα γιατι ειναι συνικιακα και καταλαβενετε τι τιμες εχει...για τους αλλοδαπους δεν το συζητω χαμος φοβασαι να περπατησεις....το πατρικο μου απεχει 10 λεπτα με το αμαξι και 20 λεπτα με τα ποδια δεν ειναι μακρυα αλλα δεν μπορω θελω να φυγω απο κει το λεω στον αντρα μου καθε μερα και δεν θελει να φυγει, μπορει να ακουγεται υπερβολικο αλλα θελω να γυρισω στο θησειο ολες μου οι δουλειες ειναι εκει τον σεπτεμβρη γενναω θα χρειαστω βοηθεια αν εμενα θησειο σε 2 λεπτα θα ερχοταν η μαμα μου ή η πεθερα μου ή η κουνιαδα μου γιατι και κεινες θησειο μενουν θα ηταν αλλιως τωρα εγω οταν θα παω για δουλεια θα πρεπει να περνω το μωρο να οδηγαω μεχρι θησειο στο σχολασμα να το ξαναπερνω και αντε ξανα μανα τα ιδια και καθε φορα που θα εχω καποια δουλεια εκει θα πρεπει να περναω αυτο το μαρτυριο...ξερω δεν ειναι μακρυα αλλα στο θησειο εχω οτι χρειαζομαι ειναι μια περιοχη αρκετα λειτουργικη και ανετη....ο αντρας μου δεν ξεκολλαει απο το κωλονο εκει εχει λεει σπιτι εκει θα μεινουμε...τι θα κανωωωω;;;;;;;;; στεναχωριεμαι.....!!!!!!!!!!!!!!!!! εχετε παρομοιο προβλημα κοριτσια;;;; help!!!!!!!!

Αγάπη μου ο Κολωνός ειναι μια περιοχή με μεγάλη ιστορία και μάλιστα υπήρξε απο τις αρχαιότερες περιοχές! Απορώ που λες οτι υπάρχουν μικρά συνοικιακά σουπερ μαρκετ. Απο οτι ξερω στην Λενορμαν υπάρχει ενα μεγαλο επωνυμο. Επίσης έχει και παιδικές χαρές! Υπάρχει η πλατεία του Πλάτωνα (πάρα πολύ ωραίο κομμάτι το πιο ομορφο του Κολωνοόυ και το με μεγάλη ιστορική σημασία) που ειναι μέσα στο πράσινο κατάλληλο για μικρά παιδιά. Το Jumbo ειναι δίπλα σου. Πάνω στην Λενορμαν υπαρχει μεγαλο φροτνιστηριο ξενων γλωσσών, ΜcDonalts και υπάρχει και ο λόφος του Κολωνού (άλλο συμαντικό κομμάτι και πολύ όμορφο). Υπάρχουν σημεία στον Κολωνό που δεν θα τα βρεις σε κανένα θησείο και σε καμια άλλη περιοχή! Σιγά σιγά αναβαθμίζεται πολύ. Φτιάχονται πολύ ωραίες πολυκατοικίες και οι παλίες μονοκατοικίες τις φτιάχνουν. Υπάρχει και ΠΡΩΤΥΠΟ ιδιωτικό σχολείο. Απορώ που γράφεις με τις συγκοινωνίεες. Στην Λενορμαν περνάνε όλα τα λεωφορεία! Υπάρχουν γήπεδα, πλατείες... Σε καταλαβαίνω που μιλάς για τους ξένους και ξέρω ότι αναφέρες και στους αθύγγανους..... έχεις όλα τα δίκια με το μέρο σου . Σε αυτό δεν μπορώ να μιλησω. Ειναι απο τα κομμάτια που με ενοχλούν και εμένα όχι η καταγωγή και οι άνθρωποι αλλά η εγκληματικότητα τους....

ΥΓ: Για κάποιο λόγο άνθρωποι που μεγάλωσαν στον Κολωνό και σε άλλες περιοχές είναι πολύ ιδιαίατερα δεμένοι και δεν φεύγουν εύκολα και αυτό γιατί έχουν μεγαλωσει με μια ρετσινιά για την περιοχή τους και τώρα θέλουν να την αποκαταστήσουν μένοντας εκεί και δημιουργώντας οικογένεια. Εντάξει με ξενίζει το γεγονός που ο άντρας σου είναι τόσο αρνητικός στο να αλλάξει περιοχή... δεν είναι έτσι εμένα ο άντρας μου ηρθε απο την Πετρούπολη στα Σεπόλια (τι να λέμε τώρα....) του λείπει η περιοχή του αλλα τώρα δεν θα έφευγε απο εδώ γιατί του παρέχει πράγμτα που δεν του παρείχε η άλλη.

δεν ζηταω να ξαναγυρισω θησειο να μενουμε ολοι μαζι στο πατρικο μου ζηταω να ξαναγυρισουμε θησειο να νοικιασουμε ενα σπιτι μονοι μας εννοειται απλως τονιζω οτι στο θησειο μενουν οι δικοι μας και θα εχω κοντα την βοηθεια που θελω και θα κανω και τις δουλειες μου πιο ανετα χωρις να κανω το μωρακι μου βαλιτσα περα δωθε......(ακαδημια πλατωνος-κωλονος εκει ειμαστε τωρα δυστυχως)...
καπου εχεισ δικιο και εσυ αλλα παρτο λιγο ποιο χαλαρα στα 5 λεπτα ειναι η καβαλασ και στα 10 η λενορμαν σουπερ εχει αρκετα αν περπατησεισ κανα 10λεπτο αλλα εχει πολυ ασχημο κοσμο καποτε ηταν πολυ ωραια μην το βλεπεισ τωρα!οχι βεβαια σαν το θησειο.νομιζω οτι αν πεισ στον αντρα σου οτι φοβασαι να κυκλοφοτισεισ θα σε καταλαβει τονισε το!!!

Δε θα διανοούμουν να μου πει ο σύζυγος οτι δε θέλει να μείνει στο σπίτι μου στο Κολωνό που μαι ιδρώτα και αίμα μου έφτιαξαν οι γονείς μου. Ο αντρας μου έμενε Ν. Σμύρνη, σαφώς καλύτερη σα περιοχή, εαν δεν είχα σπίτι δικό μου ή είχε ο συζυγος κάπου αλλού δε θα του έλεγα ξέρεις δε μου αρέσει εκεί, ελα να το νοικιάσουμε για να βρούμε εμεις αλλού. Ειναι σαν να ακυρώνει κάποιος τον κόπο του. Και εμένα δε του άρεσε αλλά μετα απο 6 χρόνια γάμου δε δείχνει να του λείπει η περιοχή του. Οσο για τη συγκοινωνία με εκπλήσει γιατι υπάρχει καλή συγκοινωνία και προς κέντρο και προς περιστέρι και τουλάχιστον 2 μεγάλα σουπερμάρκετ. Πάντα φιλικά και πάντα προσωπική άποψη αυτα που είπα.

Ετσι οπως τα λες βγαζει νοημα ο αντρας σου και οχι εσυ κοριτσι μου (μετα συγχωρησεως κιολας μπορει κατι να μην καταλαβα καλα). Αφου εχετε αγορασμενο εσυ θες να μπειτε σε ενοικιο για να μην ξεβολευεσαι για 10 λεπτα δρομο με το αμαξι? .......εμ δεν ακουγεται πολυ αλτρουιστικο αυτο ακουγεται? Τον αντρα σου τον κοβω μια χαρα μεχρι εδω.....

Και παλι αν παρεξηγησα κατι λυπαμαι.....

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

ο συζηγος μου δεν θελει να φυγουμε απο το σπιτι του πρωτον γιατι ακομα ο ανθρωπος το χρωσταει δευτερον ειναι ενα σπιτι σε καινουργια πολυκατοικια συνχρονο και ευρυχωρο και τριτων γιατι θεωρει οτι δεν θα μπορεσουμε ν'ανταπεξελθουμε οικονομικα με ενα δανειο να τρεχει κι ενα ενοικιο επιπλεον καθε μηνα και τελος δεν εμπιστευεται να το νοικιασει σε ξενους. η λογικη μου συμφωνει μαζι του αλλα η ψυχολογια μου χιλιοδιαφωνει....θα μπορεσω να προσαρμοστω; κι ας ζω δεκα λεπτα απο εκει που θελω...σας εχει συμβει ποτε; μπορει να ακουγεται υπερβολικο αλλα.....

Διαφημίσεις

για μένα το πιο σημαντικό είναι οτι αν τυχει κατι η μανα της, η κουνιάδα της και οποιος αλλος, δε μπορέι να "πεταχτει" από το θησείο να τη βοηθήσει.

η περιοχή εχει υποβιβαστει πολύ και εχει δικιο για τους ξενους και τα σουπερ μαρκετς.

ειστε ακριβως στις γραμμές τυ τρένου, στο υψος της πλατείας αττικής;

age.png

ο συζηγος μου δεν θελει να φυγουμε απο το σπιτι του πρωτον γιατι ακομα ο ανθρωπος το χρωσταει δευτερον ειναι ενα σπιτι σε καινουργια πολυκατοικια συνχρονο και ευρυχωρο και τριτων γιατι θεωρει οτι δεν θα μπορεσουμε ν'ανταπεξελθουμε οικονομικα με ενα δανειο να τρεχει κι ενα ενοικιο επιπλεον καθε μηνα και τελος δεν εμπιστευεται να το νοικιασει σε ξενους. η λογικη μου συμφωνει μαζι του αλλα η ψυχολογια μου χιλιοδιαφωνει....θα μπορεσω να προσαρμοστω; κι ας ζω δεκα λεπτα απο εκει που θελω...σας εχει συμβει ποτε; μπορει να ακουγεται υπερβολικο αλλα.....[/QU

Αυτό θα εξαρτηθεί απο εσενα και μόνο.... πρέπει να κάνεις και εσύ προσπάθειες όχι μόνο στα λογια.. Αν είσαι μονίμως αρνητική μονίμως θα είσαι δυστυχισμένη σου γράψαμε τοσα πράγματα που έχει ο Κολωνός

ο συζηγος μου δεν θελει να φυγουμε απο το σπιτι του πρωτον γιατι ακομα ο ανθρωπος το χρωσταει δευτερον ειναι ενα σπιτι σε καινουργια πολυκατοικια συνχρονο και ευρυχωρο και τριτων γιατι θεωρει οτι δεν θα μπορεσουμε ν'ανταπεξελθουμε οικονομικα με ενα δανειο να τρεχει κι ενα ενοικιο επιπλεον καθε μηνα και τελος δεν εμπιστευεται να το νοικιασει σε ξενους. η λογικη μου συμφωνει μαζι του αλλα η ψυχολογια μου χιλιοδιαφωνει....θα μπορεσω να προσαρμοστω; κι ας ζω δεκα λεπτα απο εκει που θελω...σας εχει συμβει ποτε; μπορει να ακουγεται υπερβολικο αλλα.....

Έχει το δίκιο του ο άνθρωπος που σκέφτεται και το οικονομικό ειδικά αυτές τις εποχές. Όοσν αφορά για τη βοήθεια που μπορεί να χρειαστείς, νασαι σίγουρη ότι αυτός που θέλει να βοηθήσει θα έρθει είτε είσαι στο Θησείο είτε είσαι στη Νέα Μάκρη, αυτό που αντιλαμβάνομαι είναι ότι πέρα από τους προβληματισμούς σου για το θέμα βοήθειας, σούπερ μάρκετ κτλ είναι ότι είσαι δεμένη με την περιοχή που ζούσες και θέλεις να γυρίσεις εκεί. Δεν σ'αδικώ αλλά να σε ρωτήσω τώρα κάτι άλλο: Σκέφτηκες ο άντρας σου να ήταν από νησί και να έπρεπε να τον ακολουθήσεις; Δεν θα είχες καθόλου βοήθεια αν αυτό είναι το θέμα. Πραγματικά δεν σ'αδικώ γι'αυτό που θέλεις και συζήτα το μαζί του αλλά μην γίνει αυτό ο μόνιμος καυγάς σας γιατί είναι κρίμα. Οι γονείς μου μένουν 35 χιλιόμετρα μακρυά μου σε μία πολύ ωραία περιοχή. Εκεί μεγάλωσα και αγαπώ πάρα πολύ το μέρος. Από τη μέρα που αποφάσισα να μείνω με τον άντρα μου δεν ξαναγύρισα ούτε και ένα βράδυ να μείνω εκεί γιατί τώρα το σπίτι μου είναι αλλού. Μόλις χρειαστώ βοήθεια οι γονείς μου τρέχουν (όσο μπορούν βέβαια). Ο δε άντρας μου, για χάρη μου παράτησε την πολλά υποσχόμενη δουλειά του, το ιδιόκτητο σπίτι του και τους ηλικιωμένους γονείς του για να έρθει να ζήσει μαζί μου σε μια πόλη εντελώς άγνωστη γι'αυτόν και έστεισε ζωή, σπίτι, δουλειά και οικογένεια από το μηδέν και μόνος του με μοναδικό φίλο εμένα. Το σπίτι σου φίλη μου είναι εκεί που βρίσκεται και η καρδιά σου. Αν είσαι με το ένα πόδι στον Κολωνό και με το άλλο στο Θησείο θα είσαι σε μία αβεβαιότητα και αναβολή συνεχώς, δεν θα θέλεις να κάνεις πράγματα στο ένα σπίτι γιατί συνεχώς θα σκέφτεσαι ότι θα πας σε άλλο. Σκέψου το λίγο και απόλαυσε αυτό που έχεις...

Εγώ πάλι λέω να μείνετε εκεί που είστε......όλα μια ιδέα είναι....θα βρεις και τον τρόπο να βολεύεσαι σιγά σιγά...μην τον πρήζεις τον άνθρωπο με παράλογες απαιτήσεις.....

Κατά τη γνώμη μου είσαι λίγο παράλογη...και συγνώμη κιόλας...αλλά μου τη σπάει να "δημιουργεί" κάποιος πρόβλημα εκεί που δεν υπάρχει....πρόβλημα θα ήταν αν δεν είχατε σπίτι...

Πού μένεις και δεν έχει σουπερμάρκετ, συγκοινωνίες και τράπεζες?

Εγώ, βέβαια, μένω πάνω από τη Λένορμαν, ανάμεσα στη Λένορμαν και το σταθμό του μετρό αλλά ξέρω ότι η Λένορμαν έχει σίγουρα 2 υποκατ/τα της Εθνικής, 1 της Εμπορικής, 1 της Alpha Bank κι ένα της Eurobank.

Από τη Λένορμαν περνάει τρόλλεϋ κι ένα σωρό λεωφορεία. Ο σταθμός μετρό στο Μεταξουργείο είναι πολύ κοντά, με ένα λεωφορείο είναι 3 στάσεις από την Πλατεία του Κολωνού.

Επίσης, στη Λένορμαν έχει σουπερμάρκετ Γαλαξίας, ΑΒ Βασιλόπουλος και Μαρινόπουλος.

Επίσης, το πάρκο στην Ακαδημία Πλάτωνος είναι υπέροχο. Εγώ με τον άντρα μου πάμε για τρέξιμο κι επίσης πάω με τη μάνα μου για περπάτημα και μετά αράζουμε στα παγκάκια και κάνουμε κους κους. Επίσης, έχει ωραία παιδική χαρά.

Για τους μετανάστες έχεις δίκιο αλλά όλες οι περιοχές του κέντρου είναι γεμάτες μετανάστες. Αν κι εμένα δεν με απασχολούν ιδιαίτερα οι μετανάστες, άλλους όμως τους απασχολούν, οπότε ίσως είναι ένα θέμα/

Βέβαια, το Θησείο είναι άλλο πράγμα, να λέμε και του στραβού το δίκιο. Πολύ θα ήθελα να μένω Θησείο.

Εγώ το σπίτι μου το πήρα με χίλιους κόπους κι έτσι κι ο άντρας μου μού έλεγε ότι δεν θέλει να μείνει εκεί, ειλικρινά δεν ξέρω τι θα έκανα.

Άσε που εγώ είμαι κολλημένη, και στην Κηφισιά να μου δίνανε τζάμπα σπίτι, θα το νοίκιαζα και θα συνέχιζα να μένω εδώ που μένω. Η αλήθεια είναι ότι δεν μένω ακριβώς Κολωνό, είμαι πιο κοντά στο μετρό Σεπόλια και το σπίτι είναι στο ωραιότερο μέρος της περιοχής.

Όμως, δεν θα με ένοιαζε να μείνω και στην Ακαδημία Πλάτωνος, αν ο άντρας μου είχε ένα σπίτι καινούργιο και λειτουργικό.

Όλα μια ιδέα είναι.

Μια φίλη μου αγόρασε με χίλιους κόπους και χίλια βάσανα ένα πολύ όμορφο διαμερισματάκι κι ο τότε σύντροφός της και νυν σύζυγός της, για να την παντρευτεί έθεσε όρο να μη μείνουν εκεί. Το νοίκιασε και μένουν αλλού, πληρώνουν πολύ μεγαλύτερο ενοίκιο απ' ότι η δόση του δανείου, είναι μακριά από τη δουλειά της, έχει προβλήματα με τους κατά καιρούς νοικάρηδες και έτσι τώρα αναγκάζεται να το πουλήσει.

Πολύ κρίμα.

Έχεις πολλά δίκια, σε καταλαβαίνω, αλλά δεν είναι τόσο άσχημα όσο νομίζεις. Προσπάθησε λιγάκι να το δεις με άλλο μάτι, μην είσαι τόσο αρνητική.

Αν πάλι περάσει κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα κι εσύ δεν αντέχεις, τότε συζήτησέ το να φύγετε αλλά ελπίζω ότι θα έχεις συνηθίσει.

Πόσο καιρό μένεις εκεί?

Για το μωρό δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα, το Θησείο είναι κοντά, όπως λες, μόνο 10 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Όλα λύνονται, θέληση κι αγάπη αν υπάρχουν.

5f27b8bd0c.png

Διαφημίσεις

Και ξαναλεω χωρις πολλα λογια κουκλα μου γλυκια. Απαξ και εχετε ηδη ενα μεγαλο σπιτι καινουργιο που το πληρωνετε ακομα (ενα μειων), δεν πατε να μεινετε σε αλλο που θα το νοικιαζετε και ΠΑΛΙ θα το πληρωνετε (δυο μειων). Δεν ειναι λογικο. Κανεις υπομονη και μαθαινεις να αγαπας την περιοχη αυτη. Και στο κατω κατω διπλα στο Θησειο εισαι. Πριν καλα καλα το καταλαβεις θα παιρνεις το καροτσι και θα πηγαινετε βολτα στο Θησειο στους παπουδες. Ουτε καν αμαξι δεν θα χρειαζεσαι. Τι λεμε τωρα. Που να ησουν δηλαδη 1 ωρα αποσταση απο Θησειο. Μιλαμε και συζηταμε για 10 λεπτα δρομο ετσι? Μια βολτα απογευματινη με το καροτσι.....τι συζηταμε τωρα.....

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

για μένα το πιο σημαντικό είναι οτι αν τυχει κατι η μανα της, η κουνιάδα της και οποιος αλλος, δε μπορέι να "πεταχτει" από το θησείο να τη βοηθήσει.

η περιοχή εχει υποβιβαστει πολύ και εχει δικιο για τους ξενους και τα σουπερ μαρκετς.

ειστε ακριβως στις γραμμές τυ τρένου, στο υψος της πλατείας αττικής;

δεν εχουμε σχεση με πλατεια αττικης καθολου κωλονο παμε απο ιερα οδο στριβουμε για σπυρου πατση και φτασαμε...

τι να πω ελπιζω να συνηθισω και να μην συναιχισει να μου κακοφαινεται γιατι δεν με βλεπω καλα...παντως σας ευχαριστω για τις απαντησεις δεκτες ολες......

Και ξαναλεω χωρις πολλα λογια κουκλα μου γλυκια. Απαξ και εχετε ηδη ενα μεγαλο σπιτι καινουργιο που το πληρωνετε ακομα (ενα μειων), δεν πατε να μεινετε σε αλλο που θα το νοικιαζετε και ΠΑΛΙ θα το πληρωνετε (δυο μειων). Δεν ειναι λογικο. Κανεις υπομονη και μαθαινεις να αγαπας την περιοχη αυτη. Και στο κατω κατω διπλα στο Θησειο εισαι. Πριν καλα καλα το καταλαβεις θα παιρνεις το καροτσι και θα πηγαινετε βολτα στο Θησειο στους παπουδες. Ουτε καν αμαξι δεν θα χρειαζεσαι. Τι λεμε τωρα. Που να ησουν δηλαδη 1 ωρα αποσταση απο Θησειο. Μιλαμε και συζηταμε για 10 λεπτα δρομο ετσι? Μια βολτα απογευματινη με το καροτσι.....τι συζηταμε τωρα.....

Για μια φορα ακομα θα συμφωνησω μαζι σου!!!

Δεν καταλαβαινω καν τι συζηταμε δλδ.Οι δικοι μου μενουν 300 χιλιομετρα μακρυα και εσυ κανεις ετσι για 10 λεπτακια?Η πεθερα μου μενει διπλα μου αλλα πολυ θα το χαιρομουνα να εμενε κι αυτη αλλα 300 χλμ μακρυα.

Καλα το οικονομικο δεν το συζηταω...το ξερεις κι απο μονη σου οτι ειναι μεγαλη αφελεια να θες να αφησετε το καινουριο,μεγαλο σπιτακι σας για να πατε στο ενοικιο.

Πραγματικα αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι που ακουω ολο και περισσοτερες κοπελες να παντρευονται και να κλαψουριζουν που δεν ειναι καλα,που εφυγαν μακρυα απο τη μαμα και το μπαμπα,που τους λειπει το πατρικο και ενα σωρο αλλα τετοια.Συγγνωμη αλλα οταν παντρευεσαι και κανεις οικογενεια πρεπει να καταλαβαινεις οτι πλεον εισαι εσυ ο αντρας σου και το παιδι.Τελος.

Στο οτι δε σου αρεσει η περιοχη..να το δεχτω αν και την περιοχη δε τη γνωριζω καθολου.Πριν το γαμο δεν το ηξερες οτι θα πατε να μεινετε εκει?Καποια πραγματα δεν θα επρεπε να ξεκαθαριζονται πριν το γαμο.Τωρα ξαφνικα του ξεφουρνιζεις του αλλου οτι δε σου αρεσει και θελεις να φυγετε?

Καλο μου δες το λιγο διαφορετικα.Διπλα ειναι το Θησειο...θα πηγαινεις και τη βολτουλα σου οπως λεει η φιλη Ellemphriem.

Βρες ασχολιες που να σε ενδιαφερουν στην περιοχη σου και μην εισαι τοσο αρνητικα προκατειλημενη.

Κοίτα να δεις, και εγώ έχω ένα διαμέρισμα στο κέντρο, σχετικά καινούργιο και πολύ καλοφτιαγμένο. Κέντρο όμως δεν μένω ούτε με σφαίρες. Το έχω ενοικιάσει λοιπόν, και με το ενοίκιο +κάτι ακόμα μένουμε σε μια θαυμάσια μονοκατοικία στη Σταμάτα. Κάθε πρωί - πριν ξημερώσει - ακούμε ένα αηδόνι, το πρωί τα πουλακια κλπ κλπ.

Σχετικά με τον ενοικιαστή, ε αυτό είναι λίγο λαχείο. Ευτυχώς αυτοί που έχω τώρα είναι πολύ νοικοκύριδες και συνεπείς.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Κοίτα να δεις, και εγώ έχω ένα διαμέρισμα στο κέντρο, σχετικά καινούργιο και πολύ καλοφτιαγμένο. Κέντρο όμως δεν μένω ούτε με σφαίρες. Το έχω ενοικιάσει λοιπόν, και με το ενοίκιο +κάτι ακόμα μένουμε σε μια θαυμάσια μονοκατοικία στη Σταμάτα. Κάθε πρωί - πριν ξημερώσει - ακούμε ένα αηδόνι, το πρωί τα πουλακια κλπ κλπ.

Σχετικά με τον ενοικιαστή, ε αυτό είναι λίγο λαχείο. Ευτυχώς αυτοί που έχω τώρα είναι πολύ νοικοκύριδες και συνεπείς.

η ακαδημια πλατωνος δεν ειναι κεντρο ειναι κεντρο αποκεντρο γειτονια το μονο προβλημα ειναι οτι εχει πολλους ξενους αν το θεωρεις προβλημα αλλα εχει και πολλους παλιους κατοικους και ειναι σαν παλια γειτονια πηγαινε βολτα στο αλσος γνωρισε αλλες μανουλες και θα δεις οτι εχει πολυ απλο κοσμο που σε δεχεται και σε θεωρει ΦΙΛΟ του.ασχολησου με πραγματα στην περιοχη μαζι με το παιδακι σου εχει και την κιβωτο του κοσμου στον αγιο γιωργη για τα παιδακια.καλεσαι φιλους στο ωραιο σου σπιτακι και σιγα σιγα θα γινει και δικια σου γειτονια....

να κανω μια χαζη ερωτηση:εχετε σπιτι ΔΙΚΟ ΣΑΣ και θελεις να ΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ;;;

ναι καλα διαβασες!!!!! αλλα σε προλαβαινω και λεω για ακομα μια φορα οτι ειναι παραλογο αλλα ρε κοριτσια πως να το κανουμε ειμαι για θησειο με 1000 ''πεταω'' οταν ειμαι εκει μου αλλαζει η διαθεση πως το λενε...δεν σας εχει τυχει; συμφωνει η λογικη οτι δεν ειναι να δινουμε τωρα τζαμπα λεφτα σε ενοικια αλλα η ψυχολογια οταν ειμαι κολωνο καταρεει και τσακωνεται με την λογικη..το ξερετε οτι επειδη καθε τεταρτη εχει λαικη εξω απο το σπιτι μας απο τις 6 το πρωι μεχρι της 5.30 το απογευμα δεν μπορουμε να μπουμε στην πυλοτη να παρκαρουμε κι αναγκαζομαστε να κοβουμε σβουρες μιση εχουμε φτασει και 1 ωρα χωρις υπερβολη να ψαχνουμε μα παρκαρουμε εξω ελεος!!!

ναι καλα διαβασες!!!!! αλλα σε προλαβαινω και λεω για ακομα μια φορα οτι ειναι παραλογο αλλα ρε κοριτσια πως να το κανουμε ειμαι για θησειο με 1000 ''πεταω'' οταν ειμαι εκει μου αλλαζει η διαθεση πως το λενε...δεν σας εχει τυχει; συμφωνει η λογικη οτι δεν ειναι να δινουμε τωρα τζαμπα λεφτα σε ενοικια αλλα η ψυχολογια οταν ειμαι κολωνο καταρεει και τσακωνεται με την λογικη..το ξερετε οτι επειδη καθε τεταρτη εχει λαικη εξω απο το σπιτι μας απο τις 6 το πρωι μεχρι της 5.30 το απογευμα δεν μπορουμε να μπουμε στην πυλοτη να παρκαρουμε κι αναγκαζομαστε να κοβουμε σβουρες μιση εχουμε φτασει και 1 ωρα χωρις υπερβολη να ψαχνουμε μα παρκαρουμε εξω ελεος!!![/quote

σε ποιο σημειο μενεις;ειναι τοσο ασχημη η γειτονια;βεβαια σιγουρα το θησειοειναι πολυ καλυτερο αλλα κ εγω σεπολια μενω κ εχει ομορφα σημεια αρκει να τα βλεπουμε κ να τα ζουμε