Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βαφτίση με θέμα Κρύστάλο!Συμβουλες ιδεες, γνωμες!

siburaki

Recommended Posts

Καλησπέρα σας,

Λοιπόν θέλω να άρχισω να έτοιμάζομαι σίγα σίγα για την βάφτιση της μονάκριβης μου(απο του χρόνου θα γίνει άπλα θέλω να όργανωθω σώστα!)

Εσπάγα το κέφαλι μου για το ποιο έιναι το θέμα μας κ ξάφνικα μου ήρθε η ίδεα!

Το θέμα μας θα είναι το κρύστάλλο!!!:-PΜιας κ το όνομά μας είναι Κρυστάλλενια!Κ κάπου έδω θα ήθελα την βόηθεια σας!

Θα ήθελα να μου δώσετε συμβουλές ίδεες, την γνώμη σας βρε παίδι μου τι να προσέξω τι να κάνω πως να το κάνω κ ότι άλλο πίστευεται ότι θα με βόηθησει!

Ευχάριστω πολύ εκ των προτέρων

Φιλικά Ιωάννα

Διαφημίσεις

βαφτιση με θεμα κρυσταλλο..μμμ.... τη φανταζομαι χειμωνα και το κρυσταλλο σε συνδυασμο με χιονι...παραμυθι,κρυσταλλινο γοβακι,κρυσταλλινο παλατι, η βασιλισσα του χιονιου....

children=world:D

happy children=better world:wink:

Διαφημίσεις

βαφτιση με θεμα κρυσταλλο..μμμ.... τη φανταζομαι χειμωνα και το κρυσταλλο σε συνδυασμο με χιονι...παραμυθι,κρυσταλλινο γοβακι,κρυσταλλινο παλατι, η βασιλισσα του χιονιου....

Φοβερες ιδεες! Το σκεφτομαι κι εγω για την κορη μου...μιας και η βαφτιση θα γινει Γεναρη

siburaki χειμωνα θα την κανετε κι εσεις?

aaK3p3.png FCDMp3.png

Βρηκα εδω παπουτσακι κρυσταλλινο...ειναι μονο το διακοσμητικο βεβαια... Δεν ξερω αν θα τις φτιαξεις μονη σου

http://www.veryniceday.gr/eshop/product.php?productid=2429&cat=209&page=1

Γενικα εδω, εχει αρκετα κρυσταλλινα...Θα το περιορισεις και σε "θεμα"?

aaK3p3.png FCDMp3.png

τωρα που χαζευα τον κατάλογο του Πα΄ριση βρηκα αυτες τις κρυσταλένεις μπάλες που εχουν μεσα μπαλαρινούλες και νεραιδούλες http://www.parisis.com.gr/parisis-katalogos-2010.html ετσι και ειναι κατι σε κρύσταλλο και σε βοηθάει να κανεις τα υπόλοιπα με μπαλαρίνες και νεράιδες που κι αν εχουν δοθει ιδέες εδω .

k4xS.jpg

Καλησπέρα σας, κ ευχάριστω πολύ που μπήκατε στο κόπο να μου άπαντησετε!

Λοιπόν , δεν έχω σκέφτει άκομα πως θα γίνει για αύτο κ άνοιξα το τόπικ για να το σκέφτουμέ πάρεα!

Το σκέφτηκα κ γω να κάνω την βάφτιση χείμωνα με να συνδυάστει με το χιονονιφάδα άλλα !ΑΛλα θα ήθελα ο κάιρος να μην είναι ούτε πολύ ζέστη ούτε πολύ κρύο , δεν άντεχω να πήγαινω σε τέτοιες πέριτπωσεις και να είμαι με τα κάλα βάμμενη στολισμένη κ να ίδρωνω κ να χει 50 βάθμους έξω!!!

Ετσι λέώ να το κάνω η τον Απρίλιο που μας έρχεται (όταν έγινε κ η σύλληψη της!)ή μετα τον Σεπτέμβριο του 2011 που είναι τα γένεθλιά μου!

Οσο αφόρα το θέμα έλεγα να περιοριστω σε άσημι χρώμα γιατι μου κάνει πιο πόλυ σε κρύστάλλο άλλα έτσι θα είναι πολύ δεσμευτικό κ άκομη πιο δύσκολο το όλο θέμα της διακόσμησης που ούτως η άλλως είναι !Ετσι λέω να βάλω διάφορα χρώματακια κρυστάλλακια έτσι κ άλλιως παίδι βαφτίζομω θέλει λίγο χρώμα η ύποθεση!!!!

Επίσης θα ήθελα την γνώμη σας για το τράπεζι που θέλω να κάνω μέτα επείδη δεν θέλω να κάνω κάτι σε τάβερνα , μ άρεσει η ίδεα σε κτήμα κ κάπω΄ς έτσι άλλα δεν το χω ψάξει κ κάθολου απο θέμα οικονομικου(μιας είναι περιορίσμενα τα οικονομικα μου!Γιάτι ουσιάστικά μόνη μου την κάνω βάφτιση , εκτος απο αύτα που πλήρωνει ή νονα τα άλλα είναι μόνο δίκα μοθ)

ΑΝ κάποια κοπελα έχει να προτείνει κάτι απο Θεσσάλονικη θα το έκτιμουσε ιδιαιτερως!

ΦΙλικα Ιώάννα