Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μεταφορά μητρικού γάλα

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!! Έχω μια απορία και θα ήθελα την βοήθειά σας. Σε 1 μήνα περίπου γυρνάω στην δουλειά μου. Θηλάζω αποκλειστικά και θα ήθελα να το συνεχίσω μέχρι το χρόνο και βλέπουμε. Το πρόβλημα μου είναι η μεταφορά του γάλα όταν το βγάζω στην δουλειά μου. Γνωρίζω ότι δεν πρέπει να κουνιέται πολύ και πρέπει να το έχω σε ένα τσαντάκι με παγοκύστες για να μην χάσει πολύ η θερμοκρασία του απο το ψυγείο μέχρι το ψυγείο του σπιτιου μου. Εγώ μένω Γέρακα και δουλεύω Καλλιθέα!!!΄Για να πάω στην δουλειά μου παίρνω λεωφορείο μέχρι μετρό, μετρό μέχρι Σύνταγμα και μετά τρόλεϊ μέχρι Καλλιθέα και έξω απο την δουλειά μου. Ένα "ταξίδι" 1 με 1.30 ώρας και το ίδιο να γυρίσω!!!! Και πές τα καταφέρνω με την θερμοκρασία, με το κούνημα τι κάνω, που το τρόλεϊ και το λεοφωρείο δεν αφήνουν λακούβα για λακούβα!!!! Θα μου βγεί φραπέ το γάλα μου. Να βγάζω και να το πετάω; Άλλος τρόπος δεν υπάρχει για να έρθω στο σπίτι μου. Πώς θα καταλάβω ότι δεν είναι καλό το γάλα μου και να μην το δώσω στο κοριτσάκι μου;;;; Ευχαριστώ πολύ!!!!

Μαριαλένα 11/12/09

Εμμελεια 16/01/12

Στεφανος 8/5/15

23/3/2012 ήρθε και ο ανηψιός!!!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ..Εγω οταν το μωρο τρεφοταν αποκλειστικα με γαλα κ ηθελα να παω καπου κρατωντας ενα γευμα,ειχα βρει τον εξης τροπο..ειχα ενα τσαντακι του νεσκαφε,το οποιο δεν εχω ιδεα πως βρεθηκε στα χερια μου,(μαλλον απο πακετο διαφημιστικο προωθητικο),αλλα θα μπορεις να βρεις σε οικιακα ειδη η σε σουπερ μαρκετ κατι αναλογο,το οποιο ηταν ισοθερμικο..

ειχα κ μια παγοκυστη κυκλικη με ανοιγμα στη μεση(δεν ξερω αν με καταλαβες..),το οποιο υποτιθεται οτι ηταν για να ''τυλιγεις'' μπουκαλι λευκουκρασιου κ να διατηρειται παγωμενο,οποτε εβαζα μεσα το μπουκαλι,το εκλεινα στο τσαντακι κ μεταφεροταν πολυ παγωμενο..

μετα εβαζα σε ενα μπωλ ζεστο νερο κ το αφηνα εκει να ζεσταθει..

θα μπορουσες να κανεις κατι αναλογο..τωρα για το κουνημα τι να σου πω;και εμενα κουνιοταν μεσα στο αυτοκινητο..δεν νομιζω οτι γινοταν αλλιως..

βρε μην σε ανυσηχει το κουνημα δεν θα κουβαλας μπουκαλακι με νιτρογλυκερινη:lol::lol: μητρικο γαλα θα κουβαλας!!!!τιποτα δε 8α παθει!!!αμαρτια να το βγαζεις και να το πετας...........

1kOup2.pngTxJmp3.png

βρε μην σε ανυσηχει το κουνημα δεν θα κουβαλας μπουκαλακι με νιτρογλυκερινη:lol::lol: μητρικο γαλα θα κουβαλας!!!!τιποτα δε 8α παθει!!!αμαρτια να το βγαζεις και να το πετας...........

:lol::lol::oops::lol::lol::lol: Έχεις δίκιο!!! Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση και εσένα boulou. Ένα τέτοιο τσαντάκι το έχω ήδη, μόνο παγοκύστη μου μένει να πάρω. Ευχαριστώ κορίτσια!!!

Μαριαλένα 11/12/09

Εμμελεια 16/01/12

Στεφανος 8/5/15

23/3/2012 ήρθε και ο ανηψιός!!!