Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Καλημέρα σας! Ο σταθμός "Πινόκιο" στο Μοσχάτο είναι συμβεβλημένος με το ταμείο της δουλειάς μου και σκέφτομαι να πάω εκεί την μικρή μου από Σεπτέμβριο που θα είναι ενός έτους και θα επιστρέψω στην δουλειά. Βέβαια εγώ μένω Δάφνη και δεν φτάνει ως εδώ το σχολικό αλλά μπορούν να την παραλαμβάνουν από την δουλειά μου στο Κουκάκι. Ποιές είναι οι εμπειρίες σας από τον σταθμό; Πήγα χτες το απόγευμα με ραντεβού και οι εγκαταστάσεις ήταν ικανοποιητικές σε σχέση με άλλους που έχω επισκεφτεί. Θα πάω μες στην εβδομάδα να τον δω και σε λειτουργία πριν την γράψω. Τι λέτε;;;

39of6754xr8myz8h.png

Διαφημίσεις

Τελικά την έγραψα.Πήγα ένα πρωί που λειτουργούσε και τον είδα το σταθμό και με παιδάκια.Δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα κιόλας αλλά είναι η καλύτερη εναλλακτική μου αυτή τη στιγμή.Περιμένω μέχρι τέλος του Ιουλίου και τα αποτελέσματα από τους σταθμούς του Δήμου Δαφνής μήπως τελικά την πάρουν εκεί.Αν έχετε καμία εμπειρία από τον Πινόκιο παρακαλώ να την μοιραστείτε μαζί μου για να με βοηθήσετε στην τελική μου επιλογή όταν έρθει η ώρα!Σας ευχαριστώ πολύ!

39of6754xr8myz8h.png

• 2 weeks later...

Είμαι νηπιαγωγός στον σταθμό ΠΙΝΟΚΙΟ και παρ'όλο που εγώ έχω μεγαλύτερα παιδάκια στην τάξη μου, θέλω να σου πω ότι οι συνάδελφοι κάνουν εξαιρετική δουλειά, προσέχουν και αγαπούν πολύ τα παιδιά και επειδή έχω εργαστεί κ σε μεγαλύτερα σχολεία, η δουλειά που γίνεται είναι πολύ καλύτερη από πολλά άλλα. Αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος που κ εγώ σαν εκπαιδευτικός παρέμεινα τελικά εκεί. Οι γονείς που περνάνε είναι πολύ ευχαριστημένοι κ συνήθως γράφουν κ τα υπόλοιπα παιδιά τους γι'αυτό κ έχουμε πολλά παιδιά που είναι χρόνια στον σταθμό. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για την επιλογή σου πάντως!

Ένας γνωστός μας που πηγαίνει τον μικρό του από μωρό είναι πολύ ευχαριστημένος με την δουλειά που γίνεται αλλά όχι τόσο πολύ με τις εγκαταστάσεις. Πάντως επειδή το ξέρω το παιδάκι είναι πολύ προχωρημένο για την ηλικία του μπορεί να είναι και θέμα παιδιού αλλά σίγουρα παίζει τον ρόλο του και ο σταθμός.

5KRfp2.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ εγραψα το γιο μου που θα ειναι 2,5 το Σεπτέμβριο στον ΠΙΝΟΚΙΟ (μετά απο μια σχετική έρευνα αγοράς που έκανα) και χάρηκα που διάβασα και στο φορουμ καλά λογια γιατι ενα άγχος το έχω ομολογουμένως.

Εμπειρίες θα μοιραστώ μαζί σας απο Σεπτέμβριο και ελπίζω να είναι και οι δικές μου καλές.

Πάντως η διευθύντρια μου φάνηκε πολύ συνεργάσιμη και ζεστή σαν άνθρωπος, μου άρεσε η αυλή που είναι αφενός εσωτερική - για λόγους ασφαλείας - και αφετέρου αρκετά μεγάλη με πολλά παιχνίδια.

Δεν ενθουσιάστηκα με τις εγκαταστάσεις αλλά άκουσα κι εγω καλά λογια απο μια άλλη κοπέλα που έχει το γιο της ήδη απο πέρσυ εκεί.

Είμαι νηπιαγωγός στον σταθμό ΠΙΝΟΚΙΟ και παρ'όλο που εγώ έχω μεγαλύτερα παιδάκια στην τάξη μου, θέλω να σου πω ότι οι συνάδελφοι κάνουν εξαιρετική δουλειά, προσέχουν και αγαπούν πολύ τα παιδιά και επειδή έχω εργαστεί κ σε μεγαλύτερα σχολεία, η δουλειά που γίνεται είναι πολύ καλύτερη από πολλά άλλα. Αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος που κ εγώ σαν εκπαιδευτικός παρέμεινα τελικά εκεί. Οι γονείς που περνάνε είναι πολύ ευχαριστημένοι κ συνήθως γράφουν κ τα υπόλοιπα παιδιά τους γι'αυτό κ έχουμε πολλά παιδιά που είναι χρόνια στον σταθμό. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για την επιλογή σου πάντως!

Έλενα ελπίζω να έχεις δίκιο και να κάνουμε και δεύτερα παιδια τα οποία θα σας εμπιστευτούμε :)

Πάντως χαίρομαι που είσαι καθησυχαστική και γνωρίζεις τα πράγματα εκ των εσω!!!

Μήπως θα έχεις την τάξη που θα είναι ο γιος μου? να σε γνωρίσω αμα είναι :)

db0ip3.png