Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ειρωνία....

ΝΤΟΛΗ

Recommended Posts

Καλησπέρα και από μένα. Με λένε Ντόλη και σήμερα έμαθα ότι είμαι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι μου .......και ναι αν όλα πάνε καλά θα γεννήσω Ιούνιο. Και η πλάκα είναι ότι και ο γιος μου έχει γενέθλια στις 18 Ιουνίου...Επιπλέον επειδή θα γεννήσω με καισαρική σκέφτομαι αν έχω την δυνατότητα να επιλέξω την ίδια ημερομηνία. Πως σας φαίνεται αυτό?:lol:

Αυτό ήταν το πρώτο μου μήνυμα στο θέμα του forum "Ποιες γεννάμε Ιούνιο" και το έγραψα στις 31-10-2009.

Αύριο είναι 18 Ιουνίου...Ο γιόκας μου έχει τα γενεθλιάκια του, όμως δεν θα είναι εδώ ο αδελφούλης του που θα του έδινε μεγάλη χαρά...

Τα συναισθήματα αντιφατικά, ο πόνος έχει επανέλθει ξανά και εγώ εξακολουθώ να αναρωτιέμαι το γιατί.

Γιατί συμβαίνει αυτό...πόσες αντοχές μπορεί να έχει ένας άνθρωπος;

Μωρό μου, τα όνειρα που έκανα για σένα θα μείνουν ανεκπλήρωτα, δεν μου έχει μείνει από σένα ούτε η αίσθηση μιας αγκαλιάς...

4iqfp2.png?nAtPrUav

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 75
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα,

δεν το χω βιώσει αλλα σαν μαμα νιώθω οσο μπορώ τον πόνο σου. εχεις ενα παιδάκι ομως που σε χρειάζεται κ απ οτι βλεπω εισαι μικρη. αν το θέλεις θα κάνεις και 2ο. το κενο που σου άφησε αυτο δεν θα κλείσει ποτε τελείως παντα θα υπάρχει ενα αγκαθάκι. πίστεψε με θα ήταν πολυ μεγαλύτερος ο πόνος αν σου είχε μείνει εστω και μια αγκαλιά. κουράγιο σου ευχομαι. κοίτα τα μάτια του παιδιού σου και αντλησε δύναμη.

M6bap3.png

cik1p3.png

Ντόλυ μου κουράγιο!! μετά το θετικό μήνυμα της κατερίνας για μια στιγμή διαβάζοντας το δικό σου νομισα ότι και εσύ είχες ένα θετικό τεστ!! μακαρι να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά!!! και σε ευχαριστώ για όση δύναμη μου έχεις δώσει

Αχ καλή μου...:cry::cry:Λυπάμε που ηρθαν έτσι τα πράγματα...να σκέφτεσαι οτι υπάρχουν κ χειρότερα....Μην ξεχνάς οτι έχεις τουλαχιστον το γιόκα σου...τον οποιο να το χαιρεσαι κ να τον δεις οπως επιθυμεις...Ευχομαι γρήγορα να αποκτήσει κ ενα αδερφάκι...κουραγιο...

JiM5NjA7JiM5NDU7JiM5NTU7JiM5NTM7ICYjOTQ1OyYjOTYwOyYjOTU5OyAmIzk2NDsmIzk1MTsmIzk1NzsgJiM5NDU7JiM5NjE7JiM5Njc7JiM5NTE7Li4uLi4u.jpg

σου ευχομαι με ολη μου την ψυχη, του χρονου 18 ιουνιου, η μερα να σε βρει να ψωνιζεις μωρουδιακα στο μπεμπακι σου!!!!

:P

ειμαι μεντιουμ λεμε!!!!!!! ;)

ρωτα και τις αλλες, τι εχω πει!!!!!

ετσι θα γινει, τελος!!!!

:D:D:D:D:D

Διαφημίσεις

Γλυκιά μου Ντόλη, προσπάθησε να το βάλεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου, το ξέρω είναι δύσκολο να το ξεπεράσεις, αλλά πρέπει να σκέφτεσαι ότι έχει κι άλλο παιδί ΠΟΥ ΣΕ χρειάζεται.

Δεν σου λεω να το ξεχάσεις, αλλά να το θυμάσαι σαν ένα κακό όνειρο, μακρινή ανάμνηση, ΔΕΝ κερδίζεις τίποτα με αυτό τον τρόπο, γίνεσαι κουρέλι.

Είσαι ήδη δυνατή, έκανες πολλά, προσπάθησες, πήγες στον γεννετιστή, δεν άφησες το θέμα στην τύχη του, το ξέρω ΑΛΛΑ κοίτα το μέλλον και όπως είπαν και οι κοπέλες παραπάνω, θα αποκτήσεις κι άλλο μωράκι, γιατί το αξίζεις.

Επίσης θα σου υπενθυμίσω αυτό που είχε γράψει και μια άλλη κοπέλα στο άλλο τόπικ σου, καλό είναι για σένα να αποχωριστείς το τικεράκι του αποχαιρετισμού!!! ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ

edit: Να τα χιλιάσει ο γιος σου για αύριο, γερός δυνατός και ευτυχισμένος

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Κούραγιο γλυκειά μου και δύναμη. Είναι πολύ δύσκολο αυτό που περνάς έχεις όμως το γιο σου και θα πρέπει να είσαι δυνατή γι αυτόν και τον άντρα σου. Σκέψουν ότι παρόμοιες καταστάσεις περνάνε μανούλες που δεν έχουν άλλο παιδάκι και πάρε κουράγιο

ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Κούραγιο γλυκειά μου και δύναμη. Είναι πολύ δύσκολο αυτό που περνάς έχεις όμως το γιο σου και θα πρέπει να είσαι δυνατή γι αυτόν και τον άντρα σου. Σκέψουν ότι παρόμοιες καταστάσεις περνάνε μανούλες που δεν έχουν άλλο παιδάκι και πάρε κουράγιο

Εμεις οι ανθρωποι ορίσαμε μονάδες μέτρησης του χρόνου απλά για να βασανιζόμαστε με το αγχος που μας προκαλεί.Ναι μπορεί μια ημερομηνία να είναι βασανιστική αλλα πιστεύω ότι για την καθεμια απο εμας είναι καθοριστική.Μετα απο αυτη μποούμε να συνεχίσουμε αφήνοντας πίσω το διαστημα που μας στοιχειωνε.Εζησα ότι έζησες και σε καταλαβαίνω απόλυτα ομως δες αυτη τη μέρα σαν μια καλή αφορμή για να βάλεις στο πιο ομορφο κουτί της καρδιάς σου το μωρακι και να συνεχίσεις για το επόμενιο.Αλλωστε αυριο είνια μέρα χαράς!Σαν αυριο γεννησες το Μιχαλάκη και ενιωσες την ευλογία της μανούλας!

Koritsia ime k egw kenuria sto forum ala Mia apo esas pou exoun viosei akrivos to idio...prin ena Mina exasa to Moro mou - mas, to koritsaki mas tin kitty mou...ixa Mia telia egimosini k tpt den prominie afto pou tha zisame...apla k eno kimimun stamatise h kardula tis kathws to prwi pu xipnisa, xipnisa mono egw. Sthn Kliniki diapistwthikan oi arnitikoi palmoi k apo xekinisan Ola. Egw 20 wres stin edatiki gia na tin Genisw kanonika ala pote na tin parw agalia...swmatika vgika gerh k vgika sidoma ala girisame oi 2 mas se ena spiti pu Itan etimo na tin ipodextei kathws apomenan mono liges meres Apo tin hmerominia pu tha geniotan. Oles pu distixos exete zisi afto to drama xerw oti me niothete apolita egw thelw apla na sas ipenthimisw pws distixos h zwh exi k lipes ala eftixos tulaxiston mas estile kalous sidrofus-sizigus pu ine dipla mas gia na mas stirizun afton ton diskolo Kero.miliste mazi tus k o theos pistevw oti. Tha mas stili is diplun oti mas sterise gia kapion logo pu mono Aftos xeri Isos k gia na mas profilaxi apo Kati xirotero...kuragio gt h zwh sinexizete etso k alios k na imaste esiodoxes gia to melon me ena Gero moraki se oles mas. Al

eftixos tulaxiston mas estile kalous sidrofus-sizigus pu ine dipla mas gia na mas stirizun afton ton diskolo Kero.miliste mazi tus k o theos pistevw oti. Tha mas stili is diplun oti mas sterise gia kapion logo pu mono Aftos xeri Isos k gia na mas profilaxi apo Kati xirotero...kuragio gt h zwh sinexizete etso k alios k na imaste esiodoxes gia to melon me ena Gero moraki se oles mas. Al

Εχεις πολυ δυναμη μέσα σου...δεν ξέρεις ποση μου δίνεις κ εμενα...εχεις δικιο...Ο Θεουλης για καποιο λόγο τα κάνει ολα σιγουρα για καλυτερα, οσο κ αν μας ποναει....Κ ναι θα μας βοηθήσει....Εισαι πολυ γλυκια...

JiM5NjA7JiM5NDU7JiM5NTU7JiM5NTM7ICYjOTQ1OyYjOTYwOyYjOTU5OyAmIzk2NDsmIzk1MTsmIzk1NzsgJiM5NDU7JiM5NjE7JiM5Njc7JiM5NTE7Li4uLi4u.jpg

Διαφημίσεις

Kalh mu h eswterikh dinami ine mono h thelisi mu na ginw xana manoula...emis pu viosame ton Thanato me ton xirotero tropo xerume pws h zwh ine brosta mas...o keros ine brosta mas, imaste zodanes k to skini tha mas adexi arki na kratame to xeri twn adrwn mas k mazi oles k h kathe Mia xehorista tha proxorisyme...

Κοριτσάκια μου αγαπημένα...σας ευχαριστώ πολύ όλες....

Σήμερα έκανα ένα βήμα πίσω, αλλά νομίζω ότι ήρθε η ώρα να κάνω δύο βήματα μπροστά...Τα τελευταία επτά χρόνια, η γέννηση του παιδιού μου είναι το σημαντικότερο γεγονός της ζωής μου, η ημέρα που μου δίνει την μεγαλύτερη χαρά..γιορτάζω κι εγώ μαζί του και αυτό σκοπεύω να κάνω και αύριο...το μωρό μου που έφυγε, θα έχει πάντα την δική του θέση στην καρδιά μου..όμως πρέπει να προχωρήσω και σας ευχαριστώ που μου το υπενθυμίζετε που και που...

Τελικά χρειάζονται και αυτά τα πισωγυρίσματα...μας δίνουν την ώθηση να πάμε παρακάτω...νιώθω λίγο πιο δυνατή τώρα.

Σας ευχαριστώ για ακόμη μια φορά...

4iqfp2.png?nAtPrUav

Εμεις οι ανθρωποι ορίσαμε μονάδες μέτρησης του χρόνου απλά για να βασανιζόμαστε με το αγχος που μας προκαλεί.Ναι μπορεί μια ημερομηνία να είναι βασανιστική αλλα πιστεύω ότι για την καθεμια απο εμας είναι καθοριστική.Μετα απο αυτη μποούμε να συνεχίσουμε αφήνοντας πίσω το διαστημα που μας στοιχειωνε.Εζησα ότι έζησες και σε καταλαβαίνω απόλυτα ομως δες αυτη τη μέρα σαν μια καλή αφορμή για να βάλεις στο πιο ομορφο κουτί της καρδιάς σου το μωρακι και να συνεχίσεις για το επόμενιο.Αλλωστε αυριο είνια μέρα χαράς!Σαν αυριο γεννησες το Μιχαλάκη και ενιωσες την ευλογία της μανούλας!

Κατερινούλα μου, ξέρεις πόσο πολύ ήθελα να μείνεις έγκυος εσύ πρώτη...τώρα μπορώ να πάρω σειρά εγώ και οι άλλες κοπέλες που έχουν βρεθεί στη θέση μας...

Πραγματικά, τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την ημέρα που έφερα τον Μιχάλη μου στον κόσμο...ανακαλώ στη μνήμη μου την κάθε λεπτομέρεια, μπορώ σχεδόν να μυρίσω και την μυρωδιά του όταν τον πήρα για πρώτη φορά στην αγκαλιά μου...αίσθηση που δεν θα ξεχάσω ποτέ...Η απόλυτη ευτυχία...Θα το νιώσεις σύντομα καλή μου και θα έχει διπλή αξία για σένα...

4iqfp2.png?nAtPrUav

Καλησπέρα και από μένα. Με λένε Ντόλη και σήμερα έμαθα ότι είμαι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι μου .......και ναι αν όλα πάνε καλά θα γεννήσω Ιούνιο. Και η πλάκα είναι ότι και ο γιος μου έχει γενέθλια στις 18 Ιουνίου...Επιπλέον επειδή θα γεννήσω με καισαρική σκέφτομαι αν έχω την δυνατότητα να επιλέξω την ίδια ημερομηνία. Πως σας φαίνεται αυτό?:lol:

Αυτό ήταν το πρώτο μου μήνυμα στο θέμα του forum "Ποιες γεννάμε Ιούνιο" και το έγραψα στις 31-10-2009.

Αύριο είναι 18 Ιουνίου...Ο γιόκας μου έχει τα γενεθλιάκια του, όμως δεν θα είναι εδώ ο αδελφούλης του που θα του έδινε μεγάλη χαρά...

Τα συναισθήματα αντιφατικά, ο πόνος έχει επανέλθει ξανά και εγώ εξακολουθώ να αναρωτιέμαι το γιατί.

Γιατί συμβαίνει αυτό...πόσες αντοχές μπορεί να έχει ένας άνθρωπος;

Μωρό μου, τα όνειρα που έκανα για σένα θα μείνουν ανεκπλήρωτα, δεν μου έχει μείνει από σένα ούτε η αίσθηση μιας αγκαλιάς...

16 ιουνιου 2009 εχασα το κοριτσακι μου...ετσι ενιωθα κ εγω χτες σκεφτομουν την ημερομηνια την ημερα περισυ το χειρουργειο...που ηθελα να φυγω την ωρα που με ναρκωναν...ολα...

αλλα η μπεμπα μου ειναι στην καρδια μου καποια στιγμη οταν γερασω θα παω κ εγω κοντα της...θα την δω...ελπιζω να με συγχωρεση η ψυχουλα μου...σαγαπαω κοριτσακι μου κ παντα θα σαγαπαω.

τωρα ακριβως ιδιες ημερομηνιες περιμενω την νεα μπεμπα κ ευχομαι μονο να ειναι καλα...οταν τελειωσω με την β επιπεδου θα ηρεμησω...

δεν γινετε οτι κακο υπαρχει να το περασουμε εμεις, ο θεος θα μας βοηθησει.

16 ιουνιου 2009 εχασα το κοριτσακι μου...ετσι ενιωθα κ εγω χτες σκεφτομουν την ημερομηνια την ημερα περισυ το χειρουργειο...που ηθελα να φυγω την ωρα που με ναρκωναν...ολα...

αλλα η μπεμπα μου ειναι στην καρδια μου καποια στιγμη οταν γερασω θα παω κ εγω κοντα της...θα την δω...ελπιζω να με συγχωρεση η ψυχουλα μου...σαγαπαω κοριτσακι μου κ παντα θα σαγαπαω.

τωρα ακριβως ιδιες ημερομηνιες περιμενω την νεα μπεμπα κ ευχομαι μονο να ειναι καλα...οταν τελειωσω με την β επιπεδου θα ηρεμησω...

δεν γινετε οτι κακο υπαρχει να το περασουμε εμεις, ο θεος θα μας βοηθησει.

Γνωρίζω την ιστορία σου καλή μου...Είσαι κι εσύ ένα παράδειγμα ότι η ελπίδα είναι εκεί έξω και μας περιμένει...Εύχομαι με όλη τη δύναμη της ψυχής μου τα καλύτερα νέα στο Β'επιπέδου..καταλαβαίνω την αγωνία σου, αλλά όλα θα πάνε καλά...

4iqfp2.png?nAtPrUav

Διαφημίσεις

Γνωρίζω την ιστορία σου καλή μου...Είσαι κι εσύ ένα παράδειγμα ότι η ελπίδα είναι εκεί έξω και μας περιμένει...Εύχομαι με όλη τη δύναμη της ψυχής μου τα καλύτερα νέα στο Β'επιπέδου..καταλαβαίνω την αγωνία σου, αλλά όλα θα πάνε καλά...

Τοσες προσευχες μαζεμενες η μια για την αλλη θα μας ακουσει δεν γινετε...

εμενα παντως με ακουσε στις 6 εβδομαδες εκανε το θαυμα του.

Το ξερω οτι ολα θα πανε καλα...λιγες μερες μειναν για μενα να χαρω κ εγω την εγκυμοσυνη μου.

ΝΤΟΛΗ μου, αύριο έχω επέτειο γάμου. Κλείνω δυο χρόνια.

Στις 18 Ιουνίου 2008 παντρεύτηκα και δεν είχα στο μυαλό μου ως συνειδητή σκέψη να κάνω ένα παιδί, έλεγα ότι θα έρθει, δεν είχα άγχος. Δυο μήνες μετά έμεινα έγκυος και σκεφτόμουν ότι στην 1η επέτειο γάμου θα έχω το μωράκι μας αγκαλιά. Δυστυχώς είχα παλλίνδρομη κύηση. Ήρθε η 1η επέτειος, άδεια η αγκαλιά.

Ξαναέμεινα έγκυος και θα γένναγα κοντά στην επέτειο κι έλεγα ότι ο Θεός με λυπήθηκε και θα μου χαρίσει το μωράκι μου για τη δεύτερη επέτειο. Ξανά παλλίνδρομη κύηση. Ήρθε και η δεύτερη επέτειος, άδεια η αγκαλιά, άδεια και η κοιλιά.

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο Θεός γελάει.

Όμως, δεν θα το βάλω κάτω.

Χρόνια πολλά στον γιόκα σου, να τα εκατοστήσει, να είναι γερός και δυνατός!

5f27b8bd0c.png

Στις 18 Ιουνίου 2008 παντρεύτηκα και δεν είχα στο μυαλό μου ως συνειδητή σκέψη να κάνω ένα παιδί, έλεγα ότι θα έρθει, δεν είχα άγχος. Δυο μήνες μετά έμεινα έγκυος και σκεφτόμουν ότι στην 1η επέτειο γάμου θα έχω το μωράκι μας αγκαλιά. Δυστυχώς είχα παλλίνδρομη κύηση. Ήρθε η 1η επέτειος, άδεια η αγκαλιά.

Ξαναέμεινα έγκυος και θα γένναγα κοντά στην επέτειο κι έλεγα ότι ο Θεός με λυπήθηκε και θα μου χαρίσει το μωράκι μου για τη δεύτερη επέτειο. Ξανά παλλίνδρομη κύηση. Ήρθε και η δεύτερη επέτειος, άδεια η αγκαλιά, άδεια και η κοιλιά.

Εννοειτε δεν το βαζουμε κατω(οσο κ αν ποναει)....πιστη χρειαζεται...του χρονου θα εχουμε ολεσ ενα μωρο (με την δυναμη του Θεου) κ θα μιλαμε γιαυτο.....

Χρόνια πολλά στον γιόκα σου, να τα εκατοστήσει, να είναι γερός και δυνατός!

Ιόλη μου, πόσο δίκιο έχεις για τα σχέδια που κάνουμε εμείς οι άνθρωποι...Σ'ευχαριστώ για τις ευχές σου...... Χρόνια πολλά και σε σας, να είστε πάντα μαζί αγαπημένοι κι ενωμένοι και σύντομα θα γίνεται τρεις.

4iqfp2.png?nAtPrUav

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ

ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.

ΚΑΤΑΡΧΗΝ, "ΝΤΟΛΥ" ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΟΥ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΛΑ !!!! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ,ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΜΑΡΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!

ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ή ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΟ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΙΖΩ ΝΑ ΛΕΩ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ. ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ (2,5 ΕΤΩΝ) ΑΠΟ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΠΟΝΟ ΤΡΟΠΟ ...ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ...ΛΕΓΟΝΤΑΣ ..."ΜΑΜΑ ΜΟΥ!".

ΕΠΕΣΑ ΣΕ ΒΑΡΕΙΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ (ΙΑΤΡΙΚΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΑ) ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΤΛ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΜΟΥ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 1 ΧΡΟΝΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ... ΥΠΗΡΧΕ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΧΑΣΑ... ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ... ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ (ΚΟΝΤΕΥΕΙ 4 ΕΤΩΝ) ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟΥΛΗ ΤΗΣ...

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΔΑΚΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΕΦΕΡΝΕ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΛΙΓΗ ΧΑΡΑ .... ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ.... ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟΝ 4ο ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΙΤΙΑ ΑΠ'ΟΣΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΠΕΒΑΛΑ... ΤΟ ΕΧΑΣΑ ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ (ΜΑΛΛΟΝ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ).... ΘΑ ΓΕΝΝΟΥΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ 22/06/2010 ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ... ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ....

ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΙΣ 03/06/2005 ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ (ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ) ΚΑΙ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑΚΙΑ ΜΑΣ .... ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ'ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΗΝΑΣ....

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ... ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ..ΕΙΝΑΙ.... ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ... ΟΛΟΙ ΘΑ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ,,,,ΑΡΓΑ ή ΓΡΗΓΟΡΑ ..... ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΕΛΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ,ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΝΕ,ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ...ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ....

An angel in the book of my life wrote down my baby's birth... Then whispered as she closed the book "... too beautiful for earth " .........

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ

ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.

ΚΑΤΑΡΧΗΝ, "ΝΤΟΛΥ" ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΟΥ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΛΑ !!!! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ,ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΜΑΡΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!

ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ή ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΟ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΙΖΩ ΝΑ ΛΕΩ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ. ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ (2,5 ΕΤΩΝ) ΑΠΟ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΠΟΝΟ ΤΡΟΠΟ ...ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ...ΛΕΓΟΝΤΑΣ ..."ΜΑΜΑ ΜΟΥ!".

ΕΠΕΣΑ ΣΕ ΒΑΡΕΙΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ (ΙΑΤΡΙΚΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΑ) ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΤΛ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΜΟΥ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 1 ΧΡΟΝΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ... ΥΠΗΡΧΕ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΧΑΣΑ... ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ... ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ (ΚΟΝΤΕΥΕΙ 4 ΕΤΩΝ) ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟΥΛΗ ΤΗΣ...

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΔΑΚΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΕΦΕΡΝΕ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΛΙΓΗ ΧΑΡΑ .... ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ.... ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟΝ 4ο ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΙΤΙΑ ΑΠ'ΟΣΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΠΕΒΑΛΑ... ΤΟ ΕΧΑΣΑ ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ (ΜΑΛΛΟΝ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ).... ΘΑ ΓΕΝΝΟΥΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ 22/06/2010 ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ... ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ....

ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΙΣ 03/06/2005 ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ (ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ) ΚΑΙ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑΚΙΑ ΜΑΣ .... ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ'ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΗΝΑΣ....

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ... ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ..ΕΙΝΑΙ.... ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ... ΟΛΟΙ ΘΑ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ,,,,ΑΡΓΑ ή ΓΡΗΓΟΡΑ ..... ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΕΛΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ,ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΝΕ,ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ...ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ....

Στις δύσκολες στιγμές που πέρασα αφου εχασα το μωρό μου σκεφτόμουν πως αν προλάβαινα να το ζήσω έστω και μια μέρα η κατάστασή μου θα ήταν ακόμη χειρότερη.Εσυ το έζησες 2,5 ολόκληρα χρονια και μπορείς και ελπίζεις.Μπραβο σου μανούλα, μάλλον η κορούλα σου σου δίνει τρομερή δύναμη.Η ΠΑναγίτσα να σας φυλάει..

... ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ... ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΞΥΠΝΑΩ ΜΡ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΛΕΩ "ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ" ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ "ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΜΑΑΑΑ" ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ... ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ...

ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΡΕΝΑ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟΥΛΗ ΤΗΣ ΤΟΣΟ ΣΥΓΚΗΝΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΕ ΣΚΛΑΒΩΝΟΥΝ...

ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ... ΗΛΠΙΖΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΟΟΟΟΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΔΑΚΙ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ .. ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ... ΑΛΛΑ ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ ??? ΜΙΑ ΜΟΝΑΧΗ,ΣΤΗΝ ΑΓ.ΕΙΡΗΝΗ ΤΗΝ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΩ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΑΝ ΑΠΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΡΗΚΕ ΓΟΝΑΤΙΣΤΗ ΝΑ ΚΛΑΙΩ ? "ΑΧ! ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ,,, Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΩΡΟΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ... ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕ... ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΕ ΕΣΩΣΕ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ..."

An angel in the book of my life wrote down my baby's birth... Then whispered as she closed the book "... too beautiful for earth " .........

BAΣΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ???? ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΑΔΕΛΦΑΚΙ ΤΟΥ. ΌΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΜΩΡΟ ΝΕΚΡΟ, ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΟΤΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ "ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΓΕΝΝΟΥΣΕΣ, ΝΑ ΤΟ ΕΒΛΕΠΕΣ ΝΑ ΤΟ ΖΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΘΑΙΝΕ ΚΑΤΙ" ΤΩΡΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕ ΤΟΤΕ. ΕΚΛΑΨΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΤΕΛΙΚΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ!!!!!

ΝΤΟΛΗ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑς ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ!!!!

ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ!

... ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ... ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΞΥΠΝΑΩ ΜΡ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΛΕΩ "ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ" ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ "ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΜΑΑΑΑ" ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ... ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ...

ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΡΕΝΑ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟΥΛΗ ΤΗΣ ΤΟΣΟ ΣΥΓΚΗΝΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΕ ΣΚΛΑΒΩΝΟΥΝ...

ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ... ΗΛΠΙΖΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΟΟΟΟΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΔΑΚΙ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ .. ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ... ΑΛΛΑ ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ ??? ΜΙΑ ΜΟΝΑΧΗ,ΣΤΗΝ ΑΓ.ΕΙΡΗΝΗ ΤΗΝ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΩ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΑΝ ΑΠΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΡΗΚΕ ΓΟΝΑΤΙΣΤΗ ΝΑ ΚΛΑΙΩ ? "ΑΧ! ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ,,, Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΩΡΟΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ... ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕ... ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΕ ΕΣΩΣΕ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ..."

Την προηγούμενη εβδομάδα βρήκα κάπια βιντεάκια σχετικά με την ζωή παιδιών που πάσχουν απο την πάθηση που είχε κια το δικό μας και ναι, όντως το ότι το χάσαμε δεν ήταν τιμωρία.Ηταν ευλόγία που μας το έστειλε ο Θεός κια λύτρωση που το πήρε κοντά του για να μην υποφέρει σ ενα κόσμο ανίκανο να φιλοξενήσει μια πληγωμένη ψυχούλα.Ο Αντρίκος μουπάντα θα υπάρχει στην Καρδιά μας και μακάρι το αδερφάκι του που τώρα είναι ένα σποράκι, να βγει γερό...

Την προηγούμενη εβδομάδα βρήκα κάπια βιντεάκια σχετικά με την ζωή παιδιών που πάσχουν απο την πάθηση που είχε κια το δικό μας και ναι, όντως το ότι το χάσαμε δεν ήταν τιμωρία.Ηταν ευλόγία που μας το έστειλε ο Θεός κια λύτρωση που το πήρε κοντά του για να μην υποφέρει σ ενα κόσμο ανίκανο να φιλοξενήσει μια πληγωμένη ψυχούλα.Ο Αντρίκος μουπάντα θα υπάρχει στην Καρδιά μας και μακάρι το αδερφάκι του που τώρα είναι ένα σποράκι, να βγει γερό...

ΣΥΓΝΩΜΗ,

ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.

ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΠΟ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ ?

ΠΟΣΟ ΕΤΩΝ?

ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΦΟΡΤΙΖΩ ... ΑΠΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...