Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΦΟΡΗΤΟΣ ΠΟΝΟΣ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΑΠΟ ΔΑΓΚΩΜΑ!!!!!!

παπί

Recommended Posts

Σας παρακαλώ χρειάζομαι βοήθεια και αν είναι δυνατόν ΑΓΛΑΙΑ ειδικά τη δική σου ως πιο ειδικός...θηλάζω το κοριτσάκι μου σχεδόν 20 μήνες, εχει τύχει αρκετές φορές κατα τη διάρκεια του θηλασμού όταν έβγαζε δόντια να με δαγκώσει αλλά σήμερα το μεσημέρι με δάγκωσε τοσο δυνατά που άνοιξε η θηλή έτρεχε αίμα για αρκετά λεπτά και απο εκείνη την ώρα πονάω αφόρητα.. ο πόνος φτάνει μέχρι πίσω στην πλάτη και μέσα στον ώμο χωρίς υπερβολή..πρέπει να κάνω κάτι; είναι επικίνδυνο; και πως θα επουλωθεί τώρα αυτή η πληγή; σας παρακαλώ περιμένω απαντήσεις!!!!

• 3 months later...

Διαφημίσεις

Αχ πόσο σε νιώθω....Η δικιά μου είναι πολύ μικρότερη κ δεν έχει ακόμα δόντια, αλλά μάλλον την ενοχλούν τα ούλα της κ άρχισε να με "δαγκώνει" πρόσφατα.Δεν ξέρω πώς να το κόψω.Έχω περάσει τόσα με το θηλασμό μέχρι να φτάσω μέχρι εδώ - 5 μήνες- δεν θέλω κα πάλι πληγωμένες θηλές..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...