Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Βοηθεια!!!!

Recommended Posts

Ποσο ευκολο ειναι να χάσει μια μητέρα την επιμέλεια ενος ανήλικου παιδιού; Ειμαι παντρεμένη κι εχω ενα παιδακι 5 μιση χρονών.Υπάρχουν προβληματα με το συζυγο ο οποιος με τρομοκρατεί λεγοντας οτι θα μου πάρει το παιδι και κ.λ.π.

Δεν παιρνω ναρκωτικά, δεν εχω εξωσυζυγικη σχεση ουτε ειμαι ιεροδουλη. Απλα φοβάμαι να κανω την κίνηση.

σας παρακαλω οποιαδηποτε γνωμη ή συμβουλη, ισως βοηθησει...

Σας ευχαριστώ

Διαφημίσεις

Στην Ελλάδα το μόνο που έχει μείνει έστω και νομικά υπέρ της μάνας είναι η επιμέλεια του παιδιού!!!

Τι σημαίνει αυτο.....Ότι είναι η ΜΟΝΗ χωρα-κράτος που την επιμέλεια την δίνει ασηζητητι στην μητέρα ακόμα και αν αυτή είναι άρρωστη ή άνεργη και δεν μπορούν να την ανερέσουν κιόλας....

Για να σου πάρουν το παιδί και την επιμέλεια πρέπει να σε βγάλουν πρεζάκι, αλκοολική και βιαιη διαταραγμένη προσωπικότητα όπου θα μπορούσε να υπογράψει μόνο ένας ψυχιατρος που σε παρακολουθεί!!! Αλλά και πάλι είναι αρκετά δύσκολο....

Ρώτα τα βεβαίως σε έναν εκπροσωπο του νόμου για να είσαι καλλημένη και απο μόνη σου.....Κοίτα να έχεις για τον Γολγοθά που θα περάσεις κορίτσι μου έναν πολύ καλό ΔΙΚΗΓΟΡΟ!!!

Με τι επιχειρήματα θέλει ΑΥΤΟΣ να σου πάρει την επιμέλεια του παιδιού? ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ αν δεν φέρεις όλα τα παραπάνω.

Σε εκβιάζει για να μην προχωρήσεις σε διαζύγιο!!! Όντως δύσκολα χάνει η μητέρα την επιμέλεια. Πρόσεχε τις κινήσεις σου απο εδώ και πέρα γιατί μπορεί να πιαστεί απο οτιδήποτε και να σου κάνει τη ζωή δύσκολη. Φίλη μου που είναι σε διάσταση αναγκάστηκε να βγάλει φωτογραφίες των παιδιων της απο τη σελίδα της στο facebook γιατί ο δικηγόρος του άντρα της της είπε οτι αυτό θεωρείται κακούργημα!!!

Είμαι στην ίδια και πολύ χειρότερη κατάσταση με σένα. Χωρίζω για πάρα πολλούς λόγους πολύ σημαντικούς. Ρώτησα δικηγόρο για όλα αυτά που συνεπάγεται ένα διαζύγιο. Όσον αφορά την κηδεμονία μου είπε πως όσο κι αν σ'απειλεί ο άντρας σου πως θα πάρει αυτός την κηδεμονία μην ανησυχείς. Δεν υπάρχει κανένα τέτοιο ενδεχόμενο. Ακόμα και σε ιερόδουλες ο δικαστής πάλι είναι υπερ΄της μαμάς. Μόνο αν είσαι υπό την επίρρεια ναρκωτικών ή ψυχολογικα διαταραγμένη όπως προείπε άλλη κοπέλα! Μην σε αγχώνει αυτό και μην λαμβάνεις υπόψιν σου τις απειλές του. Ισα ίσα. Μπορείς να πας και στην αστυνομία και να τον κανεις μια καταγγελία γι αυτές του τις απειλές κι έτσι θα έχεις στα αρχεία της αστυνομίας και κάποια γραπτά υπέρ σου. Κατά τα άλλα πως φτάσατε σ'αυτό το σημείο?

Για την κηδεμονία είναι όπως τα είπαν τα κορίτσια.Πρέπει να συμβαίνουν "σημεία και τέρατα" για να την χάσει η μαμή.

Το θέμα είναι μηπως οι απειλές εννοούν οτι θα σου πάρει τα παιδιά χωρίς δικαστική απόφασή, με το ζόρι και θα φύγει.Για το ενδεχόμενο αυτό καλό είναι να συμβουλευτευτείς δικηγόρο, μηπως όντως καλό ηταν να κάνεις καταγγελία να είσαι προετοιμασμένη.

Καλό κουράγιο!

QqmLp3.png

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...