Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

τον έχω παραμελήσει....

renik

Recommended Posts

πολλά βράδια ξαπλώνω και νοιώθω πολύ άσχημα απέναντι στον άντρα μου.Με τις υποχρεώσεις του σπιτιού, με το καθημερινό τρέξιμο με το παιδί , με το πήξιμο στο γραφείο δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ καθόλου μαζί του...που και που τσακωνόμαστε κιόλας γιατί άνθρωποι είμαστε και διαφωνούμαι είτε γιατί έχω νεύρα και πολλές φορές ντροπή μου αλλά τα ξεσπάω πάνω του και μετά στεναχωριέμαι πολύ.Τον βλέπω ότι και εκείνος καταπιέζεται είτε με το παιδί (δεν μπορεί να βγει όπως παλιά γιατί πρέπει να κρατήσει το απόγευμα το παιδί να κάνω τις δουλειές) είτε με τις δουλειές και τον λυπάμαι.θα ήθελα να ασχοληθώ όπως παλιά που ήμασταν ζευγάρι μαζί του αλλά ή δεν προλαβαίνω ή είμαι πολύ κουρασμένη (η καρδιά θέλει αλλά το σώμα δεν...) αλλά και μένουμε στο ίδιο σπίτι και δεν μπορώ να οργανώσω κάτι ρομαντικό για έκπληξη γιατί θα το δει από πριν.Η αλήθεια είναι ότι έχω χάσει και την "έμπνευση" που είχα όταν ήμασταν ελεύθεροι και δεν μου ερχεται κάτι ρομαντικό στο μυαλό...πως και πως περιμένω το Πάσχα που θα πάμε την μεγάλη Τρίτη για 3 μέρες μόνοι μας στην Σαντορινη και θα αλλάξουμε τελείως περιβάλλον αλλά δεν είναι και σωστό να περιμένω χριστούγεννα και πάσχα για να του δείξω ότι τον αγαπάω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 70
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

welcome to the club my dear!!!!! Γυρναει το βραδυ απ' τη δουλεια κι εγω ψοφια ηδη απο την κουραση κοιμαμαι!! Ωραιος εγγαμος βιος!! Κι εγω κατι θελω να κανω αλλα τι; Ανθρωπος ειμαι...

μια απο τα ιδια...εχω συνεχεια νευρα που ειμαι κλεισμενη μεσα...κουρασμενη γιατι μονη μου μεγαλωνω τον μπεμπη εκεινος δουλευει ολη μερα ο ανθρωπος να μας τα παρεχει ολα...πεφτω ξερη,ξεχναω να του πω ποσο τον αγαπαω...ομως του κανω συνεχεια εκπληξεις,του γραφω γραμματα και του τα κρυβω στις τσεπες του,του παω λουλουδια...δεν ειμαστε οπως πριν αλλα αγαπιομαστε πολυ...

my baby was my reborn...

....Κάλυτερα να του το πεις ΤΩΡΑ

αυτό ακριβώς θα σου έλεγα....

είναι η ώρα να κάνεις μαζί του μια ειλικρινή συζήτηση και να του πεις όλα όσα σκέφτεσαι και σε προβληματίζουν...

ίσως έχει κι αυτός τα ίδια άγχη με σένα... ίσως κι αυτός να θέλει να σου δείξει λίγο περισσότερο την αγάπη του αλλά σε βλέπει να τρέχεις σαν την παλαβή και σίγουρα σκέφτεται ότι μάλλον θα σε επιβαρύνει...

αυτά τα πράγματα θέλουν κουβέντα στα ζευγάρια και καλή διάθεση...

ίσως σε βοήθησει ο ίδιος τελικά να βρείτε μία λύση...

ίσως μέσα απ αυτή τη κουβέντα καταλάβετε ότι αν μείνουν και πότε πότε οι δουλειές του σπιτιού παραπίσω δεν έγινε και τίποτα αν αυτός ο χρόνος είναι χρόνος που θα διατεθεί για να είναι καλά το ζευγάρι...

ξέρω ότι ακόμα και μια ταινία να δείτε αγκαλιά χωρίς περισπασμούς θα είναι ΚΑΤΙ!

Μιλήστε... άκουσε τον... ίσως έχει τις λύσεις που χρειάζεσαι αλλά ακόμα κι αν δεν τις έχει, σίγουρα είναι καλύτερα να ξέρει πως νοιώθεις κι οτι πραγματικά θες να κάνεις κάτι παρά να σκέφτεται ότι με το που γέννησες άλλαξες και δεν έχεις πλέον ενδιαφέρον για αυτον...

Διαφημίσεις

Θα συνελθετε κοριτσια. Τα μικρα σας ειναι πολυ μικρα ακομα. Σιγα σιγα ολα θα μπουν σε ενα ρυθμο και θα επανελθετε :wink: Η φαση της προσαρμογης ειναι σε ολα λιγο δυσκολη αλλα σιγα σιγα το νερο μπαινει στο αυλακι. Δεν εχει σημασια το τι και το πως. Μια αγκαλια γλυκια φτανει για να καταλαβει ο αλλος.

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Τωρα εγω να πω πως χαρηκα που τελικα δεν ειμαι η μονη που νοιωθω ετσι και βιωνω τετοιες καταστασεις οικογενειακης ευτυχιας;;; :lol::lol::lol:

και elenik

Θα συνελθετε κοριτσια. Τα μικρα σας ειναι πολυ μικρα ακομα. Σιγα σιγα ολα θα μπουν σε ενα ρυθμο και θα επανελθετε Wink Η φαση της προσαρμογης ειναι σε ολα λιγο δυσκολη αλλα σιγα σιγα το νερο μπαινει στο αυλακι. Δεν εχει σημασια το τι και το πως. Μια αγκαλια γλυκια φτανει για να καταλαβει ο αλλος.
εσυ καλα τα λες... αλλα μ' αυτα και μ' αυτα εχω αρχισει να αγχωνομαι τι θα γινει με ενα δευτερο παιδακι... που ναι μεν το θελω τοσο πολυ... αλλα πανω που θα μεγαλωνει το ενα... τσουπ ενα νεο μικρουλι!! τοτε τι θα γινει;

και βρε κοριτσια... να σας πω και τη μαυρη μου αληθεια...

νοιωθω κι εγω παραμελημενη... θα ηθελα να προσπαθει κι αυτος για μενα, περισσοτερο... σαν γυναικα, σαν συζυγο και οχι μονο σαν μανα ή συγκατοικο!

ειναι και οι δουλειες μας που μας τρελενουν και που μας ρουφανε πολυτιμη ενεργεια...

αλληλοκατανοηση, αλληλοβοηθεια, αλληλοστηριξη κλπ εχουμε ευτυχως! αλλα σαν ζευγαρι δεν ειμαστε οπως πριν... αγαπιομαστε μεν... αλλα...

και οχι, δεν ειναι τοσο χαλια τα πραγματα, απλα δεν μπορω να τα περιγραψω καλυτερα μεσα απο τον γραπτο λογο!

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Θα συνελθετε κοριτσια. Τα μικρα σας ειναι πολυ μικρα ακομα. Σιγα σιγα ολα θα μπουν σε ενα ρυθμο και θα επανελθετε :wink: Η φαση της προσαρμογης ειναι σε ολα λιγο δυσκολη αλλα σιγα σιγα το νερο μπαινει στο αυλακι. Δεν εχει σημασια το τι και το πως. Μια αγκαλια γλυκια φτανει για να καταλαβει ο αλλος.

Έτσι είχαμε συνέλθει κι εμείς και από την πολύ χαρά προέκυψε η μπουμπούκα στο άψε σβήσε!!!!ΚΑι τώρα πάλι από την αρχή.Αααχ, δύσκολα τα 2 παιδάκια, πολύ η κούραση και η κλεισούρα με έχει διαλύσει :(:( Όσο για ανανέωση....Ζητάω ένα 24ωρο με τον άντρα μου ΜΟΝΟ, πολύ είναι ρε γμτ :cry::cry:

Από τη μια δεν είναι και ό,τι καλύτερο να έιμαστε ολες σ' αυτήν την κατάσταση, αλλά από την άλλη με παρηγορεί το γεγονός ότι δεν αισθάνομαι μόνο εγώ έτσι :cry: Κι εμείς σκεφτόμαστε σύντομα για δεύτερο και η αλήθεια είναι ότι με τρομάζει λίγο η προοπτική του ότι πλέον ο χρόνος μας θα μηδενιστεί ακόμα περισσότερο :?

κοριτσια εμεις δεν μειναμε πολυ μονοι πριν το πρωτο μας μωρακι , βλεπετε στους 8 μηνες ημουνα ηδη εγκυος . Δεν μας πειραζει ομως, εχουμε το χρονο μας σα ζευγαρι μετα που θα κοιμησουμε το μικρο μας , μαζι μεγαλωνουμε το παιδακι μας , ο ενας βοηθαει τον αλλο και στο μωρο και στις δουλειες του σπιτιου . Σιγουρα τωρα με το δευτερο νινι θα δυσκολεψει αρκετα η κατασταση αλλα δεν βαριεσε , νεοι ειμαστε για την ηλικια μας ειναι και τα δυσκολα , απο κλεισουρα δεν θα το ελεγα , καθημερινα βγαινουμε με τον μικρο μας βρεξει χιονισει κυριολεκτικα . Θα ελεγα οτι ειμαστε πολυ καλυτερα ετσι , γιατι πλεον δεν ειμαστε ενα μονο ζευγαρι που απλα κανει τρελλιτσες αλλα εχουμε στο σπιτι και εναν μπομπιρα οπου μας ξετρελαινει . Τον αγαπω τρελα τον πανο μου και εκεινος εμενα και του το δειχνω καθημερινα εχοντας το δευτερο παιδι του στην κοιλια μου τοσο συντομα και εκεινος το ιδιο επιλεγοντας εμενα για τη μητερα ολων του των παιδιων .

Διαφημίσεις

SORRY Βρε γραφιστρια επειδη διαβαζω ολα σου τα post εμφανιζεις μια εικονα οπου ολα ειναι super και αγγελικα πλασμενα...

αν εχεις βρει το μυστικο της επιτυχιας δεν το μοιραζεσαι μαζι μας?

βεβαια καταλαβαινω οτι εναν ρολο παιζουν και οι ορμονες...και εγω οταν ημουν εγκυος ειχα μια ηρεμια σε σημειο αναισθησιας..(μακαρι να κρατουσε για παντα)

μα ετσι αισθανομαι και πριθν τη δευτερη εγκυμοσυνη , κουκλα μου εχω φοβερα προβληματα με τη μανα μου και τους γονεις μου αμα επισης εχεις διαβασει σε αλλα ποστ μου , αλλα πιστεψε οτι γραφω για μενα και το συντροφο μου ειναι πληρως αληθινα και πραγματικα , συγνωμη αμα σε ενοχλουνε αλλα ετσι ειμαστε , οσο αφορα τα προβληματα μου ε συγνωμη αλλα δεν θελω να τα θυμαμαι , στην τελικη αυτα με εχουνε οδηγησει και πηγαινω ακομα και τωρα στον ψυχολογο ,εχοντας αγοραφοβια και κρισεις πανικου , αυτα ηθελες ομως να με ακοθσεις ή εστω να διαβασεις να λεω ? οχι δεν εχω προβληματα με τον αντρα μου , λατρευομαστε και τα βρισκουμε απο την αρχη σε ολα , ουτε με πεθερικα εχω προβληματα ουτε με οτι αφορα τη συζηγικη μου ζωη αμα αυτο ειναι τοσο κακο λυπαμαι πεστε μου να μην ξαναγραψω .

δεν καταλαβαινω την εκρηξη σου... :cry: πραγματικα δεν περιμενα οτι θα παρεξηγιοσουνα..

μακαρι ολα τα ζευγαρια να ειναι αγαπημενα οπως εσυ και να περνανε φινα....δεν σε ξερω ουτε με νοιαζουν τα οικογενειακα σου..και ουτε θα ηθελα να ακουσω κατι συγκεκριμενο..κουκλα μου..

παντως οποιος εχει την μυγα ας την γυρισει πισω..

μα εγω νομισα οτι εσενα πηρα3ε κουκλα μου και μου μιλησες καπως και πραγματικα στεναχωρεθηκα , εδω μεσα σας συμπαθω ολες και μου κακοφανηκε πολυ για αυτο και μιλησα καπως , σορρυ εν πασι περιπτωση τεσπα να σαι καλα και το εννοω .

μα γιατι να με πειραξει?που περνας καλα?Παντως αληθεια το λεω ειναι καποιε ςγυναικες που πες απο διπλωματια ,πες απο εξυπναδα κρατουν πολυ καλα τις ισορροπιες στο σπιτι τους..

εγω ειμαι ευθυς ανθρωπος καθολου διπλωματισα και δεν καταφερνω πολλες φορες να διατηρησω την γαληνη στο σπιτι..

γιαυτο ειπα ..αν κανεις κατι ιδιαιτερο εσυ που τα καταφερνεις να το μοιραστεις μαζι μας...τιποτα κακο δηλ.

τεσπα..ο γραπτος λογος προσφερετε για παρεξηγησεις ..θα χαρω να σε γνωρισω.

Διαφημίσεις

Από τη μια δεν είναι και ό,τι καλύτερο να έιμαστε ολες σ' αυτήν την κατάσταση, αλλά από την άλλη με παρηγορεί το γεγονός ότι δεν αισθάνομαι μόνο εγώ έτσι :cry: Κι εμείς σκεφτόμαστε σύντομα για δεύτερο και η αλήθεια είναι ότι με τρομάζει λίγο η προοπτική του ότι πλέον ο χρόνος μας θα μηδενιστεί ακόμα περισσότερο :?

Μια απ' τα ίδια..... :?

\ sL7ap2.png

ντεμι μου καλη ποιο νευρικια απο μενα δεν υπαρχει , ποτε στη ζωη μοου δεν υπηρξα διπλωματισα οτι σκεφτομαι το αραδιαζω χωρις να υπολογισω συνεπειες , απλως σταθηκα πολυ τυχερη και βρηκα τον ανθρωπο οπου ταιριαξαμε και αυτος ετσι ειναι .Βασικα ειχα στο μυαλο μου οτι γενικα δεν υπηρχε περιπτωση ποτε να ταιριαξω με ανθρωπο διοτι εχω πολυ περιεργα στανταρτς , ας πουμε ειχα απαιτηση απο τον αντρα μου να κανει και δουλειες και να περιποιειτε και εκεινος το παιδι μας και να ειμαστε και φιλοι και να μπορω να λεω τα παντα ,ε ετυχε και το βρηκα θα μπορουσα να μην το εβρισκα και ακομα να βολοδερνα με τους χαζογκομενους . Εχω πλακωθει ακομα και ταξιτζηδες στο δρομο επειδη δεν μπορω αμα με πειραξει κατι να μην το πω , για αυτο και η απαντηση , ειμαι νευρικια :) τι να κανουμε . Και εγω θα χαρω να σε γνωρισω φιλακια

Αν σας παρηγορει κοριτσια αλλη μια στο club..Οπως λεω στον αντρα μου ειμαστε πια ντανταδες της μικρης. Αλλο ειδος ζωης.. Βεβαια και εμεις προσπαθουμε αλλα δεν ειναι ευκολο. Εγω εντωμεταξυ δε δουλευω ακομα (1 χρονος αδεια) και εχω κλειστει μεσα και μου κακοφαινεται τρομερα. Τα νευρα μου ειναι στη τσιτα και η αληθεια ειναι οτι τα ακουει τσαμπα συνηθως ο αντρας μου, που ομολογω οτι προσπαθει οπως μπορει. Και φυσικα ελαχιστη ορεξη για εμας τους δυο στο τελος της μερας. Και εχω και τους γονεις μου που βοηθανε τρομερα.. Τρεμω στην ιδεα ενος δευτερου παιδιου. Παντως θελει προσπαθεια και υπομονη. Εμεις κανουμε ταξιδια μονοι μας που και που. Αλλα να γυρναω μεσα στο σπιτι με τις μεταξωτες σεξυ νυχτικιες, βαμμενη και χτενισμενη συνεχεια μου ειναι αδυνατον.. Υπομονη κανω και εγω οπως ολοι φανταζομαι..

:wink::D

SORRY Βρε γραφιστρια επειδη διαβαζω ολα σου τα post εμφανιζεις μια εικονα οπου ολα ειναι super και αγγελικα πλασμενα...

βεβαια καταλαβαινω οτι εναν ρολο παιζουν και οι ορμονες...και εγω οταν ημουν εγκυος ειχα μια ηρεμια σε σημειο αναισθησιας..(μακαρι να κρατουσε για παντα)

sorry βρε ντεμη μου αλλα κι εγω λιγο επιθετικη σε βρισκω απεναντι της?δεν καταλαβα απαγορευεται να γραφει ολα εκεινα τα ομορφα που καταφερνει?τι εχετε παθει ολη με την τελειοτητα ?ναι ειναι καποιες που τα καταφερνουν ολα και καποιες που παιδευονται λιγο παραπανω...τι να κανουμε τωρα...δεν ειναι σωστο κατα την γνωμη μου να ειρωνευομαστε κανεναν εδω μεσα..

my baby was my reborn...

sorry βρε ντεμη μου αλλα κι εγω λιγο επιθετικη σε βρισκω απεναντι της?δεν καταλαβα απαγορευεται να γραφει ολα εκεινα τα ομορφα που καταφερνει?τι εχετε παθει ολη με την τελειοτητα ?ναι ειναι καποιες που τα καταφερνουν ολα και καποιες που παιδευονται λιγο παραπανω...τι να κανουμε τωρα...δεν ειναι σωστο κατα την γνωμη μου να ειρωνευομαστε κανεναν εδω μεσα..

ΣΥΜΦΩΝΩ :D

.png.png

Aν κατάλαβα καλά δηλαδή,όποιος ΔΕΝ έχει πρόβλημα και έχει καταφέρει να έχει μια ισοροπημένη σχέση στο σπίτι και τη ζωή του έιναι άξιος ειρωνίας και αμφισβήτησης??? :roll::roll::roll: Θα πρέπει όλοι δηλαδή να μιζεριάζουνε και να κλαιγονται για κάτι για να έιναι "φυσιολογικοί???Προσωπικά όταν βλέπω ανθρώπους σαν τη grafistria χαίρομαι πάρα πολύ και θέλω να πιστέυω ότι εικόνα που περιγράφει έιναι ο κανόνας κι όχι εξαίρεση.Και επειδή ο γραπτός λόγος δε φταίει απο μόνος του ...η έκφραση " όποιος έχει τη μύγα.." είναι ειρωνική απο μόνη της και σημαίνει ενοχή κάποιου για κάτι...Και η grafistria απλώς μίλησε για τη δική της σχέση και οικογένεια (θέμα άκριτο απο μόνο του) και δεν έχει κανένα λόγο να φέρει μύγες σε κανέναν. Λίγη ευγένεια λοιπόν και στο γραπτό μας λόγο δεν κάνει κακό.Η επίθεση για την επίθεση επίσης δε βλέπω και δεν κατάλαβαίνω τι νόημα έχει....

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

τελικα το προβλημα σας ειναι μαζι μου?

ενταξει κυριες ΤΕΛΕΙΕς..Σας αδειαζω την γωνια λοιπον ...

Τελικα η υποκρισια και η ψευτια υπαρχει παντου..

οσο για την γραφιστρια δεν δημιουργηθηκε κανενα θεμα μεταξυ μας ..

ευχαριστω για οσα μου προσφερε το φορουμ .η μαρια .Στυλιανακη..

ευχαριστω της καλες μου φιλες..Αγγελικη μαμα του Νεκταριου,την Αφροδιτουλα μου,το μπιζελακι,την Νικη την jean ...

την pam για το θαρρος που μου διδαξε..την ΣΑΜ την Ναφσικα και την συμπεθερα μου την ζανα....δεν ξερω αν ξεχασα καμια..

ο admin μπορει να απενεργοποιησει την εγγραφη διοτι ενοχλω ..φυσικα η αληθεια παντα ενοχλει...........

ευχαριστω της καλες μου φιλες..Αγγελικη μαμα του Νεκταριου,την Αφροδιτουλα μου,το μπιζελακι,την Νικη την jean ...

την pam για το θαρρος που μου διδαξε..την ΣΑΜ την Ναφσικα και την συμπεθερα μου την ζανα....δεν ξερω αν ξεχασα καμια..

ο admin μπορει να απενεργοποιησει την εγγραφη διοτι ενοχλω ..φυσικα η αληθεια παντα ενοχλει...........

Βρε μην είσαι παλαβή Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλείς,,,, και πιστεψέ με καθόλου απλά συμφωνώ με το γεγονός οτι είναι ωραίο να υπάρχουν ωραίες και καλοβαλμενες οικογένειες. :D

.png.png

ποια υποκρισια και ποια ψευτια κοπελα μου??????????δεν σε καταλαβαινω...το προβλημα το εχεις εσυ κι οχι εμεις οπως λες.εσυ επιτεθηκες στην κοπελα χωρις λογο.δεν σου ζητησε κανεις να μας αδειασεις την γωνια ουτε εχουμε το δικαιωμα να το κανουμε.ειπα την γνωμη μου οπως εσυ την δικη σου.οσο για τις μυγες για ψαξου γιατι μαλλον εσυ τις εχεις ολες μαζι...

my baby was my reborn...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...