Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

χωνακια

demmie

Recommended Posts

καλημερα, να ρωτησω κατι κ εγω με τη σειρα μου μιας κ διαβαζω συνεχως πολυ ομορφεσ ιδεεσ. στη βσφτιση του μικρου μου θελω να δωσω στα παιδακια χωνακια με γλυκισματα. η απορια μου ειναι που θα τα βαλω σε καλαθι; δεν με τρελαινει η ιδεα τοσο. εχετε κατι να προτεινετε;

Διαφημίσεις

ΕΙΧΑ ΧΩΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ Η ΞΕΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑΤΟ ΜΕ ΤΡΥΠΕΣ.ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ!ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΤΑ ΣΤΑΤΩ ΑΥΤΑ!

Διαφημίσεις

ΕΙΧΑ ΧΩΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ Η ΞΕΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑΤΟ ΜΕ ΤΡΥΠΕΣ.ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ!ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΤΑ ΣΤΑΤΩ ΑΥΤΑ!

Στο Βεφας Χαουζ και στο Κουκ σοπ...

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Διαφημίσεις

οχι, δε πηγα να ρωτησω. θα παω πρωτα σε αυτη με τισ μπομπο μηπωσ εχει κατι γιατι οκ να το παρω αλλα μετα τι θα το κανω;;;

δεν υπαρχει καποια αλλη ιδεα, που να ειναι εξισου ομορφη;

Καλημέρα!

Αν θυμάμαι καλά μια κοπέλα απο το φόρουμ είχε κάνει το εξής, είχε πάρει απο το λιντλ τα χαρτονένια κουτιά απο τα ψωμάκια του τοστ και τα είχε ντύσει με τα χρώματα της βάπτισης και τα είχε βάλει εκεί τα χωνάκια της.

Ωραίο το σταντ, όμως αν είναι να πάρεις κάτι που δεν θα ξαναχρησιμοποιήσεις, καλύτερα να το αποφύγεις και να διαθέσεις αλλού τα χρήματά σου.

Τα μαγαζιά που πουλάνε είδη συσκευασίας, έχουν χαρτονένια καφάσια σε πολλά χρώματα, ίσως και αυτά να σου κάνουν!

Α! επίσης μπορείς να πάρεις ένα χαρούμενο κουτί (με καπάκι), στο τέλος θα σου μείνει και θα το χρησιμοποιήσεις για αποθήκευση.

Ελπίζω να βοήθησα!

(Αγγελούδια όλα καλά? Φιλιά στα αντράκια σου!)

Διαφημίσεις

koritsi εαν δε μπω στη διαδικασια να φτιαξω χαρτινα χωνακια κ παρω ετοιμα αυτα που ειναι για παγωτο (τρωγονται κιολας) τα μεγαλα εννοω πως κ με τι να τα τυλιξω. θα μου πειτε με ζελατινα αλλα οπως το σκεφτομαι πρεπει να ειναι πολυ δυσκολο στο κατω μερος. τι λετε;

Καλημέρα!!!!!!!!! Καλή η ιδέα σου!!!!!

Μπορείς να τα τυλίξεις σε ζελατίνα αλλά θα το κάνεις είτε διαγώνια, σαν να βάζεις το χωνάκι στη μια άκρη και να τυλίγεις μέχρι την άλλη (κάπως έτσι) ή θα κόψεις μεγάλα κομμάτια, θα βάζεις το χωνάκι όρθιο στη μέση και θα σηκώνεις τις πλευρές της ζελατίνας και θα τις δένεις επάνω (είναι πρωί ακόμα, δεν έχω πιεί καφέ, γράφω γρήγορα γιατί είμαι στη δουλεια και έτσι δεν μπορώ να στο περιγράψω πιο καλά!)

Αν θα το έκανες με χαρτί αφής, αλλά να το αφήσεις ανοιχτό επάνω, στην ουσία μόνο το χωνάκι τυλίγεις για να του δώσεις χρώμα.

Επίσης με τούλι μπορείς.

Τι χρώματα είναι η βάπτισή σας? Εχεις κάτι συγκεκριμένο?

Καλημέρα!!!!!!!!! Καλή η ιδέα σου!!!!!

Μπορείς να τα τυλίξεις σε ζελατίνα αλλά θα το κάνεις είτε διαγώνια, σαν να βάζεις το χωνάκι στη μια άκρη και να τυλίγεις μέχρι την άλλη (κάπως έτσι) ή θα κόψεις μεγάλα κομμάτια, θα βάζεις το χωνάκι όρθιο στη μέση και θα σηκώνεις τις πλευρές της ζελατίνας και θα τις δένεις επάνω (είναι πρωί ακόμα, δεν έχω πιεί καφέ, γράφω γρήγορα γιατί είμαι στη δουλεια και έτσι δεν μπορώ να στο περιγράψω πιο καλά!)

Αν θα το έκανες με χαρτί αφής, αλλά να το αφήσεις ανοιχτό επάνω, στην ουσία μόνο το χωνάκι τυλίγεις για να του δώσεις χρώμα.

Επίσης με τούλι μπορείς.

Τι χρώματα είναι η βάπτισή σας? Εχεις κάτι συγκεκριμένο?

kalhmera katerina. το πρωτο τροπο ομολογω δεν τον πολυκαταλαβαινω, το δευτερο ευκολο ακουγεται.

τα χρωματα μας ειναι ασπρο μπλε, εχουμε θεμα τη θαλασσα γενικα.

με το χαρτι αφης πως εννοεις να τυλιξω μονο το χωνακι;

Λοιπόν..........:D

Αυτό που σου έλεγα να βάλεις το χωνάκι στην μια άκρη της ζελατίνας είναι κάπως έτσι (σόρυ για το γκρί χαρτί, δεν είχα ούτε ζελατίνα ούτε χαρτί αφής και έτσι χρησιμοποιησα απο τα παπούτσια μου :oops:)

IMGP0917.jpg

και εδώ περίπου πως μπορείς να τυλίξεις το χωνάκι σε χαρτί αφής, αν και δεν ξέρω κατα πόσο βολεύει να μη κλείσει απο πάνω, θα φεύγουν όλες οι καραμέλες.

IMGP0919.jpg

(Ισως αν στο έφτιαχνα με χρωματιστό χαρτί αφής να φαινόταν πιο όμορφο, αλλά όπως σου είπα δεν είχα).

Τι να κάνω βρε κορίτσι, αφού έτσι περίεργα που τα έλεγα που να με καταλάβετε! Αποφάσισα να σας δείξω, αλλά δυστυχώς δεν είχα χαρτί. Τεσπα......

(Ασχετο, θα πάτε χωριό? Εμείς ίσως κατέβουμε το 3ο σκ του Ιουλίου, άντε και μου έχει λείψει μια βόλτα στα μέρη μας)

Λοιπόν..........:D

Αυτό που σου έλεγα να βάλεις το χωνάκι στην μια άκρη της ζελατίνας είναι κάπως έτσι (σόρυ για το γκρί χαρτί, δεν είχα ούτε ζελατίνα ούτε χαρτί αφής και έτσι χρησιμοποιησα απο τα παπούτσια μου :oops:)

IMGP0917.jpg

και εδώ περίπου πως μπορείς να τυλίξεις το χωνάκι σε χαρτί αφής, αν και δεν ξέρω κατα πόσο βολεύει να μη κλείσει απο πάνω, θα φεύγουν όλες οι καραμέλες.

IMGP0919.jpg

(Ισως αν στο έφτιαχνα με χρωματιστό χαρτί αφής να φαινόταν πιο όμορφο, αλλά όπως σου είπα δεν είχα).

κατερινα εισαι φοβερη........... σε ευχαριστω πρωτα απο ολα πολυ πολυ που μπηκεσ στη διαδικασια να μου το δειξεις κ φωτο!!!!!!!!!

νομιζω με χαρτι αφης ειναι πολυ πιο ευκολο απο οτι με ζελατινα, γιατι η ζελατινα δεν θα τσαλακωθει ετσι πολυ;

θα τα δοκιμασω ολα