Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φλεγμονή στο πτερύγιο του αυτιού??

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες

Κορίτσια ήθελα την εμπειρία σας σε ένα σύμπτωμα που παρουσίασε ο γιος μου χθες.

Το αυτάκι του είναι κατακκόκινο, ζεστό και πρισμένο. Να διευκρυνίσω ότι όλα αυτά είναι στο πτερύγιο του αυτιού. Δεν τρέχει πύο και δεν φαίνεται από πίσω να έχει κάτι. Επίσης δεν φαίνεται να τον πονάει γιατί του το ακούμπαγα/ τράβηξα επίτηδες να δω αν θα αντιδράσει. Σκέφτηκα μήπως κάτι τον τσιμπησε, η αλήθεια είναι ότι έχει ένα ελάχιστο "κεφαλάκι" σαν τσίμπημα, αλλά να πριστεί τόσο πολύ?

Αυτό το είδα πρώτη φορά χθες το απόγευμα, δεν ξέρω αν το είχε από το πρωι γιατί ήταν στην γιαγιά του.. Πυρετό χθες δεν έκανε.

Έχετε καμία ιδέα, τι μπορεί να είναι?

Εννοείται πως το απόγευμα αν το έχει ακόμη θα πάρω την γιατρό, αλλά έχω θορυβηθεί και είπα να ρωτήσω και εσάς που έχετε παιδάκια, μήπως σας έχει τύχει..

Ευχαριστώ!!

y9qxp2.pngGgOLp3.png

Διαφημίσεις

Πριν από κανα 2 εβδομαδες και ο δικος μας ξυπνησε με κατι καρουμπαλα τεραστια (και στο αυτι). Ακριβως όπως το περιγραφεις και εσυ. Πρησμενο, κατακοκκινο, δεν εδειχνε να τον ενοχλει. Του εβαζα ένα πανακι με παγωμενο νερο (αν και δεν καθοταν) και αλοιφη για τα τσιμπηματα της φρεζιντερμ. Μετα από κανα 2 μερες συνηλθε τελειως. Ετσι είναι το καλοκαιρι με τα κουνουπια, ταλαιπωρουμαστε.

Y9MXp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...