Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Λαπαροσκόπηση και σαλπιγγογραφία...

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα.

Για άλλη μια φορά χρειάζομαι την βοήθειά σας.

Έχει κάνει καμοία κοπέλα από εσάς λαπαροσκόπηση και σαλπιγγογραφία σε Δημόσιο Νοσοκομείο (πχ Έλενα ή Αλεξάνδρα)? Αν ναι, μπορείται να μου πείτε ποιά είναι η διαδικασία και πόσο σας κόστησε τελικά?

Διάβασα ότι το κόστος για αυτές τις εξετάσεις στα ιδιωτικά κέντρα ξεπερνάει τις 4.000€ ...

Δύσκολοι καιροί για πρίγκηπες...

Εμείς οι δυο, σαν ένα ...

Διαφημίσεις

Καλημερα!!

Εγω εκανα τον περασμενο Σεπτεμβριο αλλα σε ιδιωτικό νοσοκομείο και ολα μαζι πήγαν γυρω στις 5.500.. Ευτυχως ειχα ιδιωτικη ασφαλεια αλλιως θα την εκανα σε δημόσιο...

Δεν ειναι τιποτα σαν διαδικασία, μην φοβασαι καθόλου!! Βγαινεις την επομενη μερα και ειλικρινα δεν υπαρχουν πονοι! Εγω πιο πολύ ποναγα οταν ειχα περιοδο παρα μετα την επεμβαση!

Σου ευχομαι καλή επιτυχία και ό,τι αλλο θες με ρωτας!

event.png

Σε ευχαριστώ κοριτσάκι μου για την απάντηση.

Η αλήθεια είναι ότι δεν φοβάμαι αλλά με προβληματίζει πάρα πολύ το οικονομικό κόστος. 5.500€ ? Για μένα είναι πάρα πολλά και δυστυχώς δεν τα έχω για να τα δώσω. Γι αυτό θέλω να μάθω αν μπορώ να την κάνω στο Ελενα ή στο Αλεξάνδρας και πόσα χρήματα χρειάζονται εκει...

Εμείς οι δυο, σαν ένα ...

Σε ευχαριστώ κοριτσάκι μου για την απάντηση.

Η αλήθεια είναι ότι δεν φοβάμαι αλλά με προβληματίζει πάρα πολύ το οικονομικό κόστος. 5.500€ ? Για μένα είναι πάρα πολλά και δυστυχώς δεν τα έχω για να τα δώσω. Γι αυτό θέλω να μάθω αν μπορώ να την κάνω στο Ελενα ή στο Αλεξάνδρας και πόσα χρήματα χρειάζονται εκει...

Ναι ειναι πολλα τα λεφτα μωρε... (3.800 το νοσοκομειο και 1600 ο γιατρος!)

Κοιτα, σιγουρα θα κανουν στο Ελενα και στο Αλεξανδρας. Απλα θα πρεπει να βρεις κάποιο γιατρό εκει ο οποιος θα σε αναλαβει. Οσο για τα χρηματα, σιγουρα θα ειναι πολύυυυυ λιγοτερα αφου θα γινει σε δημοσιο!

Καλύτερα βεβαια θα σε κατατοπισει καποιο κοριτσακι που εχει κάνει τη λαπαροσκόπηση σε κάποιο απο αυτα τα νοσοκομεια.

Φιλακια πολλα κοριτσακι μου και καλη σου επιτυχία!

event.png

mazi έκανα πριν χρόνια υστεροσαλπιγγογραφία στο Αλεξάνδρας (όταν ξεκινήσαμε το ψάξιμο γιατί δεν έρχεται το μπεμπέ). Πήγα στο γυναικολόγο του Ίκα, μου έγραψε παραπεμπτικό, έκλεισα ραντεβού στο Αλεξάνδρας, και δεν πλήρωσα τίποτα. Μόνο που έπρεπε να αγοράσω μόνη μου το σκιαγραφικό απ' το φαρμακείο, αυτό ήταν το μόνο έξοδο. :wink:

age.png

Διαφημίσεις

Αργυρώ, σ' ευχαριστώ πολύ.

Να χαίρεσαι το αγοράκι σου!!!

Η σαλπιγγογραφία μου κόστισε 220 ευρώ μαζί με το σκιαστικο στη θεσσαλονίκη.Για το άλλο δεν έχω ιδέα δεν το εχω κάνει.Αλλά και τα λεφτά που αναφέρονται εδώ είναι υπερβολικά.Μα τόσο πολύ?Τόσο βγαίνει η εξωσωματικη...

ysjfp2.png

Mazi, η σαλπιγγογραφία στο Μητέρα μου κόστισε 160 ευρώ πριν 1 χρόνο....για λαπαροσκόπηση δε γνωρίζω, σίγουρα έχει κάποιο κόστος γιατί είναι σαν κανονική επέμβαση (διαγνωστικού τύπου ή και επεμβατικού αν χρειαστεί).

gNrhp2.png

Η σαλπιγγογραφία μου κόστισε 220 ευρώ μαζί με το σκιαστικο στη θεσσαλονίκη.Για το άλλο δεν έχω ιδέα δεν το εχω κάνει.Αλλά και τα λεφτά που αναφέρονται εδώ είναι υπερβολικά.Μα τόσο πολύ?Τόσο βγαίνει η εξωσωματικη...

psixi, δυστυχως τοσο πήγε! Η λαπαροσκόπηση είναι χειρουργείο και για αυτό πάνω-κάτω στα ιδιωτικά κοστίζει τοσο... Πιο ακριβά και από τον τοκετο!!!

event.png