Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Βοηθειαα

Βάσω3

Recommended Posts

Καλησπερα.26 Ιουνιου η μικρη μας θα γινει 1 χρονων!!!:-)Και δυστιχως λογω οικονομικου προβληματος δεν μπορεσαμε να κανουμε την βαφτιση νωρις.Θα την κανουμε 10 Ιουλιου.Ομως εγω τοτε θα εχω γεννησει.Ο γιατρος με ειπε 21-22 θα μας ερθει το μωρο.Θα τα καταφερουμε?

Διαφημίσεις

Καλησπερα.26 Ιουνιου η μικρη μας θα γινει 1 χρονων!!!:-)Και δυστιχως λογω οικονομικου προβληματος δεν μπορεσαμε να κανουμε την βαφτιση νωρις.Θα την κανουμε 10 Ιουλιου.Ομως εγω τοτε θα εχω γεννησει.Ο γιατρος με ειπε 21-22 θα μας ερθει το μωρο.Θα τα καταφερουμε?

δεν μπορω να καταλαβω γιατι βιαζεστε τοτε... εγω την μικρη την βαπτισα 1.5 χρ και μια χαρα, εγω θα ελεγα να κανεις βαπτιση αργοτερα και τα δυο μπεμπακια σου θα σου βγει και πιο οικονιμικα δυο σε ενα...και θα γλιτωσεις την αγωνια... και αν γεννησεις πριν την βαπτιση ολα θα πανε χαμενα δεν θα μπορεις να εισαι στην βαπτιση του παιδιου σου... και θα πρεπει να τα ακυρωσετε ολα! τα γλυκα μπομπο φωτογ και αν κανετε τραπεζι....και τις προκαταβολες δεν τις επιστρεφουν πισω.... γιατι να μην το κενετε μετα η πιο νωρις? με το καλο το μωρακι σας....:D

Συμφωνω με την Ελενα κανε το η πιο νωρις η βαφτησε και τα δυο σου αγγελουδια αργοτερα!!

παρεποπτωντος τα μωρα μας εχουν την ιδια μερα γενεθλια!!!:-D:-D

εγω θα κανω την βαφτιση το αλλο καλοκαιρι μαζι με τα 2α γενεθλια της

βλεπεις δεν βρηκα νωρις νονους οποτε επειδη εχω φαει κολλημα να γινει η βαφτιση την ημερα των γενεθλιων της θα περιμενω λιγακι ακομα

Η οικογενοια μου ειναι ολη μου η ζωη

328e.jpg328ep3.png

Προσωπικά δεν θα είχα το κουράγιο 20 ημερών λεχώνα να τρέχω σε εκκλησία για βάπτιση. Δεν υπάρχει λόγος για τόση βιασύνη. Κάτσε να χαρείς το μωράκι σου που θα έρθει με το καλό γιατι οι πρωτες ημέρες ειναι και πιο δύσκολες και κουραστικές (και οι νύχτες επίσης) και κανε τη βάπτιση από φθινόπωρο και μετά με την ησυχία σου. Γαι διπλή βάπτιση εγώ έχω ενδοιασμούς γιατί δεν ξέρω κατά πόσο θα κάθεται το παιδί, η δικια μου που έιναι πολυ ζωηρή και πολύ ανεπτυγμένη σωματικά δεν θα καθόταν. Να σου πω και τον χειμώνα ακόμα που πολύ τον σνομπάρουν μια χαρά είναι για βάπτιση. Πήγα το Δεκέμβριο σε βαπτιση και ήταν ωραιότατα, έξω ωραία λιακάδα, μέσα ζεστούλα στην εκκλησία το μωρακι βαπτίστηκε όπως όλα και μετά φόρεσε το ωραίο χειμωνιάτικο βελούδινο βαπτιστικό φορεματάκι του! Με το καλό και μην αγχώνεσαι!!!!

αστο βάσω, μη ζοριστείς γιατι δε θα ευχαριστηθείς τιποτα

να ξεπεταχτει και το μωρο και τα βαφτίζεις και τα δυο μαζι την ανοιξη. ετσι και τα εξοδα θα είναι λιγοτερα. θα ειναι η κορη σου μεγαλούτσικη, αλλα δεν πειράζει!

αστο, περίμενε...

age.png

Διαφημίσεις

Γαι διπλή βάπτιση εγώ έχω ενδοιασμούς γιατί δεν ξέρω κατά πόσο θα κάθεται το παιδί, η δικια μου που έιναι πολυ ζωηρή και πολύ ανεπτυγμένη σωματικά δεν θα καθόταν.

ειναι και οι δυο γονεις στο μυστηριο μπροστα, οενας το ενα και ο αλλος το αλλο ετσι θα ειναι και σ'εμας τωρα στην βαπτιση του μπεμπη, θελω να ειμαστε κοντα του ολη η οικογενεια δηλ γονεις (εμεις) και η βαλια...... ποσο μαλλον αν βαπτιζουν και τα δυο παιδακια, αλλα μην ξεχναμε ειναι και οι νονοι,οποτε δεν νομιζω να εχουν προβλημα!!! απλα θα ειναι μια και καλη... η γνωμη μου παντα,,,

Τι λες τώρα...20 ημερωωωωων;:shock:

Γιατί τέτοια βιάση;;;

Εγω στη θεση σου θα έκανα τον Σεπτέμβρη -Οκτώβρη, αλλά και τα 2 μαζί και θα γλίτωνα απίστευτα λεφτά...

Σκέψου το

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Γιατί τέτοια βιάση;;;

Εγω στη θεση σου θα έκανα τον Σεπτέμβρη -Οκτώβρη, αλλά και τα 2 μαζί και θα γλίτωνα απίστευτα λεφτά...

Σκέψου το

Συμφωνω απολυτα (πιο απολυτα δεν γινεται). Ξανασκέψου το !

Γιατί τέτοια βιάση;;;

Σκέψου το

Και εγω το ίδιο ακριβως πράγμα θα έλεγα......

Σκεψου το και πολύ σοβαρα μαλιστα....δεν έιναι καιρός για έξοδα...το ΔΝΤ καραδοκει!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Εμείς ξεκινήσαμε να ετοιμάζουμε τη βάφτιση της μικρής και μας προεκυψε 2η εγκυμοσύνη, οπότε τα βαφτίζουμε 26.06 και τα 2. Η μικρή είναι 2,5 (στην Κρήτη τα βαφτίζουμε μεγαλούτσικα ούτως ή άλλως) και ο μικρός 5 μηνών. Πιστεύω ότι η διπλή βάφτιση έχει πολλά καλά:

1. Το οικονομικό, το οποίο αν και παλαιότερα το θεωρούσα μη σημαντικό, τώρα το ξανααξιολογώ ώς το πλεον θετικό, ειδικά όταν κάνεις τραπέζι με πολύ κόσμο. Και αυτό ισχύει και για τους καλεσμένους.

2. Την διαδικασία της προετοιμασίας. Κορίτσια πολύ ωραία η διαδικασία, αλλά να περάσεις αυτό τον πανικό μέσα σε 2 χρόνια το θεωρώ πολύ κουραστικό ειδικά αν δουλεύεις

3. Εχουμε καλέσμένους απο διάφορες περιοχές και απο εξωτερικό οι οποίοι δεν θα μπορούσαν να έρθουν 2 φορές, με αποτέλεσμα το ένα παιδάκι να ήταν πιο "τιμώμενο" απο το άλλο.

4. Το κάνεις μια φορά, το φχαριστιέσαι και εσύ και ο κόσμος, όπου σε μέρη όπως τα δικά μας έχουμε κουραστεί (αν και είναι μεγάλη τιμή να σε καλούν) απο γάμους και βαπτίσεις.

Και επειδή είναι μια τόσο ευχάριστη διαδικασία, θα σου πρότεινα να περιμένεις να γεννήσεις με το καλό και αφού 40ισεις να δεις για τη βάφτιση. Πάντως εμένα οι βαφτίσεις φθινόπωρο και χειμώνα μου αρέσουν πολύ.

Καλα γεννητούρια :)

Συμφωνώ κι εγώ ότι δεν πρέπει να βιαστείς. Έχεις σκεφτεί μήπως δεν μπορείς να κάνεις τη βάφτιση αν δεν έχεις κλείσει 40 ημέρες από τη γέννα; Φλασιά μου ήρθε και το ρωτάω. Δεν το ξέρω...

Νομίζω ότι τα κορίτσια τα είπαν όλα. Δεν βρίσκω λόγω να βιαστείτε τόσο πολύ. Περιμένετε 4-5 μήνες ακόμη και βαπτίστε και τα δύο αγγελούδια σας μαζί.

Η ταλαιπωρία μίας λεχώνας είναι μεγάλη ούτως ή άλλως. Σκέψου να ετοιμάζεις και να πρέπει να παραστείς και στη βάπτιση του παιδιού σου?

Άσε που 4-5 μήνες αργότερα και η σωματική σου κατάσταση θα είναι πολύ καλύτερη και θα είσαι μία μαμά σούπερ !!!!!

439056rvbdehj1y0.gif

Τα παιδάκια μου είναι όλη μου η ζωή!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...