Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΒΟΥΡΒΟΥΡΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ (ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ)


mita

Recommended Posts


Διαφημίσεις


Eμείς πήγαμε πριν 2 χρόνια που ο πρώτος μας γιος ήταν 9 μηνών.

Η παραλία μπροστά δεν λέει τίποτα αλλά γύρω γύρω έχει εκπληκτικές παραλίες.

Αν μένετε Αθήνα είναι πολύ μακριά.

Τα υπέρ ότι ήταν φθηνά και ότι έχει πολλές ωραίες εκδρομές και εκπληκτική φύση.

Τα κατά είναι ότι δεν μπορείς πουθενά να κάνεις μια βόλτα γιατί έναν δρόμο έχει μόνο αυτόν που περνάνε τα αυτοκίνητα.

Δεν έχει καφετέριες πλην των ξενοδοχείων οπότε αν θέλετε να βλέπετε και κανέναν άνθρωπο θα πρέπει να πηγαίνετε στη Νικήτη.

Επίσης έχει πολλά κουνούπια.

Εγώ πάντως δεν θα ξαναπήγαινα.

Link to comment
Share on other sites

εγω πηγα πριν 3 χρονια με φιλες.Εχει πολυ ωραια φυση βουνο κ θαλασσα, οντως δεν εχει καφετεριες κ ταβερνες,αλλα ειναι ησυχο-γαληνιο μερος εγω παλι θα ξαναπηγαινα

Link to comment
Share on other sites

στο μονο που θα συμφωνησω με την frosobal ειναι πως αν εισαι αθηνα ειναι μακρια, κατα τ'αλλα, ειναι τελεια. http://www.sithonianet.gr/sithonia/vourvourou/vou_index.htm

http://www.halkidiki.com/greek/vourvourou/apartments/stergiou_g.htm

αρκει να πατησεις βουρβουρου στο γκουγκλ και να μαγευτεις απο την θαλασσα και την ομορφια της. -

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

Link to comment
Share on other sites

Οι χειρότερες διακοπές μας! Η Χαλκιδική είναι πολύ ακριβή, χωρίς λόγο! Η θάλασσα στον οικισμό όχι καλή! Πρόκειται για οικισμό που δεν έχει τίποτε! Εκεί έσπασα και το πόδι μου!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

mita, καλημέρα και καλο μήνα...

Το προηγούμενο Σάββατο επισκέφτηκα την βουρβουρού και έκλεισα για την περίοδο του Αυγούστου ένα δωμάτιο σε ένα συγκρότημα με τον πιο τέλειο κήπο για τα παιδιά..

Εχω δύο παιδάκια και έψαχνα κάτι με κήπο και παιδική χαρά, το δωμάτιο είναι οκ αλλά όχι και κάτι τρομερό. Stufio Annas το όνομα τους.... Πήγα σε αυτή την περιοχή γιατί μία φιλική οικογένεια θα είναι εκεί την ίδια περίοδο και προτίμησα να είμαστε εκεί παρέα.

Η παραλία δεν λέει τίποτα αλλά τα νησάκια απέναντι είναι λένε παράδεισος, και είναι προσβάσιμα μόνο με πλοιάριο ή σκάφος. Η περιοχή έχει κάποια Σ/Μ και για φαγητό αλλά και η Νικήτη είναι πολύ κοντά και πολλές άλλες περιοχές για φαγητό και βόλτα.

Αυτά έμαθα για την περιοχή και εύχομαι να περάσουμε πολύ όμορφα!!!!

Link to comment
Share on other sites

Για καφετεριες ταβερνες και βολτες μπορειτε να πεταχτητε και ποιο κοντα απο την νικητη να πατε στον Αγιο Νικολαο πολυ ωραιο χωριο και με καταπληκτική πλατεια που και τα ξακουστα καταπληκτικα σουβλακια του Αγιο Νικολαου!!!

 

Link to comment
Share on other sites

κοριτσια, για μενα η βουρβουρου , γενικοτερα η σιθωνια ειναι παραδεισος.. αλλα περι ορεξεως..

παρ'ολα αυτα, ΜΙΤΑ(η οποια αλλη κοπελα θελει)αν δεν εχεις αλλαξει γνωμη, μπορεις να με ρωτησεις ο,τι θες επειδη εχω πολλους γνωστους στην περιοχη.. οντως η παραλια μπροστα δε λεει πολλα επειδη ειναι πολυ ρηχη και αφηνουν πολλες βαρκες, αλλα αν κανει καποιος τον κοπο να παει λιγα χιλιομετρα παραπερα νομιζω θα ανταμειφθει και με το παραπανω!!

 

υ.γ. ειναι οικισμος και οχι χωριο, φυσικα δεν εχει απ'ολα αλλα ο αγ. νικολαος εχει καφετεριες, παιδοτοπο και κεντρο υγειας. η νικητη εχει ολα τα σ/μ. επισης για οσες μαμαδες δεν ενδιαφερονται για οικογενειακες διακοπες αλλα για clubbing, πηγαινοντας προς σαρτη εχει πολλα παραθαλασσια και πολυ γνωστα( manasu, porto paradiso)..

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Γεια σας. Σήμερα κλείσαμε στη Βουρβουρού της Χαλκιδικής για τον Αύγουστο. Έχει πάει κάποιος να με συμβουλεύσει? Πρώτη πρώτη συμβουλή εάν επέλεξα σωστά! Έχω δύο παιδάκια 2 και 5 ετών και κλείσαμε σε ένα συγκρότημα 8 δίχωρων κατοικιών 20μ από τη θάλασσα που λέγεται Studios Χάιδω.

wjhKp3.png

c5dop3.png

Link to comment
Share on other sites

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

 

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • 2 εβδομάδες μετά...

H θάλασσα μπροστά στη Βουρβουρού παίζει, αλλού είναι πιο καθαρή αλλού έχει φύκια ή πέτρες, εγώ δεν την έχω δοκιμάσει ότι είδα απ' έξω.. Βολεύει αν έχεις δωμάτιο στα κτήματα που βγαίνουν στη θάλασσα να κάθεσαι στην ξαπλώστρα και το μικρό να παίζει εκεί μπροστά. Για καλύτερα όμως όλοι πάνε στο περίφημο Καρύδι που είναι πιο δίπλα ή στη Φαβά στον οικισμό καθηγητών. Τα δωμάτια μπροστά στη θάλασσα γίνονται ανάρπαστα από οικογένειες, περιποιημένα μας φάνηκαν τα στούντιο Ιωάννα αλλά ήταν γεμάτα και δεν είδαμε μέσα πώς είναι, http://www.halkidiki.com/rabotas/index_g.htm. Και αυτά http://www.errikos-evastudios.gr/ φαίνονται περιποιημένα αλλά πάλι δεν είδαμε μέσα πώς είναι. Πολλά στούντιο είναι ημιυπόγεια οπότε ρωτήστε που θα σας βάλουν. Πιο μακριά από τη θάλασσα μας άρεσαν τα στούντιο Άρωμα http://www.aromahotel.gr/ που είναι καινούρια, σε ήσυχο δρόμο και σε μεγάλο κτήμα και οικονομικά. Επίσης από εμπειρία τα στούντιο Πανόραμα για την εκπληκτική θέα, την ησυχία, τη δροσιά, την καθαριότητα και την τιμή http://www.halkidiki.com/kirkos/index_g.htm. Έχει και 3 δίχωρα για οικογένειες σε άλλο κτίριο που είναι τέλεια σε κτήμα με ελαιώνα. Πάντως η Βουρβουρού έχει ήδη πολύ κόσμο γιατί έχει πολλούς ξένους από γειτονικές χώρες και τα καλά δωμάτια φεύγουν γρήγορα όπως αντιληφθήκαμε ψάχνοντας επιτόπου την περασμένη Δεύτερα και νομίζαμε ότι θα έχουμε απεριόριστη επιλογή.

 

Για φαγητό οι ντόπιοι τρώνε στον Ίταμο δίπλα στο ΣΜ Διόνυσος. Αυτό που μου άρεσε ήταν ο Αρσανάς στη Νικήτη, ατμόσφαιρα δίπλα στη θάλλασσα, καλό φαγητό και καλές τιμές. Αντίθετα η περίφημη πιτσαρία Οβελίξ πάνω στο δρόμο που πάει προς Σάρτη που επισκέφθηκα για να θυμηθώ τα νιάτα μου έχει ρίξει την ποιότητα χάριν της τιμής.

Link to comment
Share on other sites

mita, καλημέρα και καλο μήνα...

έψαχνα κάτι με κήπο και παιδική χαρά, το δωμάτιο είναι οκ αλλά όχι και κάτι τρομερό. Stufio Annas το όνομα τους.... !!

 

εχω μεινει στης αννας, τα δωματια οντως δεν λενε πολλα ή σχεδον τιποτα αλλά ειναι φτηνα, με κουζινα και αυλη για τα παιδακια. Καλές διακοπές!!

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...