Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΚΥΣΤΙΤΙΔΕΣ

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΧΡΟΝΙΑ.

ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΜΑΙ ΑΠΟ ΚΥΣΤΙΤΙΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΥΠΟΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΧΑΠΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΓΙΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΥΠΟΤΡΟΠΙΑΣΗ.ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ?ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΕΧΕΙ ΜΩΡΑΚΙ?

Διαφημίσεις

Αγαπητή μου Grecia,

Νομίζω ότι ο πλέον κατάλληλος να σου απαντήσει στο συγκεκριμένο ερώτημα είναι ο γυναικολόγος σου.. Αλλά εγώ αναρωτιέμαι.. Δεν υπάρχει οριστική θεραπεία στο πρόβλημά σου; Ο ουρολόγος σου τι λέει;

Αγαπητή μου Grecia,

Νομίζω ότι ο πλέον κατάλληλος να σου απαντήσει στο συγκεκριμένο ερώτημα είναι ο γυναικολόγος σου.. Αλλά εγώ αναρωτιέμαι.. Δεν υπάρχει οριστική θεραπεία στο πρόβλημά σου; Ο ουρολόγος σου τι λέει;

Δυστηχώς domnina μου ανοικω στο 25% των γυναικων που παρουσιαζουν συνχνα κυστιτιδες.Ο ουρολογος σε στελνει στο γυναικολογο και αντιστροφα.Απο καποιες αναφορες που βλέπω σε site καποιες κοπελες λενε οτι η αντιβιωση στην αρχη δηλ στην συλληψη δεν επηρεαζει.Το προβλημα μαλλον ειναι οταν δημιουργουνται τα οργανα.Το προβλημα ειναι οτι πρεπει να μετραω συνεχεια μερες τις γονιμες δηλαδη και μετα να αποφευγω την επαφη και αρα το φαρμακο.Αυτο οπως καταλαβαινεις σημαινει αγχος.Δεν μπορω να κανω ερωτα πχ λιγο πριν την περιοδο γιατι αν εχει γινει συλληψη 15 μερες πριν ισως δεν πρεπει να παρω και αλλο φαρμακο:-(Ολα εμεις οι γυναικες τα τραβαμε

Εγώ θα σου πω κάτι χαζό που μπορεί ίσως να μην έχει περάσει από το μυαλό σου.. Μήπως, λέω μήπως, κάνατε έρωτα με προφυλακτικό τις μη γόνιμες μέρες; έτσι σίγουρα δεν θα υπάρχει υποτροπή και σίγουρα δεν θα χρειάζεται να πάρεις φάρμακο..

Συγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτη αλλά λέω μήπως αυτό βοηθήσει..

Εγώ θα σου πω κάτι χαζό που μπορεί ίσως να μην έχει περάσει από το μυαλό σου.. Μήπως, λέω μήπως, κάνατε έρωτα με προφυλακτικό τις μη γόνιμες μέρες; έτσι σίγουρα δεν θα υπάρχει υποτροπή και σίγουρα δεν θα χρειάζεται να πάρεις φάρμακο..

Συγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτη αλλά λέω μήπως αυτό βοηθήσει..

Σιγουρα βοηθαέι Domnina μου αλλα μου εχει τυχει και με προφυλακτικο,γιατι απο οσο εχω καταλαβει το προβλημα ειναι η ανατομια της κυστης και του κολπου,και ετσι μικροβια που φυσιολογικα υπαρχουν στον κολπο ,πανε και κολλανε στην κυστη καθε φορα.

Βεβαια το προφυλακτικο βοηθαει ως ενα βαθμο.Θα το εφαρμοσω παλι δεν εχεις αδικο;).

Εσυ Domnina μου ποτε θα κανεις την επομενη προσπαθεία?

Διαφημίσεις

Χαίρομαι που έστω και λιγουλάκι βοήθησα..

Εγώ με το καλό λέω να ξεκινήσω είτε με την περίοδο του Ιουλίου, ή του Αυγούστου.. αναλόγως το πότε θα αδιαθετήσω για πρώτη φορά μετά την απόξεση.. Είμαι στην 26η μέρα και ακόμη περιμένω..

Θα δούμε πως θα βγούν και τα επαναληπτικά αποτελέσματα του σπερμοδιαγράμματος του συζύγου τον Ιούλιο και θα αποφασίσουμε..

Φιλάκια κοριτσάκι!

και εγω θα κανω εξετασεις θρομβοφιλιας το καλοκαιρι,οποτε μεχρι τοτε ας χαλαρωσουμε και θα ερθει και η σειρα μας!!

Φιλακια Domnina μου