Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Aγορα θηλαστρου

Recommended Posts

Καλησπερα,

οπως βλεπετε πλησιαζω σιγα σιγα και με απασχολει πολυ η αγορα ενος θηλαστρου.Κατοπιν ερευνας κατεληξα στο medela pump in style advanced, το οποιο ομως δεν ξερω απο που να το προμηθευτω ( φαρμακειο? αντιπροσωπο?).

Στην αποφαση μου για αγορα συνετελεσε και το οτι ενω προσπαθησα να επικοινωνησω με την εταιρεια που νοικιαζει το symphony σε περιπτωση που το χρειαστω δεν υπηρξε καμια απαντηση απο μερους τους οποτε αγχωθηκα οτι αν το χρειαστω και δεν το εχω τι θα κανω?

Ετσι αποφασισα να αγορασω μιας και πιστευω θα μου χρειαστει.

Επισης να πω πως επεσε στην αντιληψη μου οτι σε μεγαλο ιδιωτικο μαιευτηριο της αθηνας κυκλοφορουν επιτηδειοι ποθ νοικιαζουν θηλαστρα που δεν ειναι καταλληλα προς ενοικιαση αλλα μονο ατομικα και ετσι απελπιστηκα ακομα περισσοτερο.

Αν καποια κοπελα ξερει που μπορω να βρω το συγκεκριμμενο θηλαστρο ας μου πει θα της ειμαι ευγνωμων!

:?

Διαφημίσεις

eisai στην αθηνα ακου τι θα κανεις θα πας στο μαιευτηριο και θα πεις στην γραμματεια οτι εχεις το ταδε μοντελο θηλαστρο και θελεις να αγορασεις την χοανη που μπαινει μπροστα γτ σου σπασε(χρηση απο προηγουμενο παιδι ή δανεισμο πες οτι σου ειναι ποιο ευκολο)και θα ηθελες να σου πουν τον προμηθευτη τους για να το διορθωσεις.αν δεν σου πουν ρωτα σε φαρμακειο της γειτονιας σου αν τυχεις σε σωστο ανθρωπο θα σου πει απο που τα προμηθευετε παλι ετσι οτι σου σπασε ενα εξαρτημα και θελεις να το αγορασεις.εγω εχω της μεντελα το ηλεκτρικο παλιο μοντελο το δωσει το χω χρησιμοποιηση ουυυυ!!και με την πολυ χρηση εξασθενει το μοτερ του εκανα αντικατασταση και δεν μου πηραν δραχμη.ετσι ψαξε και να εισαι σιγουρη οτι θα γλυτωσεις πολλα λεφτα

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif