Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Σας παρακαλω κοριτσια, αν μπορειτε βοηθηστε με με το το θεμα του μωρου μου γιατι εχω τρελαθει. Σας δινω καποια στοιχεια.

Α. Την εβδομάδα κύησης κατά την οποία γεννήθηκε το βρέφος 39+1

Β. Το φύλο του βρέφους Αγορι

Γ. Τον τρόπο τοκετού: Φυσιολογικός (ΦΤ)

Δ. Το είδος της αναισθησίας αν χρησιμοποιήθηκε αναισθησία. Επισκληριδιος

Ε. Αν το μωρό εφμάνισε νεογνικό ίκτερο και αν ναι ποια ήταν η μέγιστη τιμή και ποια η ελάχιστη. Εφτασε μεχρι 11

Ε. Αν το μωρό νοσηλεύτηκε και για ποιο λόγο. οχι

1. Όλες οι ζυγίσεις του μωρού με τις ημερομηνίες

23/3 Βαρος γεννησης 3720

27/3 Βαρος εξοδου 3710

28/4 3830 (με τη ζυγαρια της γιατρου)

10/4 4480

2/5 5090

21/5 5300

2. Πόσα γεύματα κάνει το μωρό το 24ωρο.

Τουλαχιστον 10

3. Σε πόσα από αυτά θηλάζει

Ολα

4. Αν παίρνει συμπλήρωμα, πόσο συμπλήρωμα παίρνει περίπου σε κάθε γεύμα

Οχι

5. Αν παίρνει συμπλήρωμα, πόσο παίρνει συνολικά το 24ωρο (το υπολογίζετε μετρώντας με ακρίβεια την ποσότητα για ένα 24ωρο)

6. Αν χρησιμοποιείτε θήλαστρο σας παρακαλώ πολύ να γράφετε με ακρίβεια τον τύπο του θήλαστρου και την εταιρεία.

7. Αν κάνετε συστηματικές αντλήσεις:οχι

7α. πόσες αντλήσεις κάνετε το 24ωρο

7β. ποιες ώρες αντλείτεκαι

7γ. πόσο διαρκεί η κάθε άντληση

8. Πόσες πάνες βρέχει το μωρό το 24ωρο (όχι πόσες γεμίζει, πόσες φορές ουρεί). Αν το μωρό είναι μικρό η ποσότητα των ούρων είναι πολύ μικρή και οι πάνες πολύ απορροφητικές. Αν δεν μπορείτε να καταλάβετε πότε ουρεί, μπορείτε να βάλετε μέσα στην πάνα ένα κομματάκι χαρτί κουζίνας. Αν αυτό βραχεί σημείνει ότι το παιδί έχει ουρήσει.

6-7

9. Πόσες κενώσεις κάνει το 24ωρο

Μια η καμια, κανει συνηθως καθε δυο μερες

10. Συμπληρώστε οποιαδήποτε συμπεριφορά του παιδιού σας νομίζετε ότι θα ήταν χρήσιμη....

Και ερχομαι στο προβλημα. Το παιδι τον τελευταιο μηνα δεν τρωει καλα. Καθεται στο στηθος ελαχιστα καθε φορα, καταπινει δυο γουλιες και κλαιει... Πειναει, αλλα δεν μπορει να φαει, το βλεπω. Τι μπορει να φταιει δεν ξερω. Η γιατρος σημερα φυσικα συνεστησε να σταματησω να θηλαζω, να δωσω υποαλλεργικο γαλα και epadoren. Οτι υπαρχει προβλημα υπαρχει, γιατι πραγματικα το μωρο μου δεν μπορει να φαει, αλλα δε θελω να σταματησω να θηλαζω. Βοηθηστε με, σας παρακαλω. Τι μπορει να φταιει?

Διαφημίσεις

bebos να σου ζησει το μωρακι σου!!!

δυστυχως δε ξερω να σε βοηθησω...ευτυχως θα σε βοηθησουν σιγουρα οι εμπειρες μανουλες και ελπιζω να το δει το μηνυμα σου και η Αγλαϊα...

θα σου προτεινα για αμεσα να παρεις το τηλ 210 6003249 που εχει συμβουλους θηλασμου (δινει τα τηλεφωνα που μπορεις να επικοινωνησεις)...ειναι πολυ καλες συμβουλοι..μπορεις να παρεις και τωρα αν θες...και μολις παρεις και απαντησεις απο εδω θα βρεθει σιγουρα λυση του προβληματος ;)

Σε ευχαριστω πολυ spithoula για την απαντηση σου! και για το τηλεφωνο που το εψαχνα. Μακαρι να βρεθει λυση γιατι εχω στεναχωρηθει απιστευτα απο την ολη κατασταση. Ευχομαι και σε σενα ο,τι καλυτερο.

Όταν ήταν 2 μηνών η μικρή μουάρχισε να μην θέλει το αριστερό στήθος και ήθελε να τρώει μόνο από το δεξί. Την τάιζα από το αριστερό λοιπόν μόλις ξυπνούσε πρίν ακόμη καταλάβει καλά καλά που βρισκόταν. Μετά από λίγο καιρό δεν ήθελε και το δεξί. Έτσι κι εγώ την κοίμιζα πρώτα νηστική (με ότι αυτό συνεπάγεται, κλαμα κλπ) και αμέσως μόλις ξυπνούσε την ταίζα. και μάλιστα κάποιες φορές δεν ήθελε ούτε μετα τον ύπνο κι ας πεινούσε. Την έπερνα αγκαλιά και περπατόντας μέσα στο σπίτι την ταίζα. Θέλω να πώ με όλο αυτό, ότι χρειάζεται μεγάλη υπομονή γιατι τα μωράκια πάντα κάτι θέλουν (μπορεί να βαριέται να ρουφάει π.χ.) και εμείς πρέπει να ψάξουμε να βρούμε τρόπους για να τα κάνουμε ευχάριστη την ώρα του φαγητου. οι γιατροί προτείνουν πάντα την ευκολή λύση (μπιμπερό). Μήπως αν αντλούσες το δικό σου γάλα και το έδινες στο μωρό; προσπάθησε πάντως όσο μπορείς να δώσεις από το δίκό σου γαλατάκι στο μωρό σου. Σου εύχομαι καλή επιτυχία με ότι κάνεις.

Με το γιατρο σου εχεις μιλησει?μηπως εχει κανενα προβλημα όπως π.χ. ουρολοιμωξη και εχει ανορεξια? μπορει να μη φταιει ο θηλασμος

Να σου ζησει

hGbPp3.png

Διαφημίσεις

ειχε μειωθει πολυ η ορεξη της κορης μου οταν ειχε μια φορα ουρολοιμωξη και αλλη μια στοματιτιδα η γιατρος την ελενξε?????της εκανε εξετασεις???αν οχι μηπως θα σου ηταν ευκολο να βρεις αλλον παιδιατρο????

Η οικογενοια μου ειναι ολη μου η ζωη

328e.jpg328ep3.png

Κοριτσια ευχαριστω για τις απαντησεις. Εξετασεις για ουρολοιμωξη καναμε και ειναι καθαρες. Γενικα η παιδιατρος δε βρισκει τιποτα. τρελαινομαι γιατι το παιδι φαινεται οτι πειναει, προσπαθει να φαει και δεν μπορει απο τον πονο.

ψαξε μηπως εχει θεμα με καποιες απο τις τροφες που τρως. εχω διαβασει οτι πχ κανουν προβλημα τα γαλακτοκομικα.

επισης εχω διαβασει για το let down οτι μπορει να ειναι εντονο και να μην μπορει απο αυτο.

ψαξε λιγο εδω εχει πολλα θεματα σχετικα

πιστευω οτι οταν σου απαντησει κι η αγλαια θα λυθει το προβλημα!

καλη δυναμη