Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ενα βημα πριν την βαπτιση χωρις στολισμο!!!help

animus7775

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους! Ειναι η πρωτη φορα που γραφω στο forum το οποιο πραγματικα μου εχει ανοιξει τα ματια! Στις 29 Μαιου (πρωτα ο Θεος) βαφτιζουμε τον μπεμπουλη μας. Τα έχω ετοιμάσει ολα εκτος απο τον στολισμο εκκλησιας & καντρου (δηλ ψαροταβερνα διπλα στη θαλασσα). Εχω δει τοσα πολλαααααα στο ιnternet που τα εχασα...:confused:Ο παππας μας δεν επιτρπει στολισμο κολυμπηθρας ουτε και μπαλονια.... Ειπα να στραφω σε εσας για ιδεες :-) please help

:-D

Διαφημίσεις

Καλη επιτυχία.

Καταρχήν πιο είναι το θέμα της βάπτισης ή τα χρώματα.

Ο παπάς εκτός απο την κολυμπήθρα επιτρέπει άλλο στολισμό ή όχι; (Σε εμάς δεν επιτρέπει τίποτα)

Εχεις περιορισμό στο κόστος;

Πόσα τραπέζια θα έχεις;

Αν απαντήσεις σε αυτά νομίζω ότι θα μπορουμε πιο ευκολα να απαντήσουμε.

Μερικές ιδέες:

Χάρτινα καραβάκια στα τραπέζια (θα τα φτιάξεις εσύ) με καραμερελίτσες μέσα

Ετικέτες με ευχαριστώ και στην υγειά σας που θα κρέμονται στα μπουκάλια του κρασιού

Χρωματιστές χαρτοπετσέτες στα χρώματα της βάφτισης στα τραπέζια

ΚΟυβαδάκια μεταλικά ή πανεράκια χρωματιστά με καραμερίτσες στα τραπέζια

Μερικές απλες οικονομικές συνθέσεις μπαλονιών (έχει με 6?) διάσπαρτα στα τραπέζια

Χάρτινα καραβάκια να κρέμονται με απλή κορδελίτσα απο τα δέντρτα της εκκλήσίας ή της ταβέρνας

Λουλουδάκι ή φυτό απο φυτώριο που θα σου το τυλίξουν με ένα ωραίο χαρτί

Κερί ή φαναράκι στο κάθε τραπέζι

Ελπίζω να βοήθησα

ΠΓ τι φοβερες ιδεες!! Ευχαριστω πολυ! σε μια εβδομαδα λες να καταφερω τιποτα? Ειμαι ολομοναχη αλλα σημερα ερχονται η αδερφη μου & η μαμα μου απο το νησι και ετσι ελπιζω σε βοηθεια. Η' μαλλον θα αποσυντονιστω!

Θεμα βαπτισης ακριβως δεν εχω, μπομπονιερα ειναι ενα κλουβακι με κορδελιτσες παλ γαλαζιο & παλ πρασινο.Για τα παιδακια τα κλασικα χωνακια με γλυκα και μπουρμπουληθρες. Η λαμπαδα παλι στα ιδια χρωματα με ενα λουτρινο βατραχο (γαλαζια πουλακια που ηθελα σεν ειχε το καταστημα και ετσι αρκεστικα σ'αυτο). Τωρα, το ανθοπωλειο που θα κανει το στολισμο μου λεει να βαλω ανθοστηλες διπλα στην κολυμπηθρα αλλα δεν εχω δει κανενα σχεδιο που να μου αρεσει. κανενα site? στο τραπεζι που θα αλλαζουμε το μωρο παλι θελει να βαλω μια συνθεση αλλα νομιζω οτι δεν θα χωρανε τοσα πραγματα εκει πανω. Πως να το στολισω? Για εξω διπλα στισ μπομπονιερες τι να δω απο jumbo που θα παω σημερα (at last- δεν οδηγω και ειμαι εξαρτημενη...)??? Μα τι αγχος, απο τη πολυ σκεψη θα καψω ασφαλεια:confused:

Με το καλο η βαπτιση.

Ρωτα τον παππα εαν μπορεις να στολισεις εξω (σκαλες, κολωνες) καποιες εκκλησιες επιτρεπουν μονο το βασιλικο γιατι ειναι και "ευλογιμενο φυτο" μηπως μπορεις να το χρησιμοποιησεις για στολισμο της εκκλησιας. Επισης μηπως μπορεις να βαλεις μονο κορδελλες στα χερουλια της κολυμπιθρας??

Στη μεση των τραπεζιων στο κεντρο μεσα σε ωραιες γλαστρουλες απο το jumbo και ιδιες κορδελες θα ειναι τελεια.

Ωραίος συνδυασμός το γαλάζιο με πράσινο, το είχε κάνει η αδερφή μου και ήταν ωραίο οπτικά.

Τώρα να πω μια γνώμη; Τα μαγαζιά θέλουν να μας πασάρουν ότι έχουν. Σόρρυ αλλα σε λίγο θα μας πουν να στολίζουμε και το τέμπλο. Αρκετοί κάνουν ανθοστήλες, αλλά προσωπικά εμένα δεν μου αρέσουν. Ούτε νομίζω ότι χρειάζεται κάτι πάνω στο τραπέζι. Οι εκκλησίες είναι ωραίες απο μόνες τους. Εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις στολισμό στο κέντρο που και ο κόσμος θα το ευχαριστηθεί.

Αυτά που σου πρότεινα είναι απλά και εύκολα. Μπορείς να πάρεις και απλά έτοιμα πράσινα και γαλάζια πανεράκια (έχει το τζάμπο) και να βάλεις κάποια καλούδια μέσα. Σε καταλαβαίνω και εγώ με 2 μωρά τρεχω σαν το Βέγγο.

Καλή επιτυχία. Για οτι χρειαστείς εδώ είμαστε και περιμένουμε φωτο.

Διαφημίσεις

εγω πηρα χορτο συσκευασιας πρασινο και κουβδακια τα μεγαλα απο το τζαμπο. θα βαλω το πρασινο χορτο μεσα μπολικο και αφρατο θα δεσω 2 χρωμματιστες κορδελες στο χερουλακι και θα βαλω 2-3 μικρους ανεμομυλους και καραμελες. επειδη κι εμεις θα μαστε σε νησι, για στολισμα τραπεζιου πηρα απο το τζαμπο παλι 4 συσκευασιες με κοχυλια και θα στρωσω ενα ρανερ φουξια πολυ αραιη πλεξη και απο κατω θα σκορπισω τα κοχυλια, ετσι δε θα φευγουνε κιολας και θα φαινονται. Αφηστε που το τραπεζι μας δε θα ειναι το κλασικο αρνια-χοιρινα και τετοια αλλα μακαροναδες του ψαρα, ριζοτα θαλασσινων και τετοια ΟΠΟΤΕ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΤΟ ΦΑΙ...:)

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

τσαμπα το αγχος!!! ολα πηγαν μια χαρα! ευχαριστωωωωω πολυ κοριτσια για τις ομορφες ιδεες! θα ανεβασω photos καποια στιγμη! Παντως less is more αν υπαρχει γουστο!;)