Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Η ΩΡΑ ΜΟΥ........

Recommended Posts

Σήμερα βγήκα από το νοσοκομείο μετά από μια εβδομάδα αφού με κράτησαν μέσα λόγω ψηλής πίεσης...ο γιατρός μου είπε να πάω την Τετάρτη για εισαγωγή και την Πέμπτη θα με βάλει για καισαρική..αχ κορίτσια πολύ ανχος... σε μία εβδομάδα γεννάω δηλαδή... πέρασε ο καιρός... φοβάμαι λίγο το νυστέρι αλλά τι να κάνουμε αφού φοβάται ο γιατρός την πίεση..δεν μπορείς να πεις και τίποτα.. γερός να βγει λοιπόν ο μπέμπης και ας βγει όπως θέλει!

Διαφημίσεις

Σήμερα βγήκα από το νοσοκομείο μετά από μια εβδομάδα αφού με κράτησαν μέσα λόγω ψηλής πίεσης...ο γιατρός μου είπε να πάω την Τετάρτη για εισαγωγή και την Πέμπτη θα με βάλει για καισαρική..αχ κορίτσια πολύ ανχος... σε μία εβδομάδα γεννάω δηλαδή... πέρασε ο καιρός... φοβάμαι λίγο το νυστέρι αλλά τι να κάνουμε αφού φοβάται ο γιατρός την πίεση..δεν μπορείς να πεις και τίποτα.. γερός να βγει λοιπόν ο μπέμπης και ας βγει όπως θέλει!

Μαρακι μου, με το καλο ο αντρουκλας σου!!!

Καισαρικη κι εγω, μολις τον δεις... θα τα ξεχασεις ολα!!!!

:-D:grin::-D

Ότι πολυτιμότερο... 
 Γιάννης 13/01/2009
 Αλέξης 09/03/2011 

Με το καλο το αντρακι σου.ο μπεμπης να ειναι καλα και εσυ θα τα ξεχασεις ολα μολις τον δεις:Pμην ανγχωνεσαι καθολου.ολα καλα θα πανε.

Fa3Lp2.png

με το καλό κοριτσάκι μου!όλα καλά θα πάνε!όλη η καλή μας ενέργεια και η δύναμη μας μαζί σου!!έφτασε η ώρα!πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός!η δικιά μου είναι ήδη 24 ημερών.και σκέφτομαι...πότε έμεινα έγκυος..πότε γέννησα..πότε κοντεύουμε τον 1 μήνα!!με το καλό γλυκιά μου!

Διαφημίσεις

αχ κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ..την άλλη εβδομάδα τέτοια ώρα θα έχω τον μπέμπη αγκαλιά... μου φαίνεται τόσο μακριά αλλά είναι τόσο κοντά!!!!!!!! εύχομαι τα καλύτερα σε όλες....φιλάκια πολλά

Με το καλο!! ολα να πανε τελεια-που θα πανε- και θα εχεις τον κουκλο σου αγκαλιτσα!

Αναπολω τις τελευταιες μερες-ωρες πριν γεννησω, γιατι την χαρα που πηρα με τον ερχομο της Μελινας θελω να την ξαναζησωωωωω!

;);)

MD1op3.png

ΑΧ! τι τέλεια!!!! σε μια εβδομάδα θα τον έχεις στην αγκαλίτσα σου? ξέρεις πόσο ζηλεύω? εγώ έχω 2 μήνες μέσα στο νερό ακόμα! και δεν περνάει ο καιρός!

εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά, να είστε υγιέστατοι και οι δύο και να μας περιγράψεις την εμπειρία σου με όλες τις λεπτομέρειες μετά.

Διαφημίσεις

μετο καλο, ολα καλα θα πανε κουκλα μου μην αγχωνεσαι για τπτ σκεψου μονο οτι θα δεις ενα υπεροχο προσωπακι φανταζομαι αυτη ειναι η πιο μεγαλη ευτυχια για ολες μας.

εγω γενναω αρχες αυγουστου και δεν βλεπω την ωρα.

τέλεια σε 5 μέρες θα κρατάς το μωράκι σου!!!!!!!!!!!!!όλα καλά θα πάνε μην σε απασχολεί τίποτα χαλάρωσε και απόλαυσε αυτές τις 5 μέρες :-D:-D:-D:-D

Q3V6p3.png

Nhh7p3.png

Αύριο λοιπόν μπαίνω νοσοκομείο και Πέμπτη πρωί καισαρική.... κορίτσια σας χιλιοευχαριστώ όλες για την παρέα όλο αυτόν τον καιρό..ήταν πολύτιμες οι συμβουλές και όλες οι κουβεντούλες με έσας!!!!!!εύχομαι όλα να πάνε καλά με όλες και ο Θεός να μας ευλογεί πάντα!!!!! κάποια στιγμή θα ξαναμπώ να σας πώ νέα!!!!!! φιλιά πολλά σε όλες!!!!!!!

Διαφημίσεις

με το καλό το μωράκι σου, εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά και την Πέμπτη να κρατάς στα χέρια σου το πιο υγιέστατο και όμορφο μωρό του κόσμου....

Q3V6p3.png

Nhh7p3.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ!!!ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΥΓΙΕΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΜΩΡΑ!!!

Αύριο λοιπόν μπαίνω νοσοκομείο και Πέμπτη πρωί καισαρική.... κορίτσια σας χιλιοευχαριστώ όλες για την παρέα όλο αυτόν τον καιρό..ήταν πολύτιμες οι συμβουλές και όλες οι κουβεντούλες με έσας!!!!!!εύχομαι όλα να πάνε καλά με όλες και ο Θεός να μας ευλογεί πάντα!!!!! κάποια στιγμή θα ξαναμπώ να σας πώ νέα!!!!!! φιλιά πολλά σε όλες!!!!!!!

καλη λευτερια και ολα να πανε μια χαρα!!!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ!!!ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΥΓΙΕΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΜΩΡΑ!!!

με το καλό !!!! καλη λευτερια!

koritsia ola teleia...vgike o mpempis mas tin proigoumeni pempti kai simera kleinoume 1 evdomada...einai panemorfos kai den xortenw na ton vlepw..!!!!!!!!! oso gia tin kesariki pwnaei poli alla tis prwtes meres...simera eimai mia xara xwris kanena provlima alla oso kai na ponage otan evlepa ton mpempi mou pernagan ola!!!!!!!eytixeia koritsia eytixeia kai poli klammaaaaa!!!!!!!!!!!

eyxomai ta kalitera se oles kai na einai gera ala ta mwra tou kosmou!!!!!!!!!