Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΡΑΜΜΑΤΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΣΕ 15 ΜΕΡΕΣ

Recommended Posts

Θα τρελαθώ! Είναι η 2η φορά που μέσα σε 15 μέρες ο μικρός μου κάνει ράμματα. Πριν 2 περιπου εβδομάδες, επεσε σε 1 καρέκλα όταν τον είχε η πεθερά μου και χτύπησε το φρυδάκι του. Νοσοκομείο, ράμματα. Τώρα πάλι σήμερα, ενώ ειχα άδεια απο τη δουλεια και ετοιμαζόμασταν για τις κουνιες καταλήξαμε στο παιδων γιατί σκουντουφλησε στο χαλί, επεσε στο τραπεζάκι του σαλονιού (οχι στη γωνία φανταστήτε) και χτύπησε μισό εκατοστο πιο κάτω από την πρώτη φορά (την επόμενη σειρά έχει το μάτι του). Αίμα και χαμός, εγώ μόνη μου να τρέχω στο παιδων. 4 ράμματα αυτή τη φορά. Ετσι θα πηγαίνει από δω και περα?

s-age.pngs-age.png

Διαφημίσεις

Βρε τι μου εφερες στο μυαλο...Οταν ηταν 18 μηνων εκανε ο 2ος τα πρωτα του 2 ραμματα στο αριστερο του φρυδι,περιπου 1 μηνα μετα στο ιδιο φρυδι λιγο πιο δεξια εκανε αλλα 4-5

Περαστικα σας:-P

4

αχ βρε κοριτσακι τι επαθες;

ευχομαι περαστικα σας και να μη ξανασυμβει τιποτα.

ο μικρος απο κουραγιο ολα καλα;

δε ρωταω για σενα ,γιατι σιγουρα εισαι σε κατασταση φευγα:roll:

αν ειναι παντως ακμαιοτατος τοτε ξεχνα το.φιλια

Περαστίκα σας βρε κούκλα μου και φυσικά...αγύριστα!

Είναι πάντως μερικές φορές στη ζωή μας που λέμε "μα όλα μαζί θα μας τύχουν". Κι εμείς σε αυτήν την φάση είμαστε τώρα με την κόρη μας και ακόμα δεν έχουμε ξεμπερδέψει αλλά ώρες ώρες με πιάνει μια απελπισία και πιστεύω οτι δεν έχω άλλη δύναμη...αλλά κάθε φορά γίνεται κάτι που ανακαλύπτω πόσο περισσότερο δυνατή είμαι από ότι νόμιζα.

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.

Διαφημίσεις

Και τί να κάνω δεν ξέρω. Πόσα έπιπλα να καλυψω πια? Στο τραπεζάκι που έπεσε και χτύπησε οι γωνίες ήταν καλυμμένες και εκείνος έπεσε στη μέση του περίπου. Στο παίδων μου λέγανε ότι έχουμε πολύ δρομο ακόμα και ότι τώρα που άρχισε να ψηλώνει θα βρίσκει παντού. Αχ ας ελπίσουμε να είναι τα τελευταία. Εντωμεταξύ ο μικρούλης βλέπει το ματάκι του στον καθρέφτη και δεν του αρέσει καθόλου. Και για να τον καθησυχάσω του λέω "Κοίτα τί ωραίο που είναι το ματάκι σου, τί ωραίο που σου το κάνανε" και γελάει η ψυχή μου!!!!

s-age.pngs-age.png