Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τρώει μόνο σε μένα

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Δεν ξέρω αν είναι η σωστά ενότητα εδώ, αλλά θα σας πω το μεγάλο μου πρόβλημα:

Ο Νικόλας μου (σχεδόν 6 μηνών) πίνει το γάλα του μόνο σε μένα. Αυτό δεν μου ήταν πρόβλημα μέχρι να αρχίσω τη δουλειά, αλλά τώρα δεν ξέρω τι να κάνω. Να φανταστείτε έχει τύχει να τον ταΊσω το πρωί, να τον πάω στη μητέρα μου και να μην πιει καθόλου μέχρι το απόγευμα που θα γυρίσω. Κι αυτό συμβαίνει με όλους εκτός από μένα. Πολύ σπάνια δέχεται να το πιει από τον άντρα μου.

Αντιμετώπιζε καμία σας αυτό το πρόβλημα;

Σας ευχαριστώ που υπάρχετε...!!!

Διαφημίσεις

Και η δικιά μου μόνο από μένα έτρωγε θυμάμαι...!Και αυτό γιατί θήλαζε, οπότε είχα τα μπιμπερό της μόνο εγώ...χιχι!

Πέρα από την πλάκα...Δηλ. μένει νηστικός από το πρωί μέχρι το απόγευμα??

Φαντάζομαι κοιμάται κάποιες ώρες από το πρωί μέχρι το απόγευμα...Γιατί δεν προσπαθεί η μαμά σου να τον ταϊσει ενώ είναι κοιμισμένος?Να τον πάρει αγκαλιά και να τον πιάσει στον ύπνο που λέμε....

Επίσης, την υπόλοιπη μέρα που είσαι μαζί του ή και ΣΚ, μην του το δινεις πάντα εσύ...Ακόμα και αν είσαι σπίτι, να προσπαθεί κάποιος άλλος να του το δώσει, χωρίς απαραίτητα να σε βλέπει...

Εμένα το είχε περάσει αυτό γύρω στο χρόνο με τις στερεές και απλά καθόμουν δίπλα της και της έδινε κάποιος άλλος το φαγητό (βασικά η κοπέλα που την κρατάει) έτσι ώστε να δει ότι είναι ΟΚ να της δίνει κάποιος άλλος το φαγητό...Το ξεπέρασε γρήγορα....

Και η δικιά μου μόνο από μένα έτρωγε θυμάμαι...!Και αυτό γιατί θήλαζε, οπότε είχα τα μπιμπερό της μόνο εγώ...χιχι!

Πέρα από την πλάκα...Δηλ. μένει νηστικός από το πρωί μέχρι το απόγευμα??

Φαντάζομαι κοιμάται κάποιες ώρες από το πρωί μέχρι το απόγευμα...Γιατί δεν προσπαθεί η μαμά σου να τον ταϊσει ενώ είναι κοιμισμένος?Να τον πάρει αγκαλιά και να τον πιάσει στον ύπνο που λέμε....

Επίσης, την υπόλοιπη μέρα που είσαι μαζί του ή και ΣΚ, μην του το δινεις πάντα εσύ...Ακόμα και αν είσαι σπίτι, να προσπαθεί κάποιος άλλος να του το δώσει, χωρίς απαραίτητα να σε βλέπει...

Εμένα το είχε περάσει αυτό γύρω στο χρόνο με τις στερεές και απλά καθόμουν δίπλα της και της έδινε κάποιος άλλος το φαγητό (βασικά η κοπέλα που την κρατάει) έτσι ώστε να δει ότι είναι ΟΚ να της δίνει κάποιος άλλος το φαγητό...Το ξεπέρασε γρήγορα....

το ιδιο κανει και σε μενα τωρα με τις στερεες.δεν θελει κανεναν αλλο.οποτε ξεκινησα και εγω τον ιδιο τροπο.τον ταιζει αλλος και εγω ειμαι διπλα του μεχρι να συνηθησει......δοκιμασε το .1-2-3στο τελος θα φαει :wink:

Fa3Lp2.png

Ακριβώς μένει τελείως νηστικός από το πρωί ως το απόγευμα. Κι άμα πάει να του δώσει άλλος το γάλα του, είτε είμαι εκεί είτε όχι, ουρλιάζει και δεν πίνει γουλιά. Από τη μία χαίρομαι που μου έχει τόση αδυναμία, αλλά από την άλλη υπάρχει πραγματικό πρόβλημα...

Σας ευχαριστώ που υπάρχετε...!!!