Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Recommended Posts

Καλημέρα σας,

ο γιος μου είναι 2,5 χρονών και σκεφτόμαστε να τον γράψουμε σε κάποιον από τους δημοτικούς σταθμούς της Καλλιθέας, όπου και μένουμε, ώστε να ξεκινήσει τον Σεπτέμβρη. Από ότι ξέρω την ερχόμενη Δευτέρα ξεκινούν οι εγγραφές. Με ποιό κριτήριο όμως επιλέγουμε σε ποιόν θα κάνουμε αίτηση? Στους ιδιωτικούς κλείνεις ραντεβού, βλέπεις τους χωρούς, μιλάς με τον υπεύθυνο του σταθμού για το πρόγραμμα κλπ, αλλά στους δημοτικούς τι κάνουμε? Δυστυχώς δεν έχω από φίλες μου κάποια εμπειρία ή σχόλιο για να με βοηθήσει να διαλέξω. Υπάρχουν κοπέλες που έχουν στείλει τα παιδιά τους σε κάποιον και θα μπορούσαν να με "διευκολύνουν"? Κάθε σχόλιο δεκτό!!

Διαφημίσεις

Καλημερα δεν μπορω να σε βοηθεισω τωρα γιατι ο δικος μου ειναι πιο μικρος αλλα ξερω οτι εχουν και πουλμανακι που τα μεταφερει το εχω δει δεν ξερω αν εχει εξτρα χρεωση αν θες πληροφοριεσ θα ρωτησω μια γνωστη μου και θα σου πω απο αυριο.

:DΝΙΚΟΛΑΣ 22/01/09 ΜΠΕΜΠΗΣ 05/01/2011 ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΜΟΥ:D

κοριτσια και εγω ειμαι καλλιθεα και πηγα για να γραψω την μικρη στο παιδικο 3χρ για να παει απο σεπτεμβρη μιας και εγω βγαινω δουλεια 16 αυγουστου μετα απο 6μηνο... και πηγα και χρειαζονται φορολογικη δηλωση του τρεχ ετους την οποια ακομα δεν εκανα και αν κανω ποτε θα την λαβω μετα απο μηνα? ισως και χασω την χρονια ετσι...αν ξερει καποια κοπελα κατι ας πει παρακαλω τι γινετε σε αυτη την περιπτωση...

Αυτο που εμαθα ειναι οτι ζητανε βαβαιωση αποδχ και εκκαθαριστικο για να δουν τι ποσο θα δινεις καθε μηνα αν εχεις κατω απο 7.000 εκκ τιποτα

ααν εχεις 7.000-15.000 30 ευρω

αν εχεις 15.000-20.000 50 ευρω

αν εχεις 20.000-35.000 75ευρω κτλ αν θες σχολικο 30ευρω μηνα

αν δεν εχεις παει ακομα ειναι κρεμου 100 πας εκει και σου λενε τι θελουν απο σενα και απο εκει και περα επιλεγεις το σταθμο..

αυτα ξερω μονο!!!

καλησπέρα σας , αν και η ώρα δύσκολη ελπίζω κάποιος να μου απαντήσει. πρόκειται να ξεκινήσουμε παιδικό από Σεπτέμβρη και το ερώτημα μου είναι αν κάποια-ος από εσάς γνωρίζει να μου πει κάτι για να επιλέξω έναν από τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς της Καλλιθέας.

Διαφημίσεις

οχι ....ακομα δεν εκανα ερευνα και εγω διοτι δεν ξερω ακομα αν θα παει φετος λογο της δηλωσεις... αν ομως παει!! μαλλον θα την γραψω ακριβος διλπα στην δουλεια μου ειναι και κοντα στο σπιτι μας και ακριβος απεναντι απο την δουλεια του συζυγου, γιατι αν γενικος συμβει οτι δηποτε να ειμαστε κοντα της...και εγω να ειμαι πιο ησυχη οτι ειναι κοντα μου και να την πηγαινω και να την περνω πριν την δουλεια και μετα την δουλεια τα ωραρια μας συμπιπτουν....θα σου ελεγα να επιλεξεις ενα παιδικο που να ειναι κοντα στο σπιτι η εργασια ,η αν εχεις γνωστους που να πηγαινουν εκει τα παιδια τους για να ξερεις γενικος τι γινεται εκει μεσα η να γνωρισεις καποια μαμα που ηδη πηγαινει εκει το παιδακι της και νατην ρωτησεις αν ειναι ευχαριστημενη απο το παιδικο σταθμο...και μετα βλεπεις!!

σε ευχαριστώ πολύ ΕΛΕΝΑ να σαι καλά και καλή μας επιτυχία σε ότι και αν γίνει τελικά

ναι.. καλη μας επιτυχια!! τελικα το εκκ το εκανα εμεινε μονο χαρτι γιατρου που δεν εχω παρει ακομα.....

• 1 month later...

λοιπον χθες πηγα να δω αν πηραν την μικρη και ναι την πηραν στο παιδικο μαζι με 29 παιδακια που θα εχει το τμημα της μικρουλας μου,,,αχ τι ωραια μεγαλωνει η μπουμπουκα μου......