Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ BABY SITTING -ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ BABY SITTING - ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Recommended Posts

ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ BABY SITTING -ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ BABY SITTING

Ζητείται συμπαθητική ανοιχτόμυαλη εργαζομένη Μάνουλα με μωράκι- παιδάκι στον ΠΕΙΡΑΙΑ (κατά προτίμηση Φρεαττύδα)

Να εργάζεται πρωινές ώρες (μέχρι της 16.00)

ώστε να μπορεί να προσέχει το παιδάκι μου μαζί με το δικό της τις απογευματινές ώρες (16.00-20.00) κι εγώ αντίστοιχα να προσέχω το δικό της παιδάκι μαζί με το δικό μου τις πρωινές ώρες.

Οι καιροί είναι δύσκολοι όλοι μας έχουμε οικονομικά θέματα , πρέπει εμείς οι εργαζόμενες γυναίκες. να στηρίζουμε η μια την άλλη

Πλέον η εργασία δεν είναι επιλογή μα οικονομική αναγκαιότητα ,όμως αυτό δεν πρέπει να σημαίνει πως θα πρέπει αναγκαστικά να στερήσουμε κάτι από τα παιδάκια μας, γι αυτό σκέφτηκα πως μια τέτοια λύση θα ήταν πολύ καλή με πολλά προτερήματα όπως:

- τα παιδάκια μας θα είναι σε οικογενειακό – σπιτικό περιβάλλον

-αποφεύγουμε τους βρεφονηπιακούς σταθμούς άρα και

- δεν θα αρρωσταίνουν τόσο συχνά αφού θα είναι μοναχά 2 παιδάκια μαζί

-έτσι δεν θα χρειάζεται να λείπουμε από τις εργασίες μας

- δεν θα υπάρχει περεταίρω έξοδο για σταθμούς, baby sitter κλπ.

-τα παιδάκια μας θα είναι καθημερινά έξω βόλτα μια και ακριβώς δίπλα μας υπάρχει χώρος όπου παίζουν παιδάκια( το ναυτικό μουσείο- ακτή Θεμιστοκλέους)

- θα ξέρουμε ακριβώς με ποιο άτομο είναι το μωρό μας , τι κάνει , και τι τρώει!!!

Είμαι 26 χρονών ανοιχτόμυαλη νέα εργαζόμενη μανούλα με έναν σύζυγο επίσης σκληρά εργαζόμενο, ο γιόκας μου Αντώνης είναι 11 μηνών και ακόμη δεν περιπατάει.

Υπάρχει η δυνατότητα να ξεκινήσουμε την ανταλλαγή του BABY SITTING μας από Σεπτέμβρη όταν πια ο Αντωνάκης θα περιπατάει..

Θα περιμένω τηλέφωνο σας.

Άντα Καρακατσάνη

Τηλ.6973757510

MZw9p3.png

Διαφημίσεις