Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

3 εκατοστά διαστολή και μετά;;

Recommended Posts

Καλησπέρα. Εμαθα απο το γιατρό ότι έχω 3 εκατοστά διαστολή και είμαι στην 38η εβδομάδα. Αλήθεια υπάρχει περίπτωση να μου σπάσουν απο μέρα σε μέρα τα νερά ή μπορεί να χρειαστεί να περιμένω ακόμη κανα δυο βδομάδες; Αν σας έχει τύχει κάτι ανάλογο θα με βοηθουσε να μου πείτε την εμπειρία σας!!:)

Διαφημίσεις

Και στις 2 εγκυμοσυνες μου είχα 3 εκατοστα διαστολή από την 37η εβδομάδα και μετα. Την πρωτη φορά γεννησα στις 38 και 5 ημερες την δευτερη στις 37 και 2 ημερες. Τα νερα μου τα εσπασε ο γιατρος

sYSBp3.pngR9zap3.png

Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να μείνω σε αυτή την κατάσταση για αρκετό διάστημα; Μάλιστα...και θέλω τόσο πολύ να έρθουν όλα φυσιολογικά!

Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να μείνω σε αυτή την κατάσταση για αρκετό διάστημα; Μάλιστα...και θέλω τόσο πολύ να έρθουν όλα φυσιολογικά!

Εγώ ήμουν 40+4 με διαστολή 2 γέννησα 40+6 με δικούς μου πόνους αλλά τα νερά τα έσπασε ο γιατρός. Με το καλό

Εγώ 2 εκ διαστολή είχα για τουλάχιστον 10 μέρες. Γέννησα την 41η βδομάδα τελικά (παρόλο το ατελείωτο περπάτημα, γιόγκικες ασκήσεις που βοηθάνε και δύο τραχηλικές εξετάσεις από τη γυναικολόγο μου!), έσπασαν τα νερά χωρίς συσπάσεις, αυτές ήρθανε σιγά σιγά (χωρίς ωκυτοκίνη) και το μωρό βγήκε 15 ώρες μετά).

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Διαφημίσεις

Κι εγώ με διαστολή 2 εκ περίπου 20 μέρες και πήγα στο νοσοκομείο γιατί είδα αίμα. Τα νερά μου τα έσπασε ο γιατρός. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, φαντάζομαι όμως ότι πλησιάζεις στο τέρμα :P

Σου εύχομαι με έναν πόνο και ένα υγιές μωράκι!!!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

• 10 months later...

Κορίτσια σας χαιρετώ

Και μένα μου είπε ο γιατρός στην χθεσινή εξέταση ότι έχω 1,5 δάκτυλα διαστολή η οποία είχε ξεκινήσει από την προηγούμενη βδομάδα και τώρα αυξήθηκε.Μου είπε να με δει σε 5 μέρες αλλά αν νιώσω συσπάσεις ή πόνους να του πω.Το μόνο που παρατήρησα ήταν καφεκίτρινα υγρά αλλά όταν τον πήρα τηλ μου είπε ότι είναι από την τραχηλική εξέταση που μου έκανε.Είχατε παρόμοια εμπειρία και αν ναι πόσες μέρες μεσολάβησαν μέχρι τον τοκετό;

uqGsp3.png