Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ξαφνικά γκρινιάρα! HELP !!!!!!!!

Recommended Posts

Η μπουμπού μας θα γίνει σε λίγες μέρες 7 μηνών. Εχθές το βράδι είχε 39,5 πυρετό. εδωσα λίγο ντεπόν και οπως αναμενώταν δεν κοιμήθηκε σχεδόν καθόλου... το ίδιο και εμείς! σήμερα το πρωί μιλήσαμε με την γιατρό και μας είπε να δώσουμε αλλη μια φορά ντεπόν( ο πυρετός ήταν τότε στα 38 ) και θα βλέπαμε πως παει. Ο πυρετός τελικά έπεσε αλλα η μπουμπού μας γκρινιάζει συνέχεια.... και το εννοω συνέχεια..... η αλήθεια είναι οτι εχει αρχίζει να βγάζει δοντια αλλα η γιατρος μου είπε οτι με 39 πυρετό δεν είναι δοντια..... τοτε τί είναι και γιατί η μπουμπού μας έγινε ξαφνικά γκρινιάρα??? HELP PLEASE:(

Διαφημίσεις

Προφανώς είναι αρρωστούλα και δεν αισθάνεται καλά, γι' αυτό γκρινιάζει. Βάλε και τον πυρετό... Εγώ δεν έχω ακόμα μπεμπέ, αλλά στη θέση σου θα το τσέκαρα για καμιά ιωσούλα ή ουρολοίμωξη...

it's never too late to start all over again

Πιθανον να είναι καποια ίωση κ εμας ο παιδιατρος δεν δικαιολογει υψηλο πυρετο λογω δοντιων,αν δεν εχει κ αλλα συμπωματα ιωσης ή αν ο πυρετος δεν εχει αιτία συνηθως οι περισσοτεροι παιδιατροι συστηνουν τουλαχιστον να γινει κ καποια καλλιεργεια ουρων για αποφυγη ουρολοιμωξης, εσας τι σας είπε?

Μπορει το μωρό να πονάει ή ακομα να μην ειναι αρκετα καλα συνηθως τα περισσοτερα παιδακια γκρινιαζουν για αρκετες μερες οταν αρρωσταινουν.

Περαστικα να ειναι.

ολα καλα τελικά...

ηταν μια ιωση και αν και μας είπε για καλιέργια αλλα δεν χρειάστικε τελικά

ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!!!:-P

Διαφημίσεις